PAUS

Tar en liten paus från bloggeriet. Återkommer när det är bättre igen!


När alla lyssnar på dig, kan du beskydda mig?

Jag ville bara säga att jag har världens bästa granne. Jag har inte någon bra dag alls, vilket Azam hörde. Nyss knackade hon på och gav mig te och choklad. Jag är rörd och lycklig!

Yes, this fear's got a hold on me

Sov obehagligt dåligt inatt. Vaknade skrikande efter en otroligt hemsk och obehaglig dröm och riktigt jobbiga känslor. Som tur låg mitt hjärta bredvid <3 Somnade om och drömde bara drömmar med ångestkänslor och allmänt påfrestande tankar. Alltid ska det vara något.

You can run, but you won't come far

Sådär ja, allt fixat och klart för idag. Bara pluggandet som inte blev riktigt lika mycket som det skulle, men vafan, det är fredag! Ska in till stan och möta upp min kära pojkvän, och halv nio har vi reserverat bord på En italienare och en grek. Måste innan jag ger mig av så måste jag bara berätta en otroligt rolig grej som min lilla smartkompis Natalie lyckades med idag. När hon kom fram till praktiken upptäckte hon att hon glömt något hemma. Vad tror ni hon hade glömt? Jo, kjolen! Hon är för söt den tösen! ^^

Bara borsta tänderna nu, sen är det bussåkeritajm. Have a great friday night tillsammans med Rebecca & Fiona vettja! ^^


She's so lucky

Idag har det gått undan! Har hunnit med en powerwalk, snackat med chefen på ett potentiellt sommarjobb, tvättat, en snabbstädning och ska plugga nu. Känner att jag har riktigt flyt idag, först mejlet om arbetsintervjun, sen fick jag även ett mejl om att jag vunnit en ring på en blogg, och inte nog med det så vann jag en Felix FörbeRätt på Facebook/Felix.se nyss med. Kanske ska ta och köpa mig en triss senare också? :P I'm so happy just nu! ^^

Klicka på bilden för att komma till tävlingssidan. 
Imorgon 12.30 finns det 1000 nya kuponger att tävla om!


Full steam spacemachine

Hemma från quizet med härligt sällskap och fina människor. Haha, denna gången var jag med och lyckades fixa ett poäng, 100% mer än förra gången ^^ Ska dricka lite gott rooibos te jag fått av Moa ur den stora och mysiga koppen jag fått av Peter och kolla på första avsnittet ur nya säsongen av Lyxfällan. Sen väntar sängen, och förhoppningsvis, glada drömmar om choklad (jag är sååååå sugen!!!!!!) :P


I left my head and my heart on the dance floor

Nu har jag pluggat färdigt för idag! Haha det blir inte så många timmar per gång :P Men ska fortsätta imorgon då jag tänkte ha en produktiv dag till max. Funderar på att baka något nu, är galet sugen på något. Men samtidigt tänkte jag bli lite mer beach 2011 än vad jag är nu.. Alla dessa svåra frågor. Ikväll blir det i alla fall quiz på Pipes. Får se om jag kan något svar den här gången, förra gången kunde jag null x)

Och förresten, nu är det bara 15 dagar kvar tills jag intar Örebro! It's gonna be awesome! :D

Every single night we fight, to get a little high on life

Uppe tidigt efter att ha sovit som ett as. Besökte Erik Dahlbergsgymnasiet en snabbis och snackade med lite högskolor och universitet på deras utbildningsmässa. Just nu ser det ut som att jag kommer plugga till socionom i Göteborg till hösten. Såg dock att det var ganska höga intagningspoäng i höstas, men det är abra att hoppas! Har även köpt nya bläckpennor (love it! :P) och tränat. Känns redan som att jag blivit lite starkare ^^ Har även käkat en god sallad med räkor, broccoli, rhode islanddressing. Now- time for plugging!

Give me a long kiss goodnight and everything will be alright

Jag har läst en bok om depressioner (som för övrigt är skriven av samma författare till fetmaboken jag pratat om, Ormen i paradiset - om den globala fetmaepidemin, LÄS!) som var väldigt intressant. Boken tar upp historia och forskning inom depressionsområdet, men också berättelser från personer som själva varit drabbade. Vid vissa tillfällen kände jag igen mig så otroligt mycket att det kunde varit jag själv som skrivit det. Här är den starkaste känslan jag kunde identifiera mig med, det är så väldigt välformulerat och äkta att jag när jag läste det fick tillbaka samma känsla i bröstet, den totala hopplösheten. Det är så likt att det är lite skrämmande. Men läs och känn efter:


Nedstämdheten genomtränger hela den deprimerades subjektiva värld. Minnen från det förflutna ältas gång på gång, med samvetskval eller nostalgi. Nuet tycks ganska glanslöst och tomt, och utan några utvägar. Framtiden är fylld av hot; i varje fall kan den inte bjuda på något bättre än det nuvarande tillståndet, förlängt till oändlighet.

Samtidigt blir både rörelser och tankar långsammare. Ansiktsuttryck och gester stelnar, orden blir sparsamma och rösten förlorar sin färg. Flödet av associationer avstannar: Tankarna släpar sig fram, utan liv och förnyelse. Samma tema återkommer hela tiden; tankeprocessen förvandlas till ett improduktivt ältande. Nuet stelnar, och framtiden är oåtkomlig. Det enda som återstår är att älta det förflutna.


Ur Ut ur mörkret - en bok om depressioner av Miki Agerberg.

Du är en förlorare, men du kan gömmas i min mun. En människa är inte tung att bära på

Nu jävlar börjar det hända grejer! Jag har pluggat i över tre timmar nu, och jag har inte dött riktigt än. Kom på att jag har massivt med läsande, pp-genomgångar och ännu mer instuderingsfrågor till tentan om knappt en månad. Känns kanske som jag är ute i god tid? Haha det är bara en illusion. Med tanke på att det är ett par veckor sedan jag pluggade till tentan sist så kan det mycket väl gå någon vecka innan det blir av nästa gång. Måste ta och skärpa till mig lite nu.. Gjorde ett test om de sju synderna på Libress hemsida, och min synd är tydligen lättja. Hmm, hur kan det komma sig? ;) What goes around comes around!

Dagens musiktips är den sköna och smått crazy låten Bjurö klubb med Laleh. Älskar texten! ^^


Nej, se det snöar, nej, se det snöar...

När jag efter tre timmar framför datorskärmen tittar till vänster ut genom fönstret så ser jag att det snöar lite smått. Små äckliga och ovälkomna snöflingor dalar ner från himlen. Va faan, det var ju soligt imorse!? Ska bara käka och sen spinna bort ilskan över snön, hörs sen när jag är död!

You've crossed the finish line, won the race but lost your mind

Inatt har jag sovit som ett barn! Vaknade två minuter innan klockan ringde. Kanske det här med "sovtåg" funkar ändå? Dessutom har jag träningsvärk från igår, niiice! I alla fall, en solig dag som denna ska spenderas inomhus med jobbsökning och pluggande. Jag måste komma nånvart med projektarbetet nu, och måste börja plugga till tentan som är knappt en månad. Chill tänker kanske ni, men med tanke på att jag läst knappt någonting så har jag att göra..Tänkte även köra lite spinning i eftermiddag och sedan fortsätta jobbsökeriet. En sommar i Göteborg står högst på min önskelista just nu! Näst efter våren. Vill ha vår nunununuuuuuu!


I pressed my ear to your chest and heard something personal

Usch usch usch, denna dagen har bestått av huvudvärk och halvförkylning. Det har resulterat i nada träning och lika mycket plugg. Får ta tag i det där imorgon istället. Men ska träna lite hemma nu i alla fall. Med tanke på att jag skämdes lite smått när mina armar vägrade göra fler än knappt några armhävningar alls på förra styrkepasset så ska jag läxa upp dem lite nu. Heh, wish me luck!

Btw,  har lyssnat genom White Lies nya album idag, och jag har förälskat mig i Strangers. Lyssna och njuuut!


Let's grow old together, and die at the same time

Hahaha världens roligaste sak hände för en liten stund sedan! Det har kommit upp lappar om att det är en man som knackar dörr och uppger att han jobbar för Vätterhem och ska kontrollera låsen på dörrarna. Det ringde på vår dörr, och det fortsatte ringa, och ringde lite till. Till sist gick jag och kollade, och Azam kom ut och ingen av oss kände mannen utanför. Vi kollade genom titthålet, viskade lite och diskuterade hur vi skulle göra. Efter ett tag öppnade vi lite försiktigt, och Azam utbrister ett namn och börjar skratta, det visar sig att killen utanför gick i hennes klass :P Hon och jag skrattade och han fattade nada. Haha, det var roligare än det låter, tro mig! x)

Du står i spegelsalen med ett brännbollsträ

Hemma igen efter en händelserik helg i Skåne med alldeles för mycket av det goda.. Men man fyller bara år en gång om året!

Fredag
Hade tacokväll hos Emelie med Jonna, Theo och Nicole efter att jag och Nicole sprungit runt på Entré. Fina Emelie hade bakat en meeeegagod tårta och alla bjöd på födelsedagssång. En riktigt mysig kväll! Synd att det inte blir sådana oftare :/


Lördag
Spenderades med pappa och Birgitta med mat, ännu mer tårta och filmkväll. Små vovvarna flyttade till Åhus till ett äldre par, tror de kommer få det jättebra där. Saknar de små hårbollarna redan..


Söndag
Var hemma hos mamma en sväng och fick mat, och mer godsaker i form av tårtbakelse. Skulle även träffat systern min också, men tiden var inte på vår sida. Fick i alla fall två jättefina kort som hon gjort! Pyssla det kan hon!



Självklart, så snurrig och smått senil jag är, så hade jag inte allting med mig tillbaka denna gången heller utan glömde både glasögonen, en lånebok och min mobilladdare hos pappa. Men tur i oturen har pappa en körning till Eskilstuna inatt och har vägarna förbi och lämnar det här. Ibland ska man ha tur! ^^

Run, run, run away. Lost, lost, lost my mind

När jag sover är jag van att ta ganska mycket plats. Igår när jag lagt mig var jag rädd att jag skulle ramla av sängen.. Det är inte lätt att sadla om från en 120-säng till en 90-säng, i alla fall inte för mig när jag är van att kunna bre ut mig hur som helst. Fattar inte att både jag och Peter fick plats i den i julas :P

I alla fall, det bästa med att vara tillbaks i hålan är 1. Pastavagnen och 2. Graffitti. Idag valde jag frukost från Pastavagnen, har verkligen saknat deras ädelost- och skinksås! Kommer ihåg när jag var på praktik på gymnasiet, då levde jag på mackor och Pastavagnen.

Om några timmar ska jag och Nicole bege oss till Malmö för lite fönstershopping. Sen möter vi upp Jonna för lite fredagsmys hemma hos Emelie. Det är alldeles för längesedan vi gjorde något allihopa, så det ska bli riktigt skoj! Ska ut en sväng i det gråa trista vädret med vovvarna och sedan mysa ner oss i soffan innan jag ska bege mig. De är verkligen små charmtroll!


Real life full of imitations

Ahh, så skönt att inte få sova som man ska! Härligt utvilad och pigg idag. Not... Har haft lite ångest över att jag skippar träningen idag, först när jag bestämt mig att strunta i det kände jag hur mycket jag ville träna. Men då var det redan försent, hinner inte in till Friskis.. Fuck a duck. Men det hade blivit väldigt stressigt, så lite lugnare i själen blev jag allt. Ska plugga lite extra nu istället, och sen packa inför Skåneresan för att sedan ha några timmars kriminologi innan det bär av söderut. Som Mira sa häromdagen: "Du får i alla fall åka söderut!". Härligt det där ^^

In your head, in your head they are fighting

Godaste teet, finaste koppen, bästa musiken och chokladigaste muffinsen i magen. Ändå något som saknas. En känsla för mycket, ovisshet och tankar. Allt enligt samma gamla vanliga mönster.


Under ytan är vi alla små

Har gått hela dagen och funderat på vad jag skulle äta idag. Var inne på Willys och velade jättelänge innan jag bestämde mig för att göra en skink- och broccolipaj. Det beslutet är jag det jag är mest nöjd med idag! ^^ Bestämde mig också för att sola en liten stund. Sååååå skönt! Dock ville ena halvan att tiden aldrig skulle ta dlut, och andra halvan ville att solariet skulle slocka direkt, jag kan tydligen inte sola nu heller eftersom min svanskota inte tycker det är kul. När jag dör ska jag donera svanskotan till ett gäng ligister som får misshandla och leka med den hur mycket de vill, så mycket giilar jag den!

När jag solade lyssnade jag på Chans till Romans på Mix Megapol. Folk får ringa in och så frågar programledaren chans till en person som inringaren gillar, oasett om de känner personen eller bara träffats i hissen. Idag var det i alla fall en tjej som blivit kär i sin tjejkompis men inte visste om kompisen kände likadant. Kompisen blev helt paff och lite arg för att hon inte frågat henne det privat istället för att fråga om det i radio. Tror jag det, vem vill att deras kompis ska förklara sin kärlek till en i radion? Lät som deras vänskap krackelerade lite. Men är man så dum som hon som ringde in så får hon skylla sig själv.

Bjuder på en söt bild från vår camping i somras. Bert, Åke
och den sladdriga frisbeen. Jag vill ha sommar nuu!

I said the joker is a wanted man

När jag satt nere i tvättstugan och väntade på att maskinerna skulle bli klara (jag råkade stänga av mobilen där jag hade timer på och visste därför inte när de var klara..) insåg jag en ganska intressant sak. Minuterna på tvättmaskinerna stämmer inte för fem öre. Den ena maskinen stod på 2 minuter och den andra på 6 minuter när jag kom ner. Det roliga var att den som hade 6 minuter kvar blev klar först. Ville bara dela med mig av denna Nobelprisförtjänta upptäckt ^^

Fear no darkness Promised child

Hej!
Jag heter Emma och jag har helt underbara vänner. Bland annat har jag Emelie. Vad skulle jag gjort utan henne? Hon finns alltid vid min sida i både vått och torrt. Desutom gjorde hon mig otroligt glad idag när posten kom, för mitt i högen låg en tårta. Det var det gulligaste idag! Tack alla andra som också förgyllt min dag! Det är sådana som ni som gör det roligt att fylla år!

Tack söta Bert! <3

You're the closest to heaven that I'll ever be

Underbart, vaknade av att några hantverkare knackade, ringde på dörren samt "hallåå!?" hur länge som helst innan de gick in med huvudnyckeln. Såg sen att de bytt spisfläkten mot en high-tech sak samt skitat ner hela lägenheten, yippee ki-yay liksom. Har även fått massa söta och gulliga sms som får mig att längte till Skånevisiten i helgen. Har också käkat frallor och druckit ohälsosamma mängder Pucko, men man fyller bara år en gång om året.. Som inte det vore nog så fick jag en übersöt mugg av Peter, plus något som jag har försökt intala mig själv och min omgivning länge om:


Så klockrent! Och jag är så sugen på choklad, men vet inte om jag vill äta upp den :P Fast eftersom jag länner mig själv ganska bra så vet jag att jag kommer att äta upp den inom en snar framtid, men jag ska lätt spara pappret i alla fall! ^^

Nu ska jag sätta igång med projektarbetet på riktigt eftersom jag gjorde det på oriktigt igår (läs: gjorde inte alls) och ikväll blir det filmkväll med diverse sköna typer!



Update: Efter att ha läst igenom inlägget inser jag att mitt svenska inte är det bästa, men va tusan, jag får vara svenskadålig idag eftersom det är min dag idag! ^^

Time Square can't shine as bright as you, I swear it's true

Alla hjärtans dag idag! Min lägenhetsgranne Azam knackade på imorse och jag fick en otroligt söt kopp av henne! Passar alldeles utmärkt, för nu har jag fått både vattenkokare, te och en mugg :) Mötte upp världens finaste kille som mellanlandade i Jönköping tidigare idag och fick en röd ros av honom. Älskar honom så!  Nu ska jag fira resten av dagen med naturkatastrofprojektarbetet. Vilket otroligt långt ord. Typ som hyponervokustiskakontravibrationer.

Glad alla hjärtans dag på er!



Now I'm gonna eat you fool

Finns bara ett ord som kan beskriva denna helgen: Awesome.

Det har varit en underbar, skrattfylld, galen och minst sagt syndig helg. Natalie var ju här, ett härligt återseende! Ser framemot våren, så mycket planer och så mycket upptåg! Har även precis haft födelsedagsfika och fått fina presenter och haft trevligt med små väldigt trevliga prickar. Ska inviga min nya vattenkokare och dricka jordgubbs- och vaniljte och bara dö lite smått med ett leende på läpparna. Ibland är livet riktigt riktigt bra!

Denna bilden beskriver nog helgen bäst. Peace and love rakt igenom ^^


Btw, bloggen ser väldigt cepe ut just nu, tror den fått en släng av livmoderhalscancer, ska försöka kurera den så den blir normal inom en snar framtid!

Dance or die

Efter en seg dag med bakande och tacos blir det en spontan utgång ^^

Vad sägs om skiktade shotar?



ps. Natalie är snygg.

Don't be a drag, just be a queen

I'm. In. Love.


Born this way

Dags att dra in till stan! :D

Tonight we're going ha-ha-ha-ha-ha-hard

Ojojojoj idag är det fredag, awesomeness på hög nivå! ^^ Har hunnit med nästan hur mycket som helst känns det som. Efter att jag åkt ifrån hjärtat imorse har jag hunnit träna till jag nästan spydde, halkat på dolda isfläckar och nästan slagit ihjäl mig fyra gånger, spilla ut vatten över hela skrivbordet (datorn klarade sig med några milimeters marginal), städat hela lägenheten, snabbisstädat på rummet och nu bär det av in mot stan igen. Ska sälja ett par skor och besöka systemet inför ikväll. Det blir förfest hos Moa och sen får vi se vart kvällen bär av. Natalie kommer också lite senare och ska härja här i helgen. Men tack vare fittvädret blir hon väldigt ganska jättesen, tågen går ju som bekant inte så fort vädret inte är molnigt och vindstilla. Fuck vädret!!!

Fast kolla denna kissemissen och du kommer smälta! Något som piggar upp i snöstormen i alla fall ^^

Nej, dags att springa till bussen nu!

We don't sleep when the sun goes down. We don't waste no precious time

Btw, idag svävar jag! ^^

Jag har fuckat upp igen ja, jag har ingen kontroll

Vädret är verkligen schizofrent. Igår var det nästan vår och idag snöar det som mitt i vintern. Vi borde verkligen sätta in mediciner och terapi genska omdelebart om vi ska få någon vår denna sidan juni..


Tääääääävlingstajm!

Jag är med och tävlar om ett par ursnygga örhängen hos http://thaipinnen.blogg.se/

Then I'll follow you into the dark

Fy bubblan vad jag har sovit gott inatt! Trots att jag tagit livet av mig typ 15 gånger inatt för att vakna från jobbiga drömmar så har jag sovit som en gud. Dock hade jag lätt kunnat sova ett par timmar till. Lustigt att man sover så otroligt mycket bättre med någon än ensam, sover jag själv består natten av mer mardrömmar och vaknande än sömn.. Har i alla fall hunnit med en promenad i solskenet med fågelkvitter, första gången i år tror jag till och med! Nu är det hög tid att faktiskt ta och plugga lite. Med tanke på att jag är uppskjutardrottning nummer ett så har jag inte pluggat alls så mycket som jag borde ha gjort. Men varför göra det nu när man kan göra det sen?!

Don't you let me go, let me go tonight

Tänkte börja dagen med att klaga lite. Emma + sömn = funkar inte. Har vaknat typ en gång i havtimmen sen tre-tiden imorse, så för en timme sen gav jag upp. Passar på att tvätta nu när ingen annan på hela Råslätt är uppe. Tänkte eventuellt börja plugga lite redan nu med så har jag det avklarat. Fast å andra sidan vill jag sova lite till då min energimätare är på lite mer än hälften bara. Så orättvist, mobilen lyckades ju ladda upp hela batteriet :/ Man kanske borde skaffa ett uttag på sig själv så man också kan ladda sig i väggen? För där får man i alla fall tillräckligt med energi...

Två hål i väggen - ja tack!


Saknar dig fast du står här mitt framför mig

Måste bara visa maten jag precis ätit! Jag har noll fantasi vad gäller mat (det är därför jag äter nudlar typ fem dagar i veckan..), men idag lyckades jag verkligen! Snodde ihop lite vad jag hade hemma och voila, fullkornspasta med broccoli, räkor och soltorkade tomater! Jag är faktiskt en smula stolt över mig själv ^^ Dock skulle jag haft någon sås till, men man kan inte få allt här i livet.

Såhär på bild såg det visst inte lika smakligt ut.. :P


Btw så skrämde Natalie precis livet ur mig. Hon skickade ett sms där hon skrev "ska till doktorn imorgon, visade sig att jag är gravid i vecka 30+4". Men som tur var visade sig det vara ett skämt när Natalie skrattande svarade när jag i panik ringde henne :P Ett gott skratt förlänger livet!

Poppin bottles in the ice, like a blizzard

Hemma igen efter ett otroligt härligt box-pass. Känns som mina armar kommer vara gele (går inte att göra apostrofer längre eftersom min dator enbart tycker om att göra två på samma gång: ´´ ) de närmsta dagarna nu, men imorgon blir det spinning så benen får jobba lite! Träffade även lite trevligt folk på Friskis, alltid kul ^^

Efter passet tänkte jag kolla lite efter ett par nya träningsbyxor. När jag gick in på Stadium regnade det, och när jag kom ut en liten stund senare så snöade det. Nu är det uppehåll. Vädret är schizofrent helt enkelt. Trots vädret blev det ett par tights, mycket enklare att träna i.

Nu tänkte jag ta en lång dusch med hårinpackning, ansiktsmask och hela kittet. Sen måste jag fundera ut något att äta. Är inte sugen på någonting direkt, mer än potatis. Meeen potatisarna finns på Willys och dit orkar jag inte gå :P

Genom papperstunna väggar viskar någon falskt

Denna dagen går i slapphetens tecken. Gick upp svintidigt och åkte hem, i onödan visade det sig. Sen dess har jag sovit och funderat över den framtida tatueringen. Börjar bli grymt sugen nu och funderar på att gå dit imorgon och snacka lite. Det har ju gått två år sedan jag hade bokad tid för att göra den, men hoppade. Nu jävlar är det dags!

Har även beställt ett nytt halsband, lite som en egen födelsedagspresent. Kände att det är dags att byta ut hjärtat jag har runt halsen för jämnan, har knappt haft av det sedan studenten när jag fick det. Ska även träna senare idag, tänkte prova på box och se om det ger lika härlig träningsvärk som tidigare. Ska även skicka lite grejer jag fått sålt på Tradera. Men ikväll ska jag göra så lite som möjligt tänkte jag.

Från http://me-design.nu/

Remembering me, before we began

En vacker dag...


All I want now is a white light moment, come with me tonight

Min träningsvärk är fortfarande riktigt maffig, så jag skippade träningen idag också. Min stackars kropp är nog fortfarande i chock. Ska vila i helgen och träna på måndag igen. Ska ta och sätta igång att packa lite smått och sedan ge mig av till världens finaste kille <3 :)

Vår ettårsdag i London förra året

And I'm crazy but you like it, loca, loca, loca

Åh jag måste bara uppdatera lite grann om min lycka ^^ Efter ett långt samtal med fadern min känns allting mycket bättre och lättare. Dessutom har hösten blivit lite klarare vad gäller skola. Och inte nog med det så har jag hittat lite intressanta sommarjobb jag verkligen vill ha och tänkte söka lite ikväll. Känns så otroligt bra att ha lite mer planer som faktiskt kan bli verklighet. Alltså är jag så otroligt glad just nu! :D Haha dock har jag inte börjat plugga än, men läste uppgiften nyss och den verkar inte allt för jobbig, eftersom man kan uppdatera och ändra i den allt eftersom efter inlämning. Moa ringde för en stund sedan också, så det blir en trevlig after work med tacos senare i eftermiddag med. Ingenting kan förstöra denna dagen känns det som!

Känner mig lite såhär just nu ^^


No heels, No shirt, No skirt, All I'm in is just skin

Quizet igår gick bra, trots att jag inte kunde någonting :P Vi blev i alla fall 5/11, godkänt tycker jag! Inatt har jag sovit som en gudinna! Så skönt att kunna sova utan drömmar, att vakna helt genomblöt eller bara vakna och hålla på. Träningen igår känns big time i kroppen, jag har ont på ställen jag knappt trodde man hade muskler. Blir vila idag och spinning imorgon innan jag ger mig av till hjärtat mitt :) Men just nu blir det frukost, plugg och sen en lugn och skön kväll med en del filmer jag ännu inte hunnit se.

Are we demented or am I disturbed? The space that's in between insane and insecure

Nu sitter jag här igen, ännu en mellanlandning. Har varit på introduktion till kriminologikursen och ska hem till Moa om en stund. Där blir det lite häng innan vi drar oss vidare till Pipes för musikquiz. En bra dag helt enkelt! Fast jag är fruktansvärt trött, som vanligt. Kommer sova gott inatt tror jag, har sovmorgon imorgon ^^

En annan bra sak är att det har varit plusgrader senaste dagarna och snön har börjat smälta. Emma goes happy och vintern börjar bli vår!

Gooood bye snowtimes!

If I go crazy then will you still call me Superman

Herrejävlar vad otränad jag har blivit! Var på en timmes stationspass, jag var redan halvdöd innan halva passet hade gått. För knappt ett år sedan var jag lagom trött efter ett stationspass som var grymt mycket jobbigare. Jag är så otroligt förvånad. Man brukar ju inbilla sig att man fortfarande är ganska tränad även om det gått ett ganska bra tag, men det här är ju löjligt. Det ska bli ändring på detta nu, jag vill och jag ska se ut som jag gjorde förra våren innan allt gick utför. Haha wish me luck! ^^

Remember those walls I built. Well, baby they're tumbling down

Kändes precis som att yoga var det jag behövde, släppa allt för en liten stund och bara slappna av. Tröttheten är som en vägg jag går in i varje gång jag tar ett steg framåt. Jag har ett diskberg att ta hand om, böcker som behöver läsas och uppgifter som måste skrivas. Men just ikväll tänker jag inte göra det. Jag behöver en paus och sömn. Tänkte därför ta en helkvälls-paus och sova lite. Fuck the rest, det löser sig.

I'm not sober all the time, you bring me down at least you try

God morgon! Ännu en jobbig natt med mardrömmar. Är som en zombie med huvudvärk idag. Tjohoo! Inte nog med det så är allt fortfarande snurrigt angående kursen jag läser, mejlar man frågor till läraren så får man inget svar. Känns som att det kommer gå åt skogen. Ska i alla fall in en snabbis till biblioteket senare för att försöka hitta lite böcker till projektarbetet. Men innan dess ska jag prova på yoga. Ska bli intressant :P Men först av allt ska jag vakna till lite mer och käka lite frukost.

Kvällen igår var trevligare än trevligast. Såg på Black Swan i tv-studion med Moa, Robin och Viktor. Det var ett par gånger man blev ganska väldigt rädd, och det är inte ofta jag skriker när jag ser på film. Men den var bra filmen, man fattade inte riktigt hur allt låg till förrän i slutet, och det är precis sådana filmer jag gillar!

When the night is overcome you may rise to find the sun

Åhh min nya bok är awesome! Nu har jag alltså bytt ut fetmaboken mot depressionsboken, numera kallad deppboken. Och nej, det är inte någon deppbok i den bemärkelsen, utan den handlar om depressioner. Den är skriven av samma författare som skrev fetmaboken, Miki Agerberg, tycker han är ganska bäst just nu. Btw så har jag även bokat tågbiljetter till Örebro, jag ska hjälpa Natalie göra Örebro osäkert en helg. Kommer bli totally megaawesome! ^^ Har också bestämt datum till min födelsedagsfika. Dock tror jag inte det dyker upp speciellt många eftersom alla är på praktik nu :( Men men, ska ändå ta fram bakningsskillsen och baka lite då.
Nu ska jag fixa till mig lite efter en powernapp och sedan dra mig in till skolan för filmtajm. Jag är så sjukt mat- och godissugen. Inte bra, inte alls.

Everybody’s going to the party have a real good time

Februari den första

Kära dagbok, idag hände det något förunderligt...


Haha nae inte riktigt så formella ska vi inte vara. Det enda förunderliga var att min lön var på vift, men efter ex antal telefonsamtal hit och dit kom den plötsligt in på kontot. Det är sånt man gillar, att man ringer lite och sedan får pengar för det ^^ Satt en stund på biblioteket innan idag och pluggade lite. Men allt är så himla snurrigt. Alla dokument som ska vara uppe är inte uppe, och när de väl kommer upp så får man göra om en del som man missat. Så nu skiter jag i läsandet för ett litet tag. Så därför försökte jag börja på projektarbetet istället, har en uppgift tills på tisdag. Meeeen vad fan handlar den om då? Står hur luddigt som helst, så det enda jag fattar är att den ska vara på max en A4-sida och vara inne på måndag. Såååatteee? Jao, jag skiter i det helt idag helt enkelt och läser en otroligt intressant bok jag lånat istället. Och ikväll blir det antagligen filmkväll. So long långkalsong!

Ibland gör man absolut ingenting men det blir fel ändå

Har en lön på vift. Har blivit runtskickad till fyra olika ställen och alla skyller på varandra och ingen vet var mina pengar är. Älskar kommunikationen!

RSS 2.0