Put the gun in my mouth and pull the trigger.

Jäklar vad jag är otränad! Har precis varit ute med Lisa och gått femman på Skatås och känner redan nu att jag kommer ha träningsvärk imorgon. Måste ta tag i detta snart! Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen hem till Anna för lite vinkväll.

En något trött Anna under sista timmarna av förra grupparbetet.

Se där går en zebra!

Efter en lyckad och trevlig helg i Jönköping så är studentlivet igång igen. Lyckades försova mig imorse, men efter två nätter i en puff och en natt på golvet så kan man inte annat än ligga kvar liiite för länge i sängen. Det har bjudits på Dracula-kväll, chillkväll, lite för mycket pizza, utgång, long-time-no-see-möten, skratt, film och lite annat smått och gott. Antagligen sista gången vi ses innan de flesta drar utomlands och pluggar i vår, sad but true. Åkte hem med Anna igår och vi kollade på youtube hela vägen, tror vi framstod som lite mentalt retarderade men det bjuder vi på. Håller på att baka lussebullar (♥) och ska förmodligen hämta nycklarna till nya lägenheten ikväll. Resten av tiden ska ägnas åt cv-skrivande och Desperate Housewives. Tjingtjong!


Det är härligt att vara tillbaka igen.

Sitter på Evergreen med ett gäng härliga jönköpingsbor, och efter en liten diskussion om något som jag inte riktigt kommer ihåg så säger Robin vad han anser, på sitt egna lilla vis. Det är min norrländske storebror det där!
Robin- Jag kan inte se Viktor bo i ett ruckel, möjligtvis i en tvåa.

I want it, I crave it, I just can’t get enough.

Män klagar på att vara förkyld och kvinnor på att vara gravid, men upplev en riktig jävla urinvägsinfektion så kan vi snacka sen! Stönar och pustar av smärta, känns som ena njuren håller på att skrumpna och upplösas, mår illa och har frossa av smärtan. Fy i helvete, känns som det kommer bli en kång och sömnlös natt inatt. Grattis Natalie, du kommer få ta hand om mig som en bebis i helgen! Och nej, vinsten går inte att byta ut mot något annat.

Tur är i alla fall att Olivia informerade om att Rihanna släppt nytt album vilket innehåller en del bra låtar faktiskt! Lyssna och varsågod att fall in love!

By the time you come home I’m already stoned.

Då var tentan äntligen klaaar! Eller ja, det var den visserligen redan vi 10-tiden imorse, men ändå. Gick glatt hem och tänkte ta en liten lur som kompensation för alla de timmar jag hållt på med tentan istället för att sova. När jag efter någon timme vaknade hade jag fruktansvärd värk i både mage och nedre delen av ryggen. Ett snabbt (och jäkligt dyrt...) besök hos läkaren och diagnosen urinvägsinfektion var ställd. Jippie liksom, imorgon drar jag ju till Jönköping, sad face på det. Men nu tänker jag i alla fall bädda ner mig och avnjuta lite pepparkakor och tranbärsjuice/citronvatten/apelsinjuice i massor och kolla på Desperate Housewives. Mysigt som fän!

Three Days Grace – Home

Vi såg på de unga och glömska, i båtar och i varandras armar och tänkte "skuld och lidande väntar på er fortfarande".

Börjar äntligen se ljuset i tentatunneln! Dock har jag blivit mer och mer övertygad om att den inte kommer bli godkänd. Från början trodde jag att denna skulle vara galet mycket enklare än den förra, men ju närmre slutet jag kommer ju mer tvivlar jag. Det är jättesvårt att veta vad som är relevant och vad som inte är det, plus att kurslitteraturen inte känns helt täckande för den artikel jag valt. Blähä! I värsta fall får jag väl komplettera lite under jullovet. Det är ju inte direkt som att det handlar om att hamna i en tunna med eller utan köttätande pirajor, det hade varit ganska mycket jobbigare. Det är ju bara en liten tenta, och vad betyder en tenta om hundra år? Ingenting eftersom jag kommer ligga och ruttna i jorden och just denna tentan kommer antagligen inte att finnas kvar på socionomprogrammet, om socionomprogrammet ens finns kvar. Hah!


Jag är alltid tryggast när du är en liten bit ifrån, en rörelse i ögonvrån.

Känner seriöst att det är dags att byta design snart eftersom jag inte riktigt känner att den rosa färgen gör mig rättvis, fast har i och för sig tänkt så nu de senaste månaderna och inget har hänt än sålänge. Brukar bli så när jag tänker saker, I wonder why? Precis som att jag pratat länge om att fixa extrajobb, tatuera mig, rensa datorn på skit, sluta pilla sönder nagelbanden och istället använda myrraolja varje dag, sätta in papper i pärmar istället för att lägga dem där det finns plats just dör stunden och sen flytta runt på dem tills jag inte vet var de är, börja tvätta mer regelbundet, gå ner sjukskrivningskilona (varför är de inte lika förlåtande som graviditetskilo?) ta tag i fotograferandet igen, sluta sova så jävla mycket samt börja plugga i tid nästa gång. Får nog bli ett nyårslöfte att börja ta tag i saker. Haha skönt, då vet jag att jag i alla fall slipper göra något av det fram tills nyår! ^^


Källen bästa med världens bästaste.


Fuck me like you hate me.

Trevlig kväll igår, mindre trevlig idag. Har varit så bakis att jag seriöst velat dö lite. Tentan fick en ledig dag idag på grund av systemfel uppe i hjärnan, har dessutom inte kunant göra mer än att förflytta mig från och till soffan idag. Vet inte hur många gånger jag tänkt jag ska aldrig mer dricka i hela mitt liv idag, men det är mer än vad man kan räkna till på händerna i alla fall.

En sak som är jävligt rolig mitt i allt elände är systembolagets reklam, så klockren och jag skrattar inombords varje gång jag ser den!


If you were dead or still alive, I don't care.

Skulle göra en enkel ta-vad-du-har-hemma-och-impovisera-lite-gryta, det blev en svinhet böngryta, vääldigt mycket sådan dessutom. Och jag som inte gillar stark mat...

Note to self- använd aldrig en hel påse med tacokrydda till en gryta vars innehåll till största del är krossade tomater. Det blir starkt.


Förutom detta lilla missöde har jag tillägnat nästan fyra timmar på biblioteket och skrivit på tentan, känns som jag är igång på riktigt nu! Jönköping kommer närmre och närmre! Nu blir det destionation duschen och sen blir det vinkväll på Studiegången, trevlans som fasiken!

Apocalyptica featuring Adam Gontier of Three Days Grace – I Don't Care

Små saker som gör det lättare, smidigare och roligare att tentaplugga.

Såhär i hemtentatider så kan det vara ganska bra att ha lite organisering av var man hittar svar och källor till de olika frågorna i tentan. Då kan det vara rätt smidigt att ha matchande flikar och överstrykningspennor. Lite mellanstadievarning, men gillar man koll så är det toppenbra!


Har du vandrat dom tomma stegen utmed orons kanaler?

Börjar lite smått känna igen ett mönster nu. Några lugna dagar följs av ett par dagar med intensiv huvudvärk. Sen blir det kaos några dagar och sen börjar det om. Toppen, eller inte..
Ska ut och promenera med Lisa i det sköna vintervädret om en liten stund, sen blir jag en no-lifer för ett tag för att fixa hemtentan och sen dra till Jönköping för långhelg. Det däremot är toppen!

Lars Winnerbäck – Dom tomma stegen

Take this life and make it yours.

Ääääntligen klara med grupparbetet! Tjoho! Man vet att man är en bra grupp när det skickas runt sms om att alla är sena, så istället för att ses vid 10 så dök alla upp typ en halvtimme, trekvart senare. Haha vi är bäst tjejer! Tänkte ta ledigt resten av kvällen och påbörja hemtentan imorgon. Har en plan om att vara en no-lifer och försöka fixa klart tentan denna veckan och sen åka till jönköping i mitten av nästa vecka och chilla loss. Hade varit riktigt skönt faktiskt! Saknar alla små religiösa smurfar!

Undrar vad Judith Butler hade sagt om hon såg detta?

Snattat från Jennifer.

Om jag gillar posa i camen? Njaaeee det skulle jag nog inte direkt påstå...


So I'll stay out all night, get drunk and fuck and fight.

Har aldrig haft så ont i huvudet som nu, och det jobbiga är att alvedon/ipren/pamol inte hjälper. Dessutom har det värkt konstant sen i torsdags, från att jag vaknar tills jag somnar. Trots att jag slutat äta socker så ska jag tröstäta glass nu, och jag veeet, jag är en svag själ som inte kan motstå glass. Men wtf, har man ont så får man tröstäta.

Three Days Grace – Gone Forever

Längtan, alltid denna längtan, härifrån långt bort, långt, långt bort.


Alla väggar kryper närmare och närmare och du vet man måste bära en rymd på axlarna.

Aj äm a happifejs! Imorse försov jag mig då jag råkade snooza i en timme (heheh) men hann ändå precis till ortopeden. Tio minuter senare var besöket över och problemet löst. Ska få en tid för att operera foten då jag har peroneusseneluxation, som det så fint heter, på vänsterfoten. För alla oss som pratar svenska så innebär det att ledbandskapseln där senorna från muskeln på utsidan av vaden ligger i är för stor så att ena senan kan kasa över fotknölen. Ska bli så jäkla skönt att bli av med det jäkla irritationsmomentet att senan heela tiden glider fram och tillbaka över knölen, det har hållt på att driva mig till vansinne ibland.

Dessutom har jag ambassadörat för GU resten av dagen, det är så galet roligt! Lyckades även roffa åt mig lite grejer, har varit i stort behov av överstrykningspennor men har så det räcker och blir över nu. Dessutom fick jag ögonfransarna färgade helt gratis, en awesome corngryta till lunch och snack om ett möjligt extrajobb. Summa summarum kan man säga att dagen varit grym på alla sätt. Dags att fortsätta vara produktiv och plugga. Tjaarååå!

Maybe we'll turn it all around 'cause it's not too late. It's never too late.

Idag är det inte onsdag, det är pluggdag idag. Har suttit med Anna & Olivia och gjort grupparbete, kollat på Epic Meal Time och varit lite förvirrade. Dock kom vi ganska långt idag och äntligen är vi igång! Imorgon ska jag äntligen till ortopeden och kolla upp det där ledbandet/senan/whatever som ständigt rör sig över fotknölen på utsidan på vänsterfoten. Ska bli väldigt intressant att få veta vad felet är. Efter det ska jag för första gången agera studentambassadör för Göteborgs universitet på Kunskap och framtid här på Svenska mässan här i Göteborg. Kul att vara igång igen!


Finns ingen väg tillbaks för nån som är en looser, ett riktigt jävla as.

Här kommer dagens skratt! Maskinen har gjort både en klockren låt och video som dissar kungen. Vet inte hur länge den kommer finnas kvar på Youtube eftersom , men här är den i alla fall!


För sex, musik och våld var det vackraste som hänt mig.

"Forgive me father for I haven't sinned for a while" (Natalies version av hur det går till när man biktar sig i Paris)
Ja om det ändå vore så väl, men ack det är det inte. Jag käkade McNuggets i lördags, ja, jag bröt mot vegetarianismen.. Kan dock meddela att det inte var lika gott som det var innan. Dessutom har jag ätit glass idag. Men nu är det så då vaaa att jag är sjuk, och då ska man äta glass! Dock mår jag illa av det nu, plus att det inte heller var lika gott som förut. Jag ser det som ett framsteg! ^^

Vad har hänt idag då, jo det ska jag berätta, jag fick hem de sista grejerna från ICA banken och är numera en ICA-student. Inte nog med det, jag fick till och med hundra spänn laddat på kortet. Klirrar gött i den annars så tomma studentplånboken! Sweet'n'awesome!


Var det du som höll för hårt? Eller är det jag som är för svag?


Varning för lång, något tråkig och ganska personlig text.



Tänk att något så litet kan göra så mycket! Ett litet terapisamtal över en öl på Halta Lotta halv två i lördagsnatt och en kylig kvällspromenad inne i finaste Göteborg med bra musik i öronen är jag lugn och harmonisk igen efter en ganska vacklande vecka. I en värld där vi ständigt kämpar mot alla dessa kategoriseringar och etiketteringar har jag ikväll märkt både dess fördelar och nackdelar. När jag knallade ner för Avenyn nu ikväll kom jag på mig själv med att inte tillåtas att placeras i någon av alla kategorier med tillhörande fördomar och förväntningar. Och trots detta märker jag att jag blivit så otroligt mycket lugnare och tillfreds med allt det där som bubblar och läggs på hög inombords sedan en underbar vän i lördags gav mig en etikett som förklarar varför jag beter mig som jag gör, känner som jag gör och äntligen gör att jag kan sätta ord på alla de känslor jag haft så otroligt svårt att definiera. Jag lider helt enkelt av separationsångest. När jag tänker efter så stämmer det så väl in på känslorna jag haft och inte kunnat förklara. Nu är det bara att jobba vidare på det och tänka framåt igen, ljuset i tunneln tändes plötsligt och jag kan gå vidare igen. Tänk att så lite kan göra så mycket.

 


When the truth walks away everybody stays, cause the truth about the world is that crime does pay.


Glöm allt, lämna kvar det du minns som bra.

Ont i halsen, snorig och en bakfylla som heter duga, men det var det värt! Igår var magiskt och underbart. Tror det var tredje gången gillt nu, äntligen fick jag se henne! Stod längst fram och njöt av varje ton. Det är då man är som lyckligast.


För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat.

En minst sagt händelserik vecka, och än är den inte slut! I torsdags anordnade ett litet gäng från klassen en tacksittning för faddrarna som tack för insparken och om jag själv får säga det så gjorde vi det jäkligt bra! Faddrarna verkade nöjda i alla fall ^^

Förberedelser! Bild snodd av Sophia.

Ikväll ska det dansas och sjungas tills benen lossnar och rösten flytt, Veronica Maggio intar Trädgårn och vi ska självklart stå längst fram!

Jag levde lycklig här med dig och mina katter, ett liv i synd och utan omsorg att bli frälst.

Power walk med Lisa - check!
Varit i skolan och jobbat med grupparbetet - check!
Handlat - check!
Lagat matlådor - check check check!

Inte nog med detta, klockan är inte ens fem! Känner mig grymt duktig att faktiskt hunnit med så mycket idag. Fick två vegetariska kokböcker av Olivia tidigare idag så jag passade på att laga lite nya rätter, blev en potatissallad med körsbärstomat, fetaost och en hemmagjord dressing på grönsaksbuljong, vatten, olivolja, oregano, salt och peppar. Är riktigt stolt över dressingen! Dessutom gjorde jag en paj med tomat, broccoli, spenat, zucchini och fetaost, även den väldigt god. Nu blir det en snabb powernap och sedan att sätta tänderna i ännu mer läsande om kategoriseringar och intersektionalitet.

Muuuumspaj!

RSS 2.0