This place about to blow-ow-o-o-o-o-ow

Jag hatar nätter. Har kommit in i en period då jag vaknar och inte kan somna om. Brukar vakna cirka två timmar efter att jag lagt mig och senare vid fyra-fem, och då är jag skittrött men kan inte somna igen. Detta har gjort att jag varit trött som ett as senaste veckan. Hade sett fram emot sovmorgon idag eftersom jag vaknat två gånger inatt och förlorat nån timmes sömn på det. Men då vaknar jag vid nio och är jättehungrig. Jävla skit. Jaja nu hinner jag i alla fall fixa lite innan det är dags att ge sig av mot Vätterstranden för grillning och valborgsfirande. Känns som jag kommer somna på stranden haha. Glad/trevlig/whatever valborg på er! :)

Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka.

En härlig och produktiv fredag idag! Först skola med film och socialpsykologiseminarium, plus att jag fick reda på att jag får skriva tentan nästa vecka. Härligt! Fortsatte dagen med donken och bio med Natalie. Blev Red Riding Hood och jag tyckte den var helt okej. Två snygga killar och en spännande handling!

Sen måste jag bara få säga att jag & Natalie är två supergeni! Finns ingen uppgift vi inte kan lösa ^^ I onsdags bytte vi slang både fram och tillbaka på hennes cykel med hjälp av Filip, dock satt det något i däcken som punkade bakhjulet igen. Det fixade jag och Nät idag helt själva, bara det är awesome! Sen tog vi en cykelrunda och lekte lite i en lekplats, sen pajjade kedjan på Natalies cykel. Det var skitskumt och vi fattade nada, kedjan blev för lång ibland och bakhjulet tog i stänkskärmen. Dock lyckades vi även lösa det med lite ofärgad silvertejp, så nu är den hel igen! Ni kan kallas oss bäst om ni vill. Annars går även kungar, awesome och proffs också bra! ^^


Jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor

Emma goes ljus- och korthårig!
Haha underbart ljus, gillar att det får mig att se helt weird ut i ansiktet xP

Satan i gatan

Jag slog nog rekord imorse, jag gick upp tre minuter efter att klockan ringde utan att snooza en enda minut. Är lite chockad själv faktiskt. Jag var uppe vid sju och satte mig och pluggade vid åtta, men efter ett tag var jag så otroligt trött att jag var tvungen att sova en timme till. Men efter det har jag pluggat heeela tiden! Har dock väldigt mycket kvar att läsa eftersom jag igår umgicks med Natalie och Filip istället för att plugga. Sånt är livet på en pinne! Nu skall jag i alla fall dra mig in till stan för en kort paus och lämna in ett par skor på lästring (heter det så?) och boka tid hos en frisör, stora grejer på gång! Tjingeling!

Myskatt!

I'm a barbie girl, in the barbie world

Lite blandade känslor idag.
Bra: Natalie är tillbaka, vi hade en toppenkväll igår och jag har köpt kassler.
Dåliga: Missade anmäla till tentan med en fucking dag och får skriva den i mitten av juni istället, är lite smått bakis, har otroligt mycket att plugga idag, sitter fortfarande i nattlinne och har inte borstat tänderna än.

Men gårdagen var riktigt nice! Jag och fröken Natalie köpte två flaskor vin och delade på, men det råkade även bli en del vodka (ääääntligen är den megaäckliga jordgubbsvodkan slut!), Morgan och ännu en vinare. Måste fixa till mig nu och dra mig till Willys för att handla lite till och sen göra matlådor. Därefter står det pluggeri på schemat resten av kvällen. Wihoo.

Det är så logiskt, alla fattar utom du

Då var denna toppenhelgen slut. Har verkligen haft det jättebra med underbara vänner och familj. Grillning i fredags med utgång på Harrys, bakis/plugg/segdag i lördags, konstrundan i söndags plus mat hemma hos mamma och umgåtts med pappa idag innan jag åkte hem. Här kommer lite bilder på lite av varje från helgen!

Jonna & Theo

Emelie & Sebastian


Nicole!


Världens roligaste leksak!


Busan


Igår var vi även och hälsade på Odde! Han ser knappt en dag äldre ut sen han åkte! Lika gullig och nallebjörnig som innan. Lite svårt att förstå att han är 20 år nu. Han har en speciell plats i mitt hjärta <3


Jag har sökt efter sanningen och svaren, blev mest klämd mellan bibeln och min porr

Gårdagen var riktigt lyckad! Solen värmde, grillen var igång, vinkorkar flög i luften, alla vänner samlade och en rolig lekplats inom 20 sekunders gångväg, vad mer kan man begära? Vi grillade som sagt, snackade massa och drog till sist ut på Harrys där det blev drinkar, gratis cider och en runda tequila som vi blev bjudna på. Vi fick dessutom gå in lite VIP på framsidan ;) Det tråkiga i historian är bara att lika kul det var igår, lika otroligt dåligt mådde jag imorse... Tequila + Emma är verkligen ingen bra kombination. Så dagens huvudsyssla har varit att slappa i pappas galet sköna soffa. Det har även grillats idag med, lammkotletter med hemmagjord potatissallad, muuums! Imorgon blir det konstrunda, ska bli spännande och roligt :)

Bilder från igår kommer när jag orkat lägga in dem på datorn :P

Oh oh oh We're falling in love

Sol, sol och ännu mer sol! Dagen kan inte börja bättre! Igår på tåget höll jag på att spricka av glädje. Det bokstavligt talat bubblade ur mig. För första gången på väldigt länge kände jag mig riktigt riktigt glad! Det är så kul att komma hem! Pappa håller just nu på att fixa fram frallor och grejer till frukost, mums! Sen ska jag fixa till mig för att sen möta upp finaste Emelie för lite snack och mys. Sen kommer även Nicole, Jonna & Theo, och lite senare även Emelies nya pojkvän. Det blir vin, grill, chill och bara allmänt bäst. Åhhh vad jag längtar!!!

Darling get on the floor

Dags att packa nu, sen bär det av mot Skåne och en überbäst helg! Fick ett sms av Veolia tidigare idag. De ville bara berätta att det har blivit ändrat i tidtabellen och att mitt tåg kan vara lite sent. Hmm, undrar om det innebär SJ-sent eller bara lite sent. Om det är SJ-sent är jag glad om jag kommer hem innan 12 inatt!

Här har ni dagens låt! Lite Lambada-vibbar över den, och det för ju genast tankarna tillbaka till studenten eftersom vi sprang ut till den. Det var en härlig kväll. Tror faktiskt det är enda gången det gått bra för mig på Björket :P


I’m kinda busy, k-kinda busy, k-kinda busy

JAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Nu är det officiellt påsklov! :D Har skickat in uppgiften nu. Har dock en hel del läsning som jag skulle behöva läsa över helgen eftersom det är seminarium redan på tisdag.

Efter föreläsningen idag tänkte jag åka ut till A6 för att fixa lite grejer och sen åka hem och handla eftersom jag inte har någon mat hemma. Först får jag vänta en kvart på bussen innan jag väl kommer fram till A6. När jag sen står i kassan på Expert och ska betala inser jag att mitt visakort ligger hemma på skrivbordet... Jahapp, bara att gå ut och vänta ytterligare en kvart på bussen hem. Väl hemma på Råslätt tänkte jag att jag passar på att handla nu när jag ändå är här så jag slipper göra det sen. Smart som jag är går jag runt och plockar ihop vad jag ska, lägger upp grejerna på bandet i kassan och inser plötsligt att mitt visakort fortfarande ligger hemma. Får plocka ihop skiten igen och gå hem. Nu är jag skithungrig, har ingen mat hemma och måste ge mig iväg igen. Ibland går det inte riktigt som man tänkt sig. Men jag fick i alla fall inlämningen klar nu så jag slapp göra den lite senare!  Alltid nåt.


Btw, kollade inlägget från imorse. Haha lagom snurrigt! Men jag var trött, lite smått stressad och trött. Nämnde jag föresten att jag var trött?

Lagom snurrigt, höhö.

Jag ger dig min morgon

Gooooood morgon fuckers! Uppe tidigt, varmt ute, pengar = dags att gå till skolan. Logiskt, naae, men så blir det! Stressad och tidsoptimist som vanligt ^^


I'm the boss. Ya, I know, I got that. You said it about 400 times

Produktiv dag? Njaaaaaa. Kunde varit färdig med sammanfattningen, men jag skrev och läste så sjuukt långsamt idag så jag har lite kvar att pyssla med ikväll :P Är dock stolt över att jag, för första gången på typ två veckor, lagat mat ikväll. Hej jag heter Emma och jag är lat ^^ Det blev dessutom gott, en aning starkt bara, men rätt bra för att vara jag! Kyckling, paprika, krydda, pasta och sallad, yummie!


Tänkte även visa ett av mina klipp idag på klädbytardagen, en hallonröd tröja med spets/grejs vid urringningen. Tack vare Miras råd som jag kom över den ^^ Fick även med mig en grå kjol/klänning/sak som jag inte orkar ta bild på. Men den är snygg den med!


Ni kanske btw tycker det är tråkigt med cambilder och mobilbilder med kass kvalle när jag faktiskt äger en systemkamera som kan ta miljoner gånger bättre bilder? Eller så är det bara jag som tycker det :P I alla fall så är orsaken att jag inte orkar dra med mig kameran överallt. Dessutom är det mer komplicerat att ta vardagsbilder med den, plus att man måste lägga in bilderna och blablabla. Jaa, jag är lat! ;)

Dagens intelligenta låt med tillhörande sofistikerande video kommer här! Have a bra kväll!

Life is a mystery, everyone must stand alone

Kalaset hos Moa igår var väldigt trevligt! Kul att träffa alla igen efter praktiken. Plus att både Robin och Jennifer hade bakat tårta! Mums på det! Idag gick jag upp tidigare än på väääääääääldigt länge för att komma till skolan tidigt och bli klar med den där inlämningsuppgiften tills imorgon. Ska även byta lite kläder idag på klädbytardagen på HLK ^^ Får se om jag hittar några fynd! Dessutom längtar jag bautamycket till imorgonkväll, då åker jag mot sydligare breddgrader för att träffa underbara och saknade vänner och familj. Kommer bli toppentoppen!

Sommartider hej hej!

Kollade nyss hur vädret ska bli nästa vecka, och det ser väldigt lovande ut! Om väderspågummorna och gubbarna inte har fel så ser det ut som att det kommer bli en hel del solande, rosédrickande och grillande, och jag fetgillar't!


It’s alright I’m getting dizzy just enjoy the party

Mums på solen! Satt ute på balkongen i förmiddags och solade och snackade med Emelie, och nu har jag fått lite fräknar och färg! :D Underbart! Sen bar det av till skolan för en kort föreläsning. Nu måste jag sätta igång med inlämningen som ska vara inne på torsdag, och efter det bär det av till födelsedagsbarnet Moa för lite firerier :) Det svåra är bara att det är sol och varmt ute och jag måste sitta inne och skriva. Men som föreläsaren sa idag; livet är inte rättvist!

Hey there Delilah!

Igår var en helt underbar dag med sol, sol och sol! Jag & Peter åt årets första Piren special, såååååå gott! För er som inte vet vad en piren special är så har ni verkligen missat något.. Det är en glass med tre kulor, mjukglass och strössel, en genialisk idé för oss som har svårt att välja mellan kulglass eller mjukglass, dessutom galet mäktig! Fick ingen bild på det, vi var alldeles för upptagna med att äta och njuta. Sen gick vi en promenad längs Vätterstranden och tog lite bilder. Bland annat på några söta tussilago och det härliga vädret/sjön/stranden.


Denna soliga och härliga måndag har mest spenderats innomhus med dugga och föreläsning. Duggan kändes helt okej, men föreläsningen, som handlade om hjärnan, gjorde att jag fick hjärnvärk (höhö). Man vet ju att hjärnan är en komplicerad liten sak, och exakt hur komplicerad märkte jag idag, det är minsann inte lätt att trycka in alla namn, funktioner och samband i hjärnan på en tre timmar lång föreläsning. En veckas konstant föreläsande skulle nog eventuellt räcka. Men jag är glad att det inte varade så länge!

The places that you've come to fear the most

Påväg till skolan för pluggstund med hjärtat idag insåg jag hur mycket jag kommer sakna Jönköping sen. De otroligt högljudda och halvskrangliga bussarna, alla gamla och fina hus, den flashiga skolan, solen, glass på piren, chill med vänner och ett glas rosé. Till och med det eviga blåsandet och den konstanta motvinden kommer jag sakna. Än är det inte dags att säga adjö, det kommer en awesome vår nu först! Men jag saknar detta lite redan...

Hade kunnat lägga upp hur många minnesbilder som helst, men det får bli en pluggbild
från förra våren när vi höll på med vår b-uppsats. Som vi btw fortfarande inte bränt upp..

Tror du på världen? Det gör inte jag




Tio tusen meter upp i luften ser jag allt så klart

Tvättat fyra maskiner tvätt, städat hela lägenheten, snackat med Nicole, check, check, check! Dags att ta tag i tegelstensboken och läsa nu då.

Dagens plus: inte speciellt trött :D
Dagens minus: fortfarande huvudvärk...

Hela världen är så underbar om man är korkad, tom och glad!

Hade för en liten stund sedan återträff med min bäst fränd Jonna på telefon. För er som inte känner Jonna så tänker hon lite grann i omvägar så att säga. I slutet av samtalet berättar Jonna att de ska iväg när vi lagt på, och då säger söta lilla Jonna:

- ... men jag hittar inte min telefon!

Efter massa skratt så berättar jag för henne att hon pratar i den, då skrattar hon och säger att hon gått runt och letat efter den en liten stund :P Jag tycker faktiskt lite synd om er som inte känner lilla Åke, för med henne har man aldrig tråkigt! ^^

Siesta -09, det var tider det!

Ditt j'vla luder med våfflat hår och puder

Ojoj vilken dag. Gick upp tidigt imorse likt en trött zombie. När jag kom till skolan vid kvart i nio inser jag att vi inte börjar förrän tio. Jag blev glad kan jag meddela. Vääldigt glad.. När väl den föreläsningen var över tänkte jag hem och plugga innan kriminologin börjar vid fyra. Och det har jag gjort. Inte. Har istället kollat på BB och slösurfat, och om lite drygt tjugo minuter är det dags att åka till skolan igen. Får plugga ikväll när jag kommer hem. Eller inte. Gaaaah jag är så otroligt trött så jag hänger knappt ihop. Hela veckan har varit som en bergochdalbana och jag är jäääkligt trött på den och vill hoppa av. Ge mig lite ork, motivation och en platt Lisebergsbana så lovar jag att aldrig mer klaga!

Klicka på bilden och njut av en gammalny goding med awesome video!

Fuck yeah!

Jag klarade Naturkatastrofer & klimatförändringar- kursen! Awesome!!! Fan vad skönt att kryssa av den, bara tre kurser kvar!

Jag ville vara hjälten eller boven, jag ville vara nåt som känns

Hej jag heter Emma och jag är sockerberoende.

Jag har insett att jag äter alldeles för mycket socker i form av godis, kakor och ännu mer godis. Nu är det slut med det. Jag vet att jag sagt det typ en miljon gånger tidigare, men nu är det detox som gäller. Denna gången ska jag klara det. Tänkte börja med att klara mig månaden ut, men jag har inte riktigt bestämt mig hur jag ska göra över påsk :P Eventuellt ska jag äta lite då, det är ju trots allt påsk. Haha känns bra att jag redan hittar på undanflykter innan jag ens påbörjat detoxen! Men som sagt, jag gör det för min egen skull och vill få kontroll över mitt sockersug. Döm mig eller skratta gärna åt mig, ett gott skratt förlänger livet! ^^


Med ena foten utanför

Åhhhh måste bara dela med mig! Jag var precis en snabbis till Willys för att lufta hjärnan med lite friskluft mitt i pluggandet, och det är en sån underbar känsla och luft ute! Det känns verkligen som en riktig sommarkväll, folk är fortfarande ute och skrattar och har sig, det luktar sommarkväll och det är lite så sommarkvälls-kyligt ute. Inte så man fryser utan mer avsvalnande liksom. Rätt svårt att förklara, men det är verkligen vår nu! Åhhhhhhh vad glad jag är!


Ps. Jag har världens bästa vänner, så det så!

Dancing on my own

Imorse när jag vaknade höll fortfarande solen på att gå upp, så tidigt har jag inte varit uppe sen, sen.. Sen jag vet inte när! Men idag har det varit en heldag i skolan med seminarium på förmiddagen och föreläsning på eftermiddagen. Känns rätt skönt att vara igång igen! Och efter ett snack med Natalie i kombination med det härliga vädret idag så är jag så sjuuuuukt sugen på rosévin och chillkväll med destination unknown. Men snart är praktiken över och vi vårinfirandet kan börja på riktigt! I am längting! ^^


Euphoria, take my hand

Har gått och blivit sjuk igen, har varit det hela helgen. Hade lite smått feber i lördagskväll men är bara väldigt snorig, har huvudvärk och ont i örat nu. Det segaste är att jag precis kommit igång med träningen igen efter förra gången jag var sjuk, om detta inte släpper snart kommer det bli lika jobbigt igen. Men men, någon gång vänder det väl. Får passa på att plugga hela dagen lång idag då.

En sista buss i regnet sen får man gå

Vi tror vi har så stor makt över livet, en vilja att själva kunna bestämma över vad som ska hända. Bullshit. I det här materiafyllda och oändliga substantivet vi kallar för världen är vi så otroligt små. Självklart kan vi till viss del styra över våra liv, men bara på en så ytlig nivå att det egentligen inte räknas. Ödet gör precis som det vill, allt är redan förutspått och uträknat för att i största mån förnedra oss. Men det är som bibeln säger, "aga den du älskar", och trots att livet rövknullar oss så håller vi ändå fast vid det. Jävla fucking påhitt det här, inte realistiskt eller rättvist för fem jävla öre.


What if God was one of us

Trevlig kväll igår med film och godis med Victor och Jennifer. Mindre trevligt att vakna med ont i halsen idag. Blir en riktig pluggdag idag, har ganska jättemycket kvar att läsa + instuderingsfrågor. Kul, verkligen. Blev skitsur att senaste BB-avsnittet inte heller funkar, vad ska jag kolla på när jag käkar frukost nudå? Dagens i-landsproblem. Blir så trött på allt annat också. Tänk om allt kunde gå bra för en gångs skull och alla mådde bra. Är det för mycket begärt?

Det är nästan så man längtar tillbaka,
problemen verkade så mycket enklare då.

All around me are familiar faces, worn out places, worn out faces

Nu jävlar är jag på gång! Har snart läst klart ett av de två kapitlena som vi har seminarium om på tisdag. Har tagit några timmar att läsa haha! Sen tänkte jag belöna mig själv med en tripp till A6 för att kolla på skor tihi. Blev väldigt sugen på nya skor efter igår. Men ska bara kolla, eller ja hittar jag något oemotståndligt så får de nog följa med hem... Senare ikväll blir det singstar hemma hos Jennifer. Inte för att jag tänker sjunga något eftersom jag vaknade och lät som jag hamnat i målbrottet. Kände igårkväll att det var något som irriterade i halsen, och idag sitter det fortfarande kvar tillsammans med en röstborttagareffekt som sakta men säkert ger upp. Nog om det, nu ska jag återvända till min tegelstensbok!


Vår = ballerina!

Måste bara visa dessa underbara ful-söt-snygga ballerinorna jag hittade! Så jäkla coola!
Dock är priset inte riktigt lika coolt.. Men för 379 kr är de dina!

Dessa är också riktigt maffiga! Skapar lite vill-ha-begär och börjar klia lite i fingrarna.. Men om jag får jobb i sommar så ska jag uppdatera min skogarderob som börjar bli lite tråkig. Emma hjärta skor!
Kolla in dunken.se, där finns en och annan skön pryl!

If we could only be quicker

Skjut mig långsamt. Fick hem huvudboken till psykologikursen idag, 1000 fucking sidor på engelska. Jag jublar så grannarna klagar. Boken är så fet att man får ont i armarna bara av att bära den, så därför kommer jag antagligen inte behöva träna något närmsta månaden. Och är ni elaka eller inte gör som jag säger så tvekar jag inte att använda boken som försvar. Bara så ni vet!

För att ge er en fingervisning (höhö) om hur fet den är så kan ni sätta ihop
ert ena pekfinger, långfinger och ringfinger, så tjock är den...

Ska jag falla, då ska det finnas tid att falla fritt

(Varning, wall of text!)

Har, som jag tidigare nämnt, saknat hästarna väldigt mycket senaste dagarna. Saknar Lotus så otroligt mycket! Han var min trygghet, det var med honom som jag verkligen kände mig trygg. Att bara vara i närheten av honom gjorde mig lugn. När man skulle ut och hämta honom i hagen kunde man inte låta bli att le när man såg honom, en varm känsla av glädje spreds i magen. När han showade loss i hagen i riktigt fin trav med svans och huvud högt och han spände upp sig, han var så otroligt snygg. På tävlingar när han skärpte till sig och visade upp sig, man var så stolt att vara hans ryttare. Jag minns en gång i Gärds när jag hörde två damer stå och prata vid resultattavlan där vi jag och Lotus ledde, så sa de att det inte var så konstigt med tanke på hur bra vi var, så mycket stolthet och glädje som bubblar i magen än idag. När han var rädd och lugnade sig när man pratade lugnt med honom, blommade det upp en känsla av stolthet inombords. I början var han rädd för det mesta, parkbänkar, stora stenar och framförallt kor. I slutet gick han förbi kor nästan som ingenting, och när vi travade förbi en hage med kor och de sprang efter höll han sig ändå lugn. Vid sådana tillfällen kom det nästan en liten glädetår som rullade ner för kinden. Hans små knep för att försöka reta gallfeber på mig, och hur han tog varje tillfälle att tjuvnypas, men det kvittade för oavsett hur arg han försökte se ut så såg han så otroligt söt ut. Det går verkligen inte beskriva. Han var så mycket mer än bara en häst, han var mitt allt. Det var runt honom som jag mådde som allra bäst. Oavsett vilket humör man var på så försvann det direkt man såg honom. Han blev min fasta och trygga punkt i livet. Hoppas du har det bra där på andra sidan Atlanten. Du är saknad ska du veta. Saknar dig, saknar oss <3




Helen och Lotus i Laholm hösten 2010.

Throw your soul threw every open door

Haha två dagar med föreläsningar och jag är redan dödstrött! Men psykologi är så otroligt intressant! Har i alla fall hunnit med en föreläsning i förmiddags och har sökt ännu fler jobb nu i eftermiddag. Den där hemtentan får vänta tills imorgon då jag är ledig, just nu är jag alldeles för svampig i hjärnan för att orka resonera kring en grupp unga chilenares ungdomakriminalitet och drogmissbruk i en utsatt etnisk grupp. Ska in till skolan sen och skriva ut massa grejer till de olika kurserna som jag läser/inte orkat börja på än och sedan träna en sväng. Känns som en hyfsat okej plan!

Nu såhär i vårtider börjar hästlängtan sätta in...

Fascination ends, here we go again

Efter en lång tid i musikvakuum utan någon musikalisk kärlek har jag äntligen hittat något nytt (för mig), fräscht och bra som jag bara totalt gillar. Jag har gått och kärat ner mig i Crystal Castles. Det är framförallt Not in love med Robert Smith från The Cure som rullar mest, men även Baptism är underbar. Lyssna, njut och bli frälst!


För alla gånger som vi dansat å sjungit med fast ingen kan

Hemma från en heldag i skolan! Psykologin började idag och det verkar kunna bli en spännande och rolig kurs. Inte allt för många föreläsningar men de få som är verkar vara relevanta. Mindre kul är att huvudboken är på runt 1000 sidor på engelska. Den kommer nog ta några månader att läsa... Har även bokat hemresa till påsken nu, kom gaaanska billigt undan och det är jag väldigt glad för. Nu ska jag käka lite och sen ta tag i den där hemtentan i kriminologin.

Black and yellow

Känner att jag varit relativt produktiv efter den där pooowernappen. Dock ligger hemtentan orörd, men jag har sökt jobb och sökt utbildningar till hösten istället. Efter funderingar hit och beslutsångest dit har jag till 80% bestämt att det blir en sista sommar i Skåne med vännerna, förhoppningsvis ett fixat körkort och något nytt och roligt jobb. Ska fortsätta sökandet imorgon. Ska även på kursintro av psykologin imorgon med. Sen ska jag börja på hemtentan. Om jag inte börjar med den ikväll efter spinningen som jag strax ska bege mig iväg till. Tål att tänkas på!


This fact not fiction, for the first time in years

Hej din lilla älg, jag har haft en toppenhelg! Höhö. Men det har jag. En mysig helg hos hjärtat, men har ändå hunnit plugga en del. Nu är jag hemma och har bakat och ätit scones, och sovit en stund. Det som skulle bli en powernap på en halvtimme slutade med en sovstund på nästan två timmar. Varför blir det alltid så? Jag skyller på snooze-knappen.. Men uppe och fortfarande trött så ska jag påbörja hemtentatn i kriminologi nu. Jiippiiiieeee!!


The animal inside, let it live and die.

Igår, tror jag det var, så länkade jag till Ke$has låt Animal. Vad jag inte sett då är att Ke$ha släppt en album med remixar, I am the dance commander + I command you to dance: The remix album. Egentligen är jag inte något bigt fan av remixar, men efter att ha hört remixen på Animal blev jag lite smått förälskad! Dock håller den inte riktigt måttet hela vägen ut, men början är så gaaalet bra! Så på en sånhär fredag så råder jag er att ta er en lyssning, den är bättre än originalet tycker jag :) Lyssna hääääääääääär!

My name is Luka, I live on the second floor

När jag kom hem till Peter igår hade han tacos färdigt! :) Plus att han hade gjort jordgubbsmousse med glass och vit choklad till efterrätt. Han är den bästa ever! <3 Nu är han i skolan och jag ska strax börja plugga. Mindre kul är att jag vaknade med lite ont i halsen.. Var lite täppt i näsan igår när jag vaknade med. Är det redan dags igen? :S

RSS 2.0