Nyår!

OjojojojOJ vad jag har varit dålig på att uppdatera senaste tiden. Meen så är det när man är en busy woman! Igår var i alla fall jag, Emelie och Jonna på Väla och lite smått införskaffades- underkläder, en påsväska (eller vad man nu ska kalla den), ett armband och en svart rem med nitar på till mobilen som ska minimera risken att jag tappar den igen.

Idag har jag varit riktigt flitig tycker jag och var uppe vid 6 i morse för att packa, åka tåg, packa upp, städa lite, hänga på A6 med Natalie och Charlotta för att nu fixa potatisgratäng och mig själv inför ikväll. Eftersom IKEA var stängt fick vi köpa champagneglas i plast på Willys, man vill ju dricka ur lite finare på nyår! Som kommer att firas hos Lisa ikväll. Kommer bli riktigt kul! Nu måste jag sätta in potatisgratängerna i ugnen och hoppa in i duschen för att hinna med allt. Gott nytt år på dig, hoppas kvällen din blir awesome! ^^

Emma + mobil = inte sant

Aaaarrrghhhh! Idag tappade jag bort min mobil, igen. Fast precis som förra gången hade jag en enorm tur att någon ärlig person hade hittat den och tagit hand om den. Jag hade varit på Maxi och när jag kom hem var fickan tom och ingen mobil fanns någonstans. Ringde från pappas mobil och en megahärlig kvinna svarade. Hon hade hittat den vid en snödriva jag gått över bara hundra meter från lägenheten, och hon var påväg till polisen med den. Så tack vare henne mår min baby bra, och jag måste fixa något som gör att jag inte tappar den hela tiden. Tacka gud för alla underbara människor som faktiskt har lite vett i skallen. Utan er hade jag varit utan mobil mestadels av mitt liv!

Bästa köpet

Btw har jag glömt att berätta om mitt bästa köp på länge! Ända sedan Steffi visade sin 120-palett med ögonskuggor har jag varit helt såld på den. Jag har hittat en lite mindre palett som jag vill ha till att börja med eftersom 120-paletten är ganska dyr. Jag fick presentkort på Kicks av både mamma och Peter i julklapp, så nu kunde jag äntligen köpa den! Den lilla alltså. Jag har varit så nära att köpa den massa gånger hela hösten, men nu blev det äntligen av trallallala! Fast en vacker dag kommer även 120-paletten att vara i min ägo! :)

Som om inte detta perfekta köp var nog så är jag superpepp inför nyår. Har en känsla av att det kommer bli en bra avslutning på ett ganska dåligt år och en perfekt början på ett nytt år :)

Mihiiiihaaaaaa! ^^

You gotta, wait for the feeling...

..and you wait for the feeling
And you wait, and you shiver and you shake
Crawling back and forth from the black and white
Over and over again


Färdigmyst och veckans planer

All good things come to an end... Jag och Peter åkte ner till Hässleholm i förrgår och idag åkte min snygging hem och jag saknar honom galet redan! Men det är bara drygt en vecka innan vi ses igen så det är ju inte hela världen. Nu kan man väl dessutom säga att julen är över, och min jul har varit mysig och lyckad. Dock var vi lite sent ute på juldagen och kom inte in någonstans, meeen men shit happens och det var trevligt ändå. Ikväll tänker jag inte lyfta en fena eftersom jag är helt otroligt trött efter att ha varit så aktiv senaste veckan, det var ett tag sen sist. Imorgon ska jag tvätta, och på kvällen ser det i nuläget ut som att det blir spelkväll hemma hos Nicole. På torsdag blir det Väla för hela slanten eftersom det i princip inte är någon rea här i stan (?) plus att det är mysigt med små trippar här och var. Sen tidigt fredagmorgon beger jag mig till Jönköping för att fira in det nya året hemma hos Lisa, it's gonna be awesome! ^^ Men nu ska jag för ovanlighetens skull äta choklad och läsa min bok om den globala fetmaepedimien. Tjo flöjt!

Vad fick du av din pojkvän i julklapp? Jag fick klamydia...

Fast det är inte lika hemskt som det låter. Jag har sedan ett tag tillbaka förälskat mig i ett gosedjur på coolstuff.se som är uppförstorade bakterier och organismer, och då ville jag ha klamydia. Så gissa vad jag fick igår av Peter? Joo, klamydia! :D Den är så otroligt söt, och jag ska vårda den så ömt jag bara kan ^^

Annars var julafton mysig och bra :) Firade hemma hos Peters mamma ute på Orust, och på kvällen blev det monopol och jag vann efter en lång kamp. Senare idag bär det av till Uddevalla för utgång, och på söndag åker vi ner till Hässleholm. Yes I know, I'm a man with a plan ^^



Dan före dagen D, christmas you know

Dagens resa gick bra, kom upp enbart 40 minuter sent, tjoho! Så vi har hunnit gå fötterna av oss och fixat alla julklappar med tillhörande presentpapper och rim. Nu blir det julgodisbak och sen myskväll med film och det obligatoriska godiset. God jul och allt som tillkommer! :D


Ett gott skratt förlänger livet

Btw, kom på en rolig sak som hände när jag och Nicole kikade runt lite på stan häromdagen. Vi var inne i den där 10-kronorsaffären Tiger och där är riktigt mycket folk inne. Då hör vi ett bar ropa högt på sin mamma, och mamman undrar först vad barnet vill, och sen suckar hon tyst och uppgivet för sig själv: Jag säger upp mig som mamma nu... Det var lite roligt, vi fick oss ett gott skratt i alla fall! ^^

Dan före dan före dagen D

Brrrrrrrr, det är svinkallt upphöjt till oändlighet. Ser folk från jobbet springa runt eller försöker cykla och är inte mer är glad att jag slipper jobba i jul, att jobba i snön, kylan och mörkret är allt annat än kul. Dock oroar snön mig en smula också. Imorgon ska jag upp till Göteborg och sedan vidare till min kära pojkvän och fira jul. Har hört att det ska bli riktigt skitväder inatt och imorgon, gäller att hålla tummarna att jag kommer upp!
Förutom att oroa mig över tågen har jag och min fader städat lägenheten idag, det behövdes kan jag säga! Nu ska jag sova en liten stund eftersom energinivån är vääldigt långt nere. Sen ska jag hem till mamma och fira lite minijul. Sedan blir det direkt till sängen eftersom tåget går tidigt imorgon, om det nu går alltså..

Bjuder på denna idag, skönaste sen Adrian Lux Teenage Crime!

Hypokondrisk och sömnlös

Bläääääääääääääääääääää. Kan verkligen inte sova. Om man skulle räkna hur långt jag rullat efter allt rullade till höger, tillbaka till vänster, till höger, till rygg, så skulle de vara ganska långt. Säkert hela vägen till Maxi. Fast i och för sig är det nerförsbacke hela vägen dit, så jag behöver nog inte rulla hela vägen, för backen gör nog att jag rullar längre än vad jag egentligen hade rullat. Haha, det blev nog lite snurrigt (höhö..). Nu ska jag be ännu en meningslös bön till Gud/sömnguden/Vishnu/whatever om lite sömn. Och att jag inte blir sjuk. Såhär i nattetid känns det att jag har både början till bihålsinflammation, öroninflammation och en liten släng av halsont. Hmm, allt känns mycket klarare på natten. Tror det är därför jag gillar natten, det är så stilla på nåt sätt. Nej nu måste jag be...

Sömnlöshet = döden, framförallt om man är törstig också.

Dags för utgång

Eller ja, inte sådan utgång, mer som en sådan då man går utanför dörren. Ska möta upp Nicole och Victor snart för en lunch på stan, och sedan ska Nicole köpa sista julklapparna och jag ska fixa lite annat krims krams. Ikväll blir det glöggmyskväll med Emelie och Nicole, och julklappar ska delas ut. Har en känsla av att kvällen kommer bli übermys! ^^ Fast innan mysandet ska jag försöka klämma in en fika hos farmor också. Full rulle hela dagen! Opps, nu smsade Nicole, dags att dra på stövlarna och vantarna!

Söndagstankar

Idag är det söndag. Om fem dagar är det julafton. Om tolv dagar är det nyårsafton. Om tretton dagar är det 2011. Det är snö ute och det snöar hela dagarna. Det är kallt och jag frös om mina fötter innan. Värmeljus är mysigt, liksom två hundar i sängen. Jag fick en jättesöt bild på hundarna igår, men självklart har jag inte med mig överföringskabeln hem. Jag vill ha en fin vår. Sen vill jag har en riktig kanonsommar med festivaler, sol och värme! Jag saknar Siesta och alla dess icke-befintliga problem.


Lööööördag

Goood morgon! Är faktiskt lite pigg idag för ovanlighetens skull. Och trots att jag sov nästan hela dagen igår så sov jag som en prinsessa inatt. Wonderbar!
Sen jag kom ner till Skåne har det snöat konstant, vilket det även gör idag. Okej att det ska vara en vit jul (snöigt alltså :P ), men det behöver ju inte vara en halvmeter snö. Är inte Sverige kända för att alltid vara så "lagom"? Suck på det i alla fall.
På dagens schema står det julfika på stan med pappa, Birgitta och Linda. Får se vad som händer efter det, blir nog en lugn lördagkväll i alla fall :)

Skåneresa och tacomys

Nu har jag äntligen landat och hunnit packa upp. Kom hem några timmar försent, but why am I not surprised? Tåget till Nässjö var tjugo minuter försenat, och när vi frågade tågvärdinnan om X2000 i Nässjö skulle vänta på oss, eftersom vi skulle komma in fem minuter för sent, svarade hon: Nej, eftersom tåget för en gångs skull är i tid så kommer det inte vänta på er. Slutade med en 2,5 timmar lång väntan i Nässjö...

Väl hemma bar det av till Nicole för tacos med kycklig och massa prat, det var ju dom sagt ett ganska bra tag sedan. Alltid lika härligt att catcha up!

Btw så ligger jag 33 kronor back på mitt konto just nu. Var inne på Maxi en sväng med pappa när jag kommit hem, och gissa vilket dagens erbjudande var? Jo en OBH Nordica wave maker för halva priset. Just en sådan jag suktat efter senaste månaderna! Är totalt lycklig nu, fast kontot känner inte av lyckan lika mycket som jag. Får väl låna lite av sparkontot igen. Men va tusan, det är snart jul!

Baby precious!

Hemfärd

Igår var en sorgens dag, kändes tråkigt att säga hejdå till alla och åka hem igen. Tänk att hela terminen gått så otroligt fort! Men jag återkommer med allra största sannolikhet till nyår igen :)

Nu har jag snart packat allt färdigt och är redo för hemfärd. Ska dock bli intressant och se om tågen är i tid. Vi såg på Polarexpressen igår, och jäklar vad det tåget var snabbt, smidigt och tog sig fram överallt. Kanske är det något för SJ att satsa på istället för X2000 som aldrig går som de ska, oavsett årstid. Ska nog lägga fram det på förslag när jag blir stadsminister.


Jum jum

Om lite drygt en timme är det pizzatajm, kommer bli så sjukt gott! Kanske kan pizza bota min huvudvärk? Värt att testa i alla fall. Efter det måste jag sätta igång att packa. Har inte tagit tag i det än, och om jag känner mig själv rätt kommer det antagligen inte ske förrän i morgon.. Fast risken är ganska stor att jag försover mig, vilket gör att jag får panikpacka och senare på tågen komma på alla grejer jag glömt. Får verkligen se till att packa ikväll. Ja, det måste jag.

Bara för att fresta alla där ute i världen:
Hoppas er kväll blir lika pizzig som min! ;)

Bästa sättet att vakna på

Idag var första dagen på länge jag skulle få sova ut, men tji fick jag. Vid 7-tiden i morse började det borras. Hann precis somna om innan det börjades igen. Vid 10-tiden gav jag upp, och nu har det slutat. Varför måste de börja med sånt så jäkla tidigt!? Suck. Förövrigt kommer denna onsdag kommer att bestå av tvättning, packning, hjälpa Natalie att förbereda sitt rum för målning och pizzamys med STV. Imorgon åker jag ner till Skåne igen och har iiiiiingeeen aning vad jag ska ha med mig.. Så packandet lär ta sin lilla tid...

Julklappstips till mig

För alla er som tänkt köpa julklapp till mig i år så tänkte jag ge er lite tips på vägen till den perfekta julklappen. Det finns tre saker jag önskar mig och de står inte i någon prioriterad ordning.

  • Katie från Hortoh Hears a Who

När jag först såg henne föll jag pladask, hon är helt underbar och fluffig. Aldrig har det passat så bra med citatet I't so fluffy I'm gonna die! Med andra ord vill jag ha en sån söt liten fluffig sak. Så för att övertyga er om hennes söthet kommer här en video man inte kan motstå:



  • Night Fury från How to Train your Dragon

När jag såg filmen kunde jag inte låta bli att göra massa naaaaaaaaaaaaaw-ljud hela tiden, för denna varelse är så otroligt söt! Precis som en hund fast lite större, lite mer drakig och tar lite större plats. Mer skillnad finns inte! Lägger inte upp något klipp eftersom det allra bästa sättet att förstå underbarheten hos honom/henne är att se hela filmen. Lovely!

  • Kattunge
Som ni kanske märkt så finns det en sak jag är väääldigt svag för, nämligen söta, små, fluffiga saker, och inte minst kattungar. Jag dör lite smått och mitt hjärta smälter fortare än en isbit på solen. Hade jag kunnat hade jag kidnappat Birgittas kattungar i somras, de är helt gudomligt söta! Här kommer två klipp som jag skulle kunna titta på dygnet runt:



Skulle inte dessa kattungar få sig att smälta är det bara att gå inte på youtube och söka på cut kitten och jag lovar att även du kommer vilja ha en kattunge!


Alltså, nu är det bara upp till er att välja vilken ullig gullig sak jag ska få! Ser fram emot jul! ^^

Usch och fy

Tröttheten 1 - Emma 0

Jag förstår inte var denna otroliga trötthet kommer ifrån, igår på tåget kunde jag inte, hur mycket jag än ville, hålla mig vaken. Igår sov jag flera timmar på dagen. Idag har jag, trots nio timmars sömn inatt, fått sova lite till på förmiddagen och kan lätt sova lite till nu. Okej att man blir trött av att sova för mycket, men detta är en helt annan sorts trötthet. Ibland slås jag av plötsliga måste-måste-lägga-mig-lite-innan-jag-faller-ihop-trötthet. Apjobbigt. Hade varit sjukt mycket enklare om jag hade haft tjock päls så att jag lätt hade kunnat sova lite här och var utan att behöva säng och täcke. Typ som Chewbacca. Har alltid velat prata som honom, hade varit awesome!

I hissen mellan typ tredje och fjärde våningen har någon satt ett roligt klistermärke.
Jag dog nästan när jag såg det.

Så kan det gå när inte haspen är på

Jag har bara en sak att säga. Jag h a t a r morgnar. Gick upp mitt i natten och åkte hem för återbesök hos läkaren, kommer hem och inser att det inte var klockan 10 utan vid 11-tiden. Jag kunde sovit en extra timme... Inte nog med det så kommer jag hem till ett rum som kräver städning. Som en rak höger i ansiktet. Jaja, bara att dra fram dammsugaren och moppen... Sen måste jag även tacka ja till lite kurser till våren med. Och tvätta. Men jag måste ju spara något till imorgon så tvätten får vänta ;) Btw en bra sak är att jag numera har gratis sjukvård i nästan ett år. Inte fy skam det inte!

Myspys med lite julstämning

Ännu en lyckad kväll lider mot sitt slut. Har nyligen kommit hem från knytkalasjulbordet, efter att bussfan var nästan 25 minuter sen. Julbordet var i alla fall jättetrevligt med god mat, mycket skratt och film. En toppenkväll helt enkelt! Imorgon åker jag till hjärtat mitt och avrundar en awesome helg med lite pojkvänshäng. Nu blir det destination sängen!

Galet

Gårdagens drinkkväll var awesome. Det blev en aning urspårat, men kul. Vi lyckades till och med blanda en drink som smakade wunderbaum. Så här dagen efter känns det inte helt okej i kroppen. Det var så längesen jag drack att jag lyckats förtränga hur okul det är att vara bakis. Plus att jag lyckats supa bort mina tofflor, hur man nu kan lyckas med det. Får fundera vidare över det mysteriet. Ska i alla fall slänga mig i duschen nu och sedan steka ett kilo köttbullar, för ikväll blir det knytkalasjulbord!

Update
1. Mina tofflor återfanns hemma hos Natalie efter att jag glömt dem igår och gått barfota hem? Haha, skadat.
2. Vi spelade Kalaha och yatzy igår och Natalie blev utklassad och loosade big time. Jag har tur i spel.
3. Efter väldigt mycket Coca Cola mår jag bättre igen. Ska bli gott med julmat ikväll!

Drinkfredag

Alldeles strax kommer Natalie över för att fördriva denna fredagkväll med mig. Eftersom jag köpte en cocktailguide igår kommer det att blandas, experimenteras och drickas ikväll. Kommer bli såhär kul! ^^

Sug och svälj, trevlig helg!

Ett kärt återseende

Häromdagen ramlade jag över denna underbara låt, var otroligt längesen jag var kär i den. Nu har jag blivit nyförälskad igen, den är helt underbar!


En dag i shoppingens tecken

Jag är glad, men trött! Hela dagen har spenderats i härliga Göteborg med Natalie. Vi har sprungit i affärer, ätit väääärldens godaste kinabuffé, sprungit i fler affärer, fikat och kollat i lite fler affärer. Det blev ett ganska bra resultat måste jag säga, och jag är nöjd med alla köpen. Vår hög med påsar får demonstrera hur det kan gå när inte haspen sitter på ^^


Det jag är mest förvånad över är hur lite jag köpte till mig själv, var helt säker på att jag skulle ha halva Göteborg med mig hem. Men idag har jag, kryss i taket, köpt färdigt hälften av alla julklappar och ska fixa resten imorgon. Alltså är jag klar med julhandeln redan två veckor innan julafton! Det har nog aldrig tidigare hänt.

Måste bara visa ett av de bästa köpen idag. Jag har numera en lite mer pimpad iPod, och den är awesome! Känns som sååå jag!


En ankig promenad

När jag och min kära vapendragare Natalie var ute och promenerade innan idag hände något kul. När vi kom fram till den lilla dammen en bit härifrån blev vi anfallna av änder! De kom flygande, vaggande, quackande och trodde vi hade mat till dem. När de insåg att de dragit en nitlott så la de sig när och omringade oss! Efter ett tag kröp de ner till vattnet igen, för att en minut senare anfalla en tjej med två hundar. De var så gudomligt söta! När jag blir stor vill jag bli en and, lätt!

Såååå söta!

Onsdag idag igen

Veckorna rullar på, och denna onsdag har bjudit på en blixtvisit hos tandläkaren för att lägga lite plast på en tand, tandborstshopping och sista avsnittet av Bartenderskolan. Lite senare idag blir det långpromenad med en viss Natalie. Sen ska jag sköta om min förkylning med antingen te eller varm oboy, har inte riktigt bestämt mig än. Imorgon bär det av till Göteborg och julshopping! Myspys! :)

IKEA is the shit

Julen är numera officiellt invigd, årets första julbord är käkat (heter det så?) och det var så gott! IKEA vet verkligen hur man får folk på fall. Inte nog med att de har bra möbler och billig fika, mat och after work, de har även julbord! Mysighetsfaktorn är ju inte jättestor just där, men det var värt den halvtimmen vi köade!


Efter vi tjockat oss färdigt på IKEA gav vi oss av för att införskaffa stegräknare. Vi har blivit lite, hmm, runda senaste tiden. Vi har i alla fall livsnjutit färdigt nu, nu blir det hårdträning på lätt nivå! I våras tränade jag ju ganska mycket, men sen jag skadade svanskotan har det inte gått. Och sen när jag blev sjuk gick det ju inte alls. Men nu är det dags- Beach 2011, försök 142!

Dessutom hittade vi världens skummaste bokrea på IKEA. Billigt verkar det i alla fall vara!
IKEA är kul ^^



Painting Flowers

Strange maze, what is this place?
I hear voices over my shoulder,
Nothing's making sense at all.
Wonder, why do we race?
When everyday we're runnin' in circles,
Such a funny way to fall.
Tried to open up my eyes,
I'm hopin' for a chance to make it alright.

Bästa frullen

Nybakade frallor, mmmmmmmm. Bättre start på dagen finns knappast!

Reflektion

Tiden går så sjukt fort, och så otroligt mycket har hänt senaste två åren. Nu senast är att Lotus, min lilla Lotus, har sålts till USA. Saknar honom jättemycket redan. Han som var min lilla ögonsten innan, mitt allt. Hoppas han får det bra där borta. Det förtjänar han.


På senaste tiden har jag titt som tätt kommit på mig själv att minnas saker som jag glömt. Namn på folk jag umgåtts med, namn på saker som tidigare var en stor del av mitt liv, hästsaker, träningspass på Friskis som jag alltid tidigare gick på, svaga minnesbilder av saker jag upplevt, känslor jag inte känt på länge och platser jag besökt. Det känns som jag glömt hur det var innan, innan allt hände, som om gamla jag är borta. Kvar är bara små minnesfragment som sakta bleknar bort för att sedan falla i glömska. Jag längtar efter förändring. Jag har gjort allt och upplevt allt som går att uppleva här, jag vill vidare och komma ihåg Jönköping med bra minnen. Sen jag blev sjukskriven har allt bara glidit längre och längre bort. Jag vill att livet ska leka igen, nu står jag bara på tomgång och kommer ingenstans. Det var längesedan jag kände mig nöjd igen. Allt jag behöver är lite energi och ork, som innan allt hände. Jag vill tillbaks samtidigt som jag vill framåt, vilket slutar med att jag såt helt stilla.


Goo Goo Dolls – Iris

Måndagstankar

Snipp snapp snut, så var helgen slut. Kan inte förstå var tiden blir av, om tio dagar åker jag hem för juluppehåll. Insane det där. Så mycket som ska hinnas med innan det är dags att åka. Känns precis som i augusti, när man planerade när man skulle åka upp igen innan skolan började. Jag säger det igen, insane!

Men denna veckan har en hel del roliga saker att erbjuda. Kommer nog bli awesome! Om det inte blir det så tror jag i alla fall det blir awesome. Eller awesome. Vi får se helt enkelt! I vilket fall som så börjar den med ett avsnitt av Gossip Girl och Risifrutti. Awesomeness!


Nej se det snöar, nu ska vi grilla hurra!

Grillat är godast! Vi grillade ju igår, och såå sjukt gott med grillat såhär i vinterrusket! Dock var vi inte ute ute, utan ute på Natalies balkong. Det gick lite bättre denna gången, förra gången föll vi på att elda upp hela balkongen. Inte så värst bra med tanke på pyromanen som härjade på Råslätt.. Så denna aktivitet får åtta av fem toasts, kanonkul!

Idag blir det häng och promenad med Natalie, och senare i eftermiddag kommer hjärtat mitt. Saknat honom sjukt, trots att det bara var fyra dagar sen vi träffades sist. Och från det ena till det andra och tillbaks igen, jag håller nog på att få öroninflammation. På tre dagar har förkylningen hunnit besöka halsen, huvudet, kroppen (feber alltså, vet inte annars vilken kroppsdel man ska säga), näsan och nu öronen. Tänk om man kunnat vara lika effektiv som förkylningen, då hade man nog varit rik nu...


Det är dags för fredagsmyyyyyyyys

Klara, färdiga, myyyyyyys!
Ska alldeles strax möta upp Natalie för gemensam uppmötning av Moa på Willys. Eftersom det är så långt till Willys tänkte ta min nyinköpta Harley som står i bakgrunden. Alltså man ser bara konturerna av den, för eftersom jag är så rik så passade jag på att köpa ett snyggt mönstrat skydd till den så den inte blir smutsig/dammig/repad. Cooolt va? :D Är du snäll kan du få åka med en liten runda! ^^

(Japp, jag är lika skelögd som det ser ut. Fast säg
inte det till någon, jag skäms lite för det..)


Husmor äter apelsin och skurar golv

Såja. Nu har jag lyckats städa, diska och tvätta. Ska ta en långdusch för att försöka duscha av mig förkylningen som återstår och sedan belöna mig själv med en apelsin ^^

Ikväll blir det grillning hemma hos Nätälajje med Moa, kommer bli sweet! Vi ska även äntligen bränna vår b-uppsats vi skrev i våras. Moa hittade hela tjocka bunken med bakgrundsmaterial, diagram och statistik, utkast och sammanställande av variabler och variabelvärde. Glömmer aldrig alla timmar vi satt framför den där jäkla apparaten och räknade och analyserade hundratals artiklar. Men det var rätt kul ändå. Och att bränna saker är ännu roligare, så uppsatsen ska få ett rättvist slut som punkt för arbetet!


Britain's Next Top Model

Igår och idag har jag i princip bara ägnat mig åt att kolla på senaste säsongen av Britain's next top model. Underbart tidsfördriv. Det roliga i det hela, enligt mig, är att jag hade tre favoriter efter första avsnittet. En åkte ut typ i mitten av säsongen, den andra blev fyra och den tredje vann! Känner mig ganska awesome att ha lyckats naila det så pass bra. Dock är det lite halvt deprimerande eftersom hon som vann är två år yngre och har redan hunnit med så sjukt mycket mer än jag har plus att hon har ett jobb, tjänar pengar och har en framtid... Blir så galet avundsjuk på folk som vet vad de vill göra med sitt liv. Får helt enkelt smida lite framtidsplaner i sömnen nu, good night!

Dagens hjälte

Mitt i min tråkighet och förkylning fick jag ett sms jag fattade nada av. Det visar sig vara bästa Moa som fixat och trixat lite, och skickat en rabattkupong på Marabou! Min dag är räddad and I owe you big time! :D Ibland är det faktiskt lite skönt att vara sjuk ^^

Kill me

Fryser och småfeber, har ont i huvudet, ont i halsen, snor i hela jävla näsan (eller ja, bara i den högra näsborren av någon skum anledning som rinner heeela tiden..), ont i ena örat, film, Top Model och Stepsils. Börjar bli lagom rastlös nu och tvekar på att jag kommer kunna sova nåt inatt. Dessutom är halsen fortfarande ganska svullen, men inte lika jäkligt som i morse eftersom jag nyss lyckades svälja en Alvedon utan att dela på den, amen to that! Men om det är så att du har vägarna förbi så låser jag inte dörren inatt, bara att klampa in och strypa mig, dränka mig, skjuta mig, knivhugga mig eller på något annat kreativt sätt lindra min smärta.

Haha, en dag som förkyld och jag klagar redan. Men prova en dag på en öde ö med bara ödlor att äta, då vet du nog vad jag går igenom!


Första december

Har äntligen fixat julkalender, och inte vilken som helst utan en Smartieskalender! Mumma!
Sen har jag kommit på en bra sak med att ha ont i halsen, man får äta mycket glass. Så på
det sättet gör det inget om jag har ont i halsen nån vecka ;) Plus att man får äta goda (men dyra)
halstabletter som smakar jordgubb, kan knappast bli bättre!



Tenarkoman

Niiice, då var den officiella vinterförkylningen 2010 här. Vaknade vid fem i morse av att halsen nästan var helt igensvullen, sedan dess har jag inte kunnat sova. Har i alla fall gått upp nu för att dricka tonvis med te för att sedan springa till Willys och Apoteket för att fixa botemedel. Men med 15,8 minusgrader ute är det inte direkt frivilligt jag beger mig ut...

RSS 2.0