Jag vill bara känna köttets lustar, inte alltid vara det du önskar.

Kom på imorse att jag bara skrev att jag var påväg till sjukhuset i Frölunda igår utan att berätta vad jag gjorde där, så alla ni som nu legat sömnlösa inatt kan pusta ut för här kommer svaret: jag var hos en halsläkare. Mina halsmandlar har ju varit svullna sen i maj och ingen har vetat vad det är och därför skickades jag till en specialist. Som det ser ut i nuläget så verkar det inte bli någon operation, men jag har lämnat en massa blodprover och ska få sova sova med en sömnregistrator nästa helg för att se hur min sömn och sömnkvalité är. Eftersom jag är kooonstant trött så kanske det har med mina luftvägar att göra, eller så är det något annat som de kan komma fram till genom blodproverna. Ska bli spännande i alla fall. Hade varit tokskönt om de kunnat lista ut varför jag är så trött, för det är verkligen jobbigt! Dessutom somnar jag ju överallt vilket inte är så praktiskt. 
 
Nu ska jag alldeles strax ut till Angered och jobba efter några timmar i skolan (och de obligatoriska sovstunderna...). Ikväll blir det kuligheter deluxe och imorgon kommer pappa med sällskap på besök!
 
Ha en trevlig fredag!

Trying to tell you no, but my body keeps on telling you yes.

Crack of the day:
 

Dagens skratt.

Påväg till sjukhuset i Frölunda imorse såg jag denna lappen:
 
 
Japp, papegojan ser ganska försvunnen ut!

I must be running out of luck cause you're just not drunk enough to fuck.

Trevligt som fasen igår! Vi hamnade på ett otroligt mysigt ställe efter Kingan, Magnus och Magnus har jag för mig att det hette, riktigt toppenställe! Det var tokkallt igårkväll dessutom, en ganska konstig känsla att man för två dygn sen gick runt i klänning och höll på att svettas sönder och igår gick runt med vantar för att inte frysa ihjäl...
 
Idag har det hunnits med en reunionfika med snygga brudar,  fixa inför imorgon och beställt lite böcker. Ska njuta av sista lediga kvällen innan skolan drar igång imorgon igen, hejdå underbara sovmorgnar!
 
 
Som inomhus fast utomhus med träd med skor i.
Efter många mycket diskussion kom vi fram till
att det var en hassel. Vad det var för skor förblev en gåta.
 
 

We´re too old for this shit!

Äntligen hemma i underbara Götet igen! Har varit två härliga veckor utan jobb och måsten. Bulgarien var top notch med mycket sol, vattenpark, drinkar, shopping och en hel del bad. Man kan väl sammanfatta veckan med we´re too old for this shit. Drog även på mig en förkylning från helvetet efter en natt på kastrup i bara shorts och tjocktröja, men den verkar ge med sig igen eftersom jag lyckats städa, rensa garderoben och tvättat snart fyra maskiner tvätt. Firar med lite öl på kära Kings Head ikväll. Skål på det!
 
 
Liten sammanfattning av Sunny Beach-12
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paint yourself a picture of what you wish you looked like, maybe then they just might feel an ounce of your pain.

Efter att ha spenderat några dagar nere i Skåne hos först pappa och nu mamma så mår jag som en prinsessa. Får mat, slipper diska och kan sova hur länge som helst. Imorgon åker jag till Malmö för att träffa syrran och träffa lite Jönköpingsbor för en öl på Malmöfestivalen. På lördag bär det av till Bulgarien!
 
Lille Tysons supercoola säng!
 
Tyson!
 
Känns som heeelt okej väder i Bulgarien!
 

You know you're only here cause it's hot right now.

Var och hämtade ut juridiktentan idag. Alltså ibland har man verkligen turen på sin sida! Godkäntgränsen låg på 24 poäng, och jag fick 24... Dessutom hade jag ett minus på en fråga och var alltså riktigt nära ett halvt poängs avdrag, vilket hade gett mig ett halvt poäng ifrån godkänt... 
 
Passade även på att fika en stumd med Therese och smida lite planer för hösten, som kommer bli tokigt awesome! Nu bär det av mot sydligare breddgrader!
 
Trodde först att jag fått 246 poäng på tentan...
 
 

För jag kommer aldrig låta dig få se mig svag, jag gråter bara i regnet.

Sådärja! Då var sista dagen på sommarjobbet avklarat. Jisses vad sju veckor går fort! Känns som vi gick på sommarlov precis.. Det känns riktigt trist att inte gå till jobbet imorgon, har inte trivts så bra på något annat ställe som jag har gjort i sommar! Men men, all good things come to an end tyvärr. Imorgon åker jag ner till Skåne igen för att spendera några dagar med familj och vänner innan jag och Jennifer drar söderut till värme, bad och sol i Bulgarien innan skolan börjar igen. Ska bli så jäkla underbart! 
 
Idag åkte fina kisemisen hem också, kommer verkligen sakna honom!
Vem ska nu se till att jag vaknar på morgonen och inte snoozar för mycket? :(

I could be weak, I could be senseless, you know I could be just like you.

I onsdags kom Jennifer och Viktor på besök för att kolla på matchen mellan Barcelona och Manchester United. Sedan slaggade de i min lilla minilägenhet och nästan hela torsdagen spenderades på Liseberg, och eftersom det var kanonväder så var det mycket folk och köer från helvetet. Men det var jäkligt kul ändå!
 
När de åkt vidare mot Jönköping så bar det av mot käk på Rumpan Bar med ett gäng sköna sommarvikarier plus en och annan fastis från jobbet, och det gick lite vilt till och det var en heeel del bakisface på jobbet dagen efter!
 
 
 
 
 
 
 
 

We are the kids with the hungry hearts, they will never keep us apart.

Denna dagen har verkligen varit bakvänd och konstig. Det börjar med att jag vaknar klockan fem imorse och var, hör och häpna, utviladDet har inte hänt på år och dar, jag tillhör den saliga kategorin som annars är konstant trött oavsett hur mycket eller hur lite jag än sover. Har hoppat runt på jobbet utan att gäspa och är nu ganska övertygad om hur det är att vara hög på tjack.
 
Sen på jobbet får jag höra av en vårdtagare att jag har snygga bröst (!?) och blir tagen på rumpan två gånger. Hmm.. Sen får jag av en annan vårdtagare höra att jag har snygg kropp, vad har hänt? Senast förra veckan fick jag höra att jag var tjock. I vilket fall som så fick jag motorstopp fem gånger när jag skulle köra i eftermiddags. Tips från coachen: det går lättare om du försöker köra med gasen istället för bromsen när du ska starta... Just sayin´.
 
 
Skall avsluta med att berätta att jag köpt nytt torrfoder till kisemisen och det var verkligen en sensation, han sitter och äter och äter och lär nog fortsätta göra det ett tag till.
 

I was made for lovin' you baby.

Nyligen hemkommen från quiz på Kellys, där vi så att säga inte vann. Men det var trevligt ändå! Blev glatt överraskad när kisemisen lite blygt kom och la sig i mitt knä, det har aldrig hänt innan. Lite tråkigt att han snart ska åka hem igen bara...
 

The way we see the world.

God afton! Mitt namn är Emma och jag är bakis som ett svin, fortfarande. Blev en väldigt lyckad och trevlig kväll igår! Började hemma hos en stycken väldigt trevlig Therese, en runda till Kingan, lite dans på Yaki-da med en annan väldigt trevlig Therese och avslutades med halvcrazy efterfest hos mig med ett helt annat litet gäng innan sänggång vid sju imorse. Och trots denna enorma bakfylla så lyckades jag ta mig till frisören och fixa till utväxten efter enbart någon timmes sömn, är jäkligt stolt över den bravaden faktiskt. Har även hunnit med lite fika- och parkhäng med Therese nummer två nu ikväll. Ibland är det riktigt skönt att vara ledig!

I've got pressure, I'm in deep.

Snart snart snart snart snart heeeeeelgg!!
Och en vacker dag ska jag också åka till Tomorrowland,
leva som på rosa moln och dansa häcken av mig.
 
 



You could be a sweet dream or a beautiful nightmare, either way I don't wanna wake up from you.

Lite mer saker att skriva upp i era intresseklubben-antecknarblock!

  • Har senaste dagarna känt mig som en liten mamma och torkat upp massa spyor, kisemisen har varit lite kräksjuk :(

  • Betalade nyss en faktura på hela fem (FEM!!) kronor. Lönt?

  • Har i princip nästan sträckkollat på tre säsonger av the Big Bang Theory senaste veckan och tack vare det haft Soft Kitty på huvudet konstant.

  • Ligger i fejd med Bokus som säger att mina beställda böcker ligger hos postombudet, men postombudet har inte dem där. 


  • Jag är numera en fullvärdig medlem i Amnesty-

  • Har, så när som på en glass i tisdags, varit glass- och godisfri sen i lördags.

  • Börjar verkligen gilla det här med åska. Som liten var jag mer rädd för åska än vad en antilop är rädd när den jagas av ett blodtörstigt lejon över savannen. Priset togs när jag i lekis fick följa med min fröken till hennes bil för att sitta där när det började åska en gång i skolan eftersom jag var så rädd och grät. Nu ser jag istället fram emot det. Och det bästa är att det ligger åska i luften och det är påväg hit!

  • Tack vare att jag valde att blogga innan jag gick och handlade så kommer jag få gå ut i ösregn och ett åskoväder som kommer allt närmre med blinkande lampor som biverkning.

RSS 2.0