So keep your love locked down, your love locked down.

Jag känner mig utnyttjad, antastad och ledsen. Jag har varit djurmat inatt och vaknade upp med myggbett på hela jävla benen. Till och med i knävecket och mitt på ena knät har de smaskat. Hade det inte kliat så förbaskat så fort man rör sig så hade det varit okej. Hoppas maten smakade bra, era jävlar!
Nu ska jag bara käka frulle och sen drar jag mig norrut till Natalie! :D

Never mind I'll find someone like you, I wish nothing but the best for you too.

Adele – Someone Like You

Vi drar till Malmö, baby!

Igår spenderade jag nio timmar på tåg och buss. Första stoppet var Göteborg där jag skrev på kontrakt för lägenheten/rummet och fick nyckel till lägenheten. Från Sveriges näst största stad åkte jag vidare till Sveriges tredje största stad, Malmö, där jag möttes upp av Jennifer, Daniel och Robin som kommit ner till Skåne för att hälsa på Viktor. Vi käkade på Pizza Hut och hittade sen Sagolekplatsen, en helt awesome lekplats med små ponnies som såg ut som de vita gubbarna från Verum Hälsofils reklam, dessutom kunde man leka Star Wars i de två stora löv-skeppen!




Jennifers skepp till vänster och mitt till höger. 
Jag vann tack vare mitt specialvapen: concreat donkey från Worms!


Vi åkte sen runt och letade efter fler temalekplatser, men eftersom Viktor suger som kartläsare hittade vi inga fler utan köpte gottgott och åkte till Turning Torso och chillade vid havet och sen Malmös skatepark. Den var stooor! Jag och Jennifer käkade budapestbakelser för att fira Jennifers 21-årsdag i förskott eftersom hon befinner sig på annan kontinent när födelsedagen inträffar. Det var ganska roligt när Jennifer skulle ta bild på Turning Torso. Hon klagar på att hela tornet inte får plats på bilden. Så vad gör man när man inte kan anpassa tornet? Jo, man får anpassa sig själv!

Alla sätt är bra utom de dåliga!

Sponsored by destiny.


If you wanna complain, I'm not the complaint department.

Hela 15 mil har jag suttit i förarsätet idag och kört i allt från bilkö till motorväg. Har dessutom kommit en ganska bra bit länge på teorin med. Awesome! Imorgon blir ännu en heldag i bilens tecken med ännu mer teori, körlektion och fordonslektion. Nu är det dags att fixa färdigt sista uppgiften i den där kursen som hänger efter. Sen ska jag krypa ner framför teven och tycka synd om mig själv för att min arm är helt cp och grymt öm. Sovit konstigt eller grym några-dagar-efter-träningsvärk? Och på tal om träningsvärk så skulle jag ju tränat massa denna veckan, men det får bli imorgon eftersom jag måste ha klart uppgiften plus att jag inte hinner dit innan det är försent idag. Jaja, jag får väl bli smal sen någon gång i höst istället...

Love at first sight.

Snubblade in på den här sidan efter att ha besökt Ethels blogg. Det är små notes med enkla nöjen i livet. Det går ju inte mer än älska sidan! Så otroligt söt och sann är den!


Having troubles telling how I feel but I can dance, dance and dance.

Vädret nu för tiden är ett ganska spännande fenomen. Enligt väderprognoserna har det skullat (heter det så? Jag blir aldrig klok på det..) regna. Så till och med på en väderleksrapport på tåget hem från Kristianstad i eftermiddags att hela Skåne var täckt av moln och det regnade i norra delen (läs där vi befinner oss). Dock har det varit strålande sol och jag har bränt mig på armarna. Tror att det är sommarvikarier på smhi och det är därför inget stämmer!

Anledningen till mitt Kristianstadsbesök heter Moa. Vi hängde i Tivoliparken, käkade onyttig (men god!) mat och bara chillade loss. Längesen vi sågs kan man lugnt säga! Sen efteråt har det gått i bilens tecken då jag både har varit på teorilektion och sen övningskört. Imorgon blir det tvärtom, jag ska köra till Kiviks marknad med min fader och syster och sen plugga teori resten av dagen. Förhoppningsvis även hinna träna eftersom det inte gått idag, min kropp är fortfarande i chock sen igår :P

Vi går på rad, sotiga barn, barfota fötter genom hela stan.

Supergod mat, rött vin & världens bästa tjejer. En toppenkväll med andra ord!



Dessutom kom vi på vad min kille Livet egentligen heter, det är ju Fredrik Bergström från campingen i Sölvesborg förra året! Det var ju han som pröjsade allt, fixade och donade och tog på sig alla fel och alla bra grejer som hände. Det var ju han som ägde den legendariska lysmasken!



För er som är lite smått förvirrade så finns inte Fredrik Bergström på riktigt, han är bara en fiktiv person som skapades på tåget mellan Hässleholm och Sölvesborg en varm dag för ungefär ett år sedan. Men han är snäll och trevlig och det är därför det måste vara han som döljer sig bakom pseudonymen Livet. Fortfarande förvirrad? Det gör inget, vi är minst lika förvirrade vi också! ^^

Kan inte tänka, jag står bara här och ler.

Svettig och rälig men nytränad och glad. Har pumpat loss på gymmet nu en timme och sitter med en chokladshake (är duktigt trött på dem nu..) och ska alldeles strax hoppa in i duschen. I förmiddags började jag, ett par månader för sent, på sista uppgiften i Digital Bildbehandling, men precis som vanligt så ska det strula lite och jag hittar inte de papper jag hade behövt. Det går ju ändå men det kommer ta ganska mycket längre tid än det annars hade gjort. Suck på det!

En annan ganska rolig sak är att jag i lördags skulle kolla på sista Harry Potter-filmen del ett eftersom jag, Jonna & Theo skulle se den på bio dagen efter. När jag suttit och kollat en bit in i filmen inser jag att jag redan sett den, ganska fail haha. Men nu har jag sett allihopa och sista delen var nog en av de bästa, inte lika rörig och jobbig som vissa andra varit.

Nu är min shake slut och det är dags att gå vidare med dagen. Om någon timme blir det girlie-reunion utan killar, hörde jag ett awesome!?


Efter att ha kollat genom datorn efter bilder på oss allihop inser jag att jag inte har det. Så det får bli en bild på ett mamma-får med tillhörande ett bebis-får istället!




I got my angel now.

Nattpromenad i regn och underbar musik är något av det bästa som finns! Jag svävar fram på små rosa och fluffiga moln och är allmänt löjligt glad. Vet inte varför, men jag är så nöjd med allt just nu. Känns som jag blivit kär igen. Kär i livet. Trodde inte man kunde vara såhär lycklig men det går tydligen eftersom jag varit det senaste månaden. Ska krypa ner i sängen och lyssna på det lugnande regnet och drömma om min nya pojkvän Livet och vad vi ska hitta på imorgon.


17 juli


At night I feel like a vampire, It's not right I just can't give it up.

Vilken passiv segisdag detta är. Har sovit, övningskört (jag har lyckats fickparkera!) och hälsat på farmor, inget mer. Ska bege mig ut i det fina vädret och försöka få den där jäkla fotouppgiften klar som skulle varit inne i slutet av juni. Måste få poängen registrerade så fort som möjligt så jag kan få csn till hösten.. Efter det tänkte jag kolla på senaste Harry Potter-filmen del 1, känns som det är dags att se den nu. Eventuellt unnar jag mig lite glass också, mest för sakens skull. Så livad blir min bakisdag. Gårdagen var desto mer livlig, var på Kristianstadsdagarna med Jonna & Theo plus kompani. En ytterst trevlig tillställning det där! Lite mindre rolig imorse när jag för första gången på evigheter vaknade bakis. Men man är ju inte ungdom längre...

I'm on the road!

Idag är jag med pappa på jobbet, sitter i en lastbil med otroligt osköna säten. Min svanskota hatade mig redan efter en halvtimme... Var uppe tidigt idag och hann tvätta två maskiner och köra med körskolan innan pappa hämtade upp mig vid tiotiden. Har dessutom hunnit plugga lite teori nu på vägarna. Om jag har tur så har jag mitt körkort den 20e september, har fått uppkörning då. Men enligt min körlärare har jag bara 3-4 lektioner kvar innan jag är klar. Enligt körläraren uppe i Jönköping hade jag runt 15 lektioner kvar efter fem lektioner. Här i hålan har jag bara tagit två lektioner än så länge. Liiite skillnad om man säger så!


All I want is a little of the good life.

Lite kvällstankar såhär med lyxmat i ugnen och en fast and furious-film på g. När jag gick till Maxi tidigare ikväll gick jag, som vanligt den senaste veckan, och lyssnade på Three Days Grace (ny öronorgasm!). Deras låt The Good Life satte igång och jag började tänka tillbaka till i höstas. För drygt nio månader sen var allt så otroligt annorlunda! Då kom jag knappt upp ur sängen och orkade varken gå ut, duscha eller laga mat. Nu gick jag här, precis kommen från gymmet och skulle fixa lite kycklingfilé till ikväll. Då ville jag inte leva, fast jag ville inte dö. Jag ville bara sova och när jag var vaken ville jag bara stänga av tankar och känslor för allt var så jobbigt. Nu känns det som livet leker och jag är på topp, går runt och känner mig helt euforisk! Jag bestämmer över mitt liv helt och hållet själv, jag har underbara vänner, underbar familj, ska till Paris om drygt två veckor och kommer snart flytta till Göteborg. Det är helt sjukt vad livet kan ändras så fort. Nu lever jag för dagen och bryr mig inte om vad andra tycker eller tänker, är det någon som inte gillar mig så är det deras problem och inte mitt. Jag har aldrig mått så bra som jag gör nu när jag äntligen har kontrollen igen, livet är ju totalt awesome ju! Mottot jag går efter: Life's a dick- fuck it when it's hard!

Nu ska jag äta mig mätt och belåten och som tidigare nämnt titta på film, sen krypa ner under mitt superdupersköna täcke! ^^ Natti natti sötnötter!


You thought you were standing beside me, you were only in my way

Har varit på stan och lunchat med mammi idag, gott gott! Som några kanske märkt så regnar det idag, och två herrar bredvid oss hade roligaste konversationen ever:

Man 1- jag tror det klarnar upp senare idag, jag kollade satellitbilderna innan. Jag har ju Weather Pro.
Båda tar upp sina iPhones och börjar kolla.
Man 2- Jag tror det slutat regna vid tre, börjat spricka upp vid fyra och vid tjugo i sex är det soligt igen.
De har ju inte haft ett enda rätt hittills, och bara för man har en iPhone och kan kolla satelitbilder på vädret så är man automatiskt inte någon SMHI-snubbe alternativt vädergud. Fail på dem! ^^


Efter vi käkat så kollade vi lite i affärer och jag spontanköpte en ring och ett par örhängen. Jag som inte skulle köpa mer innan det är dags för Paris (bara 13 dagar kvar!!).. Får väl äta mindre istället så jag slipper köpa så mycket mat. Fast jag har, i ett av alla hundra brev, fått massa rabatter och grejer för att jag flyttat hit till Hässleholms kommun, varav jag har rabatt på ICA och 50 spänn på Kvantum. Dessutom har jag fått en veckas gym gratis, så ikväll ska det tränas!

Orkade inte ta fram någon av kamerorna,
så ni får hålla till godo med cambilder.
Snacka om att vara i ringens klor höhö.

Nästan så man längtar efter att bli gammal!

Här är spa-anläggningen. Jag gillart!

I’ll tell you now you can’t win this, you’re way too slow.

Imorgon fyller Theo 20 år, så Jonna och jag bestämde oss för att överraska honom med tårta idag. Vi bakade en egen med chokladbotten, vanilj- och chokladkräm mellan bottnarna och gulfärgad grädde ovanpå som i sin tur täcktes av vit marsipan med egenmålat mönster på. Den var farligt god! Grattis i förskott Theo! :D

För den som inte ser så är det ett garage med en väldigt lång bilkö, två
äppelträd plus en vinbärsbuske. Det röda bakom ena trädet är en gris.
Sen står det Theos verkstad, trots att Jonna stavade fel på Theo två gånger.


Mjum mjuuum!

Ain't no turning back cause I'm walking a line.

Long time no see! Favorit i repris!

Foo Fighters – Walking A Line

Biiiiiildboooooomb!

Bildbomb från helgen!

Vi var på international street market, alltså en internationell matmarknad med massa spännande saker.

Hemmagjorda tvålar som doftade helt otroligt.

Roliga tomater av något slag.

Snacka om gammal ost!

Spansk mat i stort format.


Bilden talar för sig själv!


Jag och Jennifer utforskade universums roligaste och coolaste lekplats ever! Det var som en helt litet land med en funky mur runt om.

Jennifer trivdes som fisken i vattnet. Eller snarare som Jennifer i hålet?

Just when things went right doesn't mean they were always wrong.

Hallao hallao, long time no see! Har varit lite upptagen/lat och därför inte berättat om händelserna i mitt otroligt spännande liv. Jag har inte usb-sladden till mobilen med mig och därför inte kunnat visa roliga filmer och bilder från helgen, men det kommer på tisdag när jag kommit hem igen. Men för att sammanfatta helgen lite kort så har det varit mycket roligheter som äventyrsminigolf, internationell street market, grillning, filmkollande och lekplatslekande. Och för att inte glömma så har jag bränt mig sönder och samman. Så går det när man glömmer solkräm hemma och är för snål för att köpa ny. Så just nu lever jag på after-sun och vatten. Dags att fylla på glaset än en gång! Au revoir petits bébés hippo!

Bedöva mig, det känns som jag blivit halv och nu är falska känslor bättre än inga alls.

Mitt kära Jönköping, skönt att vara tillbaka! Filmmys och gott käk igår med mannen min och ikväll blir det häng hos Jennifer. Fram tills dess blir det körkortsteori för hela slanten, nööööööta nöta in i hjärnhalvorna!

Kapten Röd – Saknade Vänner

Your little heart goes pitter-patter, I want your liver on a platter.

Gårdagen var riktigt lyckad trots nio timmars resande. Rummet jag kollade på är numera mitt och så fort jag fått antagningsbeskedet ska jag upp igen för att skriva kontrakt och träffa tjejen jag kommer bo med. För de som är lite hemma i Göteborgs stadsorientering så kan jag meddela att lägenheten ligger i Björkekärr, nära till stan och nära till naturen. Perfect!

Kvällen igår spenderades på en liten äng/gräsplätt utanför Sofiero med Emelie och Sebastian för att lyssna på Veronica Maggio. Dock var hon sjukt seg och hade två förband vilket gjorde att när jag stod och väntade på bussen till stationen så gick hon på scen. Seeeeeegt. I vilket fall som så har jag haft en mellanlandning här i hålan inatt och ska om några timmar bege mig upp till Jönköping för att träffa lite skönt folk och Mange såklart. Kommer hem på tisdag igen och har en hel vecka i Hässleholm innan det är dags för nya äventyr!

Ke$ha – Cannibal

Jag vill kasta loss och lära mig slåss, raka av mitt hår och bäras ut på bår.

Igår berättade jag ju att jag fått hem två paket och nu tänkte jag avslöja innehållen ^^ I det ena paketet fick jag hem en galet efterlängtad mascara som jag haft på must-have-list jättelänge, men som har varit slut länge. Det är NYX Doll Eye long lash mascara. En fibermascara som förlänger ögonfransarna, och jag är redan kär i den!

I det andra paketet fick jag mitt snygga linne som jag visade förra veckan, även det gillar jag skarpt!
Jonnas snygga skugga syns också ^^

Nu ska jag fixa till mig för att sen åka till Helsingborg och sen vidare mot Göteborg. Fick ett erbjudande på ett rum att hyra igår och ska upp och kolla på det idag. Det verkar toppenbra så vi får väl se hur det slutar! Efter det åker jag tillbaka till Helsingborg för att träffa Emelie och sen lyssna lite på Veronica Maggio på Sofiero. Imorgon blir det upp tidigt för att tvätta och sen åka till Jönköping och min snygga man Mange. Japp, det är busy days, but I like it!

Musiktips såhär innan läggdags.

Lyssna, njut och sov gott!


Well don't you know about the bird? Well, everybody knows that the bird is the word!

Mysdag idag! Åkade hem till Jonna, Theo och deras bebis Ballack. Vi käkade massa glass med chokladsås, maränger och chokladrån, mumsfilibabba! Sen åkte vi till Tydingesjön där det var någon sammankomst av något slag, typ en bilträff tror jag. Pojkarna kikade på bilar medan jag och Jonna satte oss i solen och spelade skitgubbe och yatzy. Kvällen avslutades på donken och slutligen ketchupkrig mellan Theo & Jonnas dart och den snygga cadillacen, ganska underhållande faktiskt! :P

Ballack är så söt att jag skulle kunna gift mig med honom på studs!



Han är dessutom en superhjälte med egen cape!



Glaaaaaaaass!



Theos konstverk.



Bästavän Jonna & Ballack.



It's too late it's too soon or is it? Tick, tick, tick, tick, tick, tick, tick, boom.

Idag har jag fått två paket ^^
Visar sen!

Now sometimes the world tries to slap you, and it seems to love watching you fall.

Dagens awesomeness (förutom att det bara är 3 veckor kvar till Paris):

Slash – Promise (featuring Chris Cornell)

Det är sådana här sms som förgyller min dag.

Från Jennifer:
Jag har hittat världens roligaste lekpark i Jönköping! Vid Kålgården vid Maxi typ, måste prova!


Såattehh ni vet var ni finner mig på fredag!

I am the king of the world!

Första körlektionen i Hässleholm avklarad. Det gick mer än bra och det känns som att drömmen om ett körkort inte är allt för avlägsen. Har inhandlat massa druvor och kiwis att smaska på nu när jag ska ta ett ryck med teorin. Senare ikväll ska jag leka med bästisen Jonna! Här är ett av våra upptåg som vi varit med om i våra dagar. Det är slutet av en kväll på före detta Q-bar kvällen innan jag flyttade upp till Jönköping. Det var även denna kvällen som Jonna övertalade mig att skaffa Facebook, så det är henne ni ska tacka för det!


Sänker volymen, låter alla sjunga med. Kan inte tänka, jag står bara här och ler.

Vädret just när är inte kul alls! Jag har haft konstant huvudvärk senaste dagarna och imorse trodde jag mina dagar var räknade... Igår satt Jag & Nicole på ett stekhett tåg utan aircondition och med endast ett enda fönster öppet på hela tåget. Det snurrade ganska rejält när man kan av! Förutom det var kvällen igår trevlans. Vi hann precis träffa Emelie med sällskap och grilla innan himlen öppnade sig och vi fick ta skydd från åskan som kom lika fort som den försvann. Då åkte vi hem och jag, Jonna, Theo och Ballack (Jonnas hund, inte den snygga tysken..) till Eagles och slutade kvällen på Donken med en glass. Har inte träffat de tre senast nämnda på überlänge, men de var lika bäst som sist!

Denna dag har slöats bort. Fast har brummat en sväng på vägarna också, herre jistanses vad mycket lättare det är att köra här än i Jönköping :P

Nicole i sitt enmanstält.

Ballack the cool man!

Typ första gången på kvällen som han ignorerade mig :P
Tror han fortfarande är sur på mig efter den gången jag
blåste på honom, trots att det är år och dagar sen ^^

Jonna bevisar att det går att använda en McFlurrysked som sugrör!

They see me mowin' my front lawn, I know they're all thinking I'm so white n' nerdy.

Idag räddade jag min skrivbordsstol från en hemsk död genom att ge hlr (skruva och tejpa ihop ryggstödet) och fått tillkalla läkare (pappa) till mina högtalare eftersom en av trillingarna lider av hjärtstillestånd (lagt av). Får hoppas den håller ut tills imorgon, annars blir både jag och de två andra väldigt ledsna...

Nog om det! Nu skall jag sätta i mig en måltidsersättning i form av en chokladbar (ibland älskar jag logiken/ologiken!) och sedan göra mig iordning inför kvällens grillpartaj i Helsingborg. Har även införskaffat mig ett kubb, så hoppas vädergudarna är på vår sida ikväll!



UPDATE

Obs! Det var inte jag som dödade den där långbenta äckliga spindeln i duschen och spolade ner den i golvbrunnen. Så om det börjar regna sen ikväll så är det inte mitt fel, kapish?

Jennifer kan springa skateboard.

Vid mitt senaste besök i Jönköping stannade jag och Jennifer till vid "Olliewood", Jönköpings/Huskvarnas/whatevers skateboardpark och lekte lite. Jag beundrar de som vågar rulla runt i de där groparna och grejerna som finns där, de är inte små om man säger så.

Jennifer försöker ta sig upp...

men lyckas inte, så istället...

låtsas hon att hon har en skateboard! ^^

RSS 2.0