And the tears come streaming down your face, when you lose something you can't replace.

SVERIGES SARA ALGOTSSON HAR TAGIT OS-SILVER I FÄLTTÄVLAN!!!!
 
Det är svårt att förklara hur stort det är för svensk ridsport! Dessutom är det ett stort steg för sporten mot ett faktiskt bekräftelse och acceptans av resten av Sverige som, fortfarande trots sin okunnighet, tror att det bara är att hoppa upp och så gör hästen rubbet själv. Innan ni uttalar er borde ni först prova och se hur lätt det är. Slår vad om att de flesta skulle skita ner ner eller gråta efter mamma när de galopperandes är påväg mot ett stort och orubbligt terränghinder. Buckle up bitches, ridsporten är på uppgång!
 
 För övrigt har jag försökt att inte kolla på någon ridsport, både innan och framförallt nu under OS, eftersom jag har börjat sakna hästarna något så enormt. Det kliar verkligen i fingrarna och jag längtar efter att få tävla igen. Hoppas verkligen Lotus har det bra där borta i Texas och att Odde fortfarande är den krambjörnen han alltid varit!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Man måste vara frisk för att bli sjuk.

 
Kent – Isis & Bast

Snart äntligen dags för semester.

Om tre veckor ligger jag och Jennifer på en solig strand i Bulgarien och har det gött, tänkte bara att jag skulle berätta det så att alla kan skriva ner det i sina intresseklubben antecknar-block.
 
 
Nedräkningen har börjat!!

We keep our wishes untold, no one can hear us.

Vi gör alla vad vi kan för att inte tappa taget om livet och verkligeheten 
och sväva iväg eller trilla ner. Det är oftast lättare att falla än man tror. 

Dom viskar "du är tidlös", men de menar omodern.

Var ute och käkade med Katrine igår för att fira lite allt möjligt. Var übersvårt att få platser någonstans eftersom stan var full av semesterfirare, folk som skulle på Bruce Springsteen-konsterten och en jäkla massa jehovas vittnen som har konferans i Göteborg i helgen var ute plus att det är lönehelg. Till slut fick vi mat i alla fall, och gott var det!
 
 
 
 

Du vet man darrar och man skakar helt okontrollerbart, tål inte sol man blir en mörkrädd vampyr.

Viiiilken härlig dag! Nananana nananana na naaaaa osv.
 
Hade turen att vara ledig denna solfyllda dag och har passat på att både fixa håret och den fruktansvärda utväxten, fylla på garderoben en aning och steka i solen med Katrine. Imorgon återgår jag i tjänt och kommer vara en no lifer tills på tisdag. Vill även passa på att presentera er för Pufek, kisemisen som jag ska passa de närmsta veckorna. Efter att ha spenderat de första dagarna under soffan och gömd i duschen har han äntligen vågat sig ut och börjat bli mer och mer social. Han blev väldigt glad för klösbrädan han fick idag. 
 
 
 
 
 
 
Favoritplatsen.
 
 

Där är leder som vi gått och där är jag som kommit bort, och någon dag är jag tillbaks och allting blir som allting borde va.

Kingan med fina Katrine i lördagskväll.

Säg aldrig ja när du menar nej. Jag sa alltid ja, se vad det blev av mig.

Igår var bästa Jonna och Theo i Göteborg på en snabbvisit! Gissa om jag blev glad! Det blir inte ofta att vi ses nu för tiden sen jag flyttade... Fick hälsa på deras lillbebis i Jonnas mage också, är lika glad som om det vore jag som ska ha barn! Vi fikade nere vid kanalen i stan och fick påhälsningar från en liten ankfamilj med jättesuperdupersöta ankbebisar. Mamman var lite avvaktande och övervakade sina småttingar medan de åt kexs ur våra händer. Hade lätt tagit med en liten hem!
 
 
 
 
 
 
 

They treat me like a monster, they treat me like a freak. Don't try to get me, I'll fight you back.

 
 
Just nu är inte mitt liv speciellt spännande, därav den halvkassa uppdateringen. 
Jag jobbar, äter, sover, jobbar, sover lite till, jobbar, äter och sover. 
 
 
Urban Cone – Freak
 

Sometimes it feels like I've been trapped for years, all I ever feel is fear.

De är svenska och de är awesome!
 
 

Hemköp har uppdaterat sitt utbud.

- Ursäkta mig, var har ni pollenallergin någonstans?
- Pollenallergi? Den är längst nere vid kyldiskarna, vid äggen!
 

I see your mouth move and sound comes out, but I can't hear you cause you're fading out.

Igår spenderade Katrine och jag dagen med sightseeing i vår egen stad. Vi åkte paddan, åt glass i solen och gick runt på Universeum några timmar. Bra skit alltså!
 
 
 
 

Dagens hjärngympa.


She's a wildheart and you're the one who knows it.

Älskade nätter! Hade glömt hur underbara de är. Är on top of the world nu!
 
 
Adrian Lux & Axel Bauer – Wildheart

Se det stora i det lilla, lite som en kemisk drog.

God morgon! Eller god natt kanske? Kom precis hem från en otroligt epic utekväll. Jisses vilket dygn! Först jobb i 13 timmar på två olika ställen för att sedan hem och byta om för att ut och göra stan osäker. Efter några besök på lite olika pubar så hamnade vi på en strippklubb (!?) och stannade till de stängde vid sju, lekte lite på en lekplats, käkade frulle och drog sen hem. Fick dock gå en jäkla bit hem för att jag hoppade av för tidigt och insåg att bussen inte skulle gå förrän en halv evighet senare. Har nu dygnat och lite till och ska sova några timmar innan det är dags för en Linnéa-dag!

Jesus died and God's gone missing.

 
Take your skin off it might fit me now
Love is dead and you're so pretty, baby
 
 
Kent – Just Like Money

Ditt hjärta rusar förbereder terrordåd, du är snabb som ljus men kommer aldrig härifrån.

Medan alla andra sitter inne på kontor och möglar bort i detta fina vädret så sitter vi ute i solen med gamla tanter, pratar om ditten och datten, har trevligt och bränner oss sönder och samman.
 

Ingen skatt till regeringen, säljer tjack på parkeringen.

Satt precis och slökollade på Aftonbladets nätupplaga och blir så trött, man slutar aldrig att förvånas över vad som skrivs där. Hittade dessa fyra nyheter/reklam/saker att läsa och kan knappast låta bli att skratta. 

  1.  Lika många människor som vill ta över världen, lika många olika dieter finns det. Ena veckan är det en diet som är bra och nästa vecka är den farlig, och då är det en ny som gäller. Nu kan man tydligen gå ner i vikt av att äta vanlig mat!? Say whaaaaat liksom...

  2. Zlatan, Zlatan, Zlatan... För en person som mig som är ganska väldigt dåligt insatt i fotbollens värld så är det ett evigt snackande om denna Zlatan. Hade en tia gått till cancerforskningen varrje gång hans namn nämns i tidningen så hade ingen haft cancer längre. (Han är säkert en otroligt bra fotbollsspelare, men för en sådan som mig börjar han bli lite tröttsam...).

  3. Nääääääää vad är det du säger!? Finns det stjärnor som blir gamla och som vägrar operera sig? Jisses, vart är världen påväg? (Seriöst, finns det inget annat att skriva om!? Det är ju fullt naturligt att bli gammal.)

  4. Har för mig att jag sett den bilden tidigare fast i ett väderreportage. Men man tar vad man har, och påhittade horoskop är säkert läsvärda, för de stämmer ju så ofta...
 
 
Så, nu när jag fått spy ur mig lite känns det lite bättre igen!

Just surrender yourself to the rhythm, with your hands up in the sky.

Hej mitt namn är Emma och jag är en shopaholic.
 
Det svåra med att jobba och tjäna pengar är att jag lägger alldeles för mycket av pengarna på kläder och skor. Det har gått åt liiite för mycket senaste veckan, men nu har jag allt jag kan tänkas behöva! I alla fall den närmsta månaden... 
 
 
Några av dagens fynd!
 
 
Converse, Nilsons
Stickad tröja, Carlings
Linne, H&M

And the lies, the sex, the fake relations tell you something about the state of the nation love.

Nämen heeej! Hur är läget? Vad har du hittat på i veckan då?
 

Jo tack, det är bara fint! Ganska sliten bara, har jobbat häcken av mig bara. Värst var nog ändå idag, det var längesen jag var så arg och svor så mycket som jag gjorde idag. Igår gick jag runt med mitt paraply hela dagen och det regnade inte en droppe. Idag glömde jag det på kontoret och självklart började det vräka ner efter en timme och jag blev helt genomvåt eftersom jackan inte tål vatten. När jag kommer in till rasten slutar det regna och när jag efter rasten tar mitt paraply och går igen så skiner solen och det regnar inte mer denna dagen. Så typiskt. Dessutom kissade en vårdtagares katt revir på min väska... En sak till och jag hade tagit mitt pick och pack, åkt till Landvetter och tagit nästa flyg var som helst. Fast det är jag visserligen sugen på hela tiden. Får väl se om det blir en resa till i höst!
 
 

Beredd på allt.

Man lär sig att det ordnar sig
Man lär sig att man klarar sig
På nästan ingenting till slut
lever man sitt liv långtifrån alla andras


RSS 2.0