I'm bleeding out, I'm bleeding out for you.

Imagine Dragons – Bleeding Out

Hello Hurray! We are the great, we are the soldiers of the human race.

Mot en kväll i vinets tecken!

Dricker upp en flaska och blir väck och skämmer ut mig. Borde gå till vakten själv och be honom slänga ut mig.

Idag är inte vilken dag som helst, utan idag är det fredag den 18 januari! För den som inte vet vad det innebär så ska jag med nöje berätta det. Det innebär nämligen att bästa MOA kommer till Göteborg!! Dessutom är det P3-guldgalan imorgon, och då hakar även fina Mimmie med! Kommer bli en riktig kanonhelg vågar jag påstå!
 
Från Moas födelsedagskalas för många år sedan,
snodd från Moa herself.
 
 

En fransk kyss från en vuxenvärld, full av våta hemligheter, rå som en decemberdag.

Igår var en jävligt bra dag, jag gillar när dagar är det. Och idag är jag en lycklig själ, om än något bakis sådan. 

Cupcakes!

Det har bakats en del cupcakes på sistone. Tänkte mest fresta med två bilder.
 
 

Om kniven den är vass, om kniven skär djupt så ha det bra. Det är bäst att se efter om du skär åt rätt håll, annars gör det nog ont.

Charlie

Vi som sitter kvar till sist. En som gråter, en som ler och en som dör.

Var med om en lite halvläskig grej ikväll. Charlie var så busig att han knappt visste vilken leksak han skulle leka med så jag tog ut honom en liten sväng. Redan innan vi kommit ut så morrade han och klättrade baklänges upp från min famn upp på mina axlar för att han fick syn på vår spegelbild i glasväggen vi gick mot haha, men det hör inte till historien. 
 
När vi kommit ut och han fattat att vi är ute och inte inne längre ser jag en cykel stå bland träden, det brukar aldrig vara folk där ute och ännu mindre stå parkerade cyklar in mot skogen. Sen ser jag en en person stå en bit längre upp mot skolan och titta ner på oss, och när denne ser att hen är sedd går hen lite längre iväg, men står fortfarande och tittar mot oss. Efter en stund känns det rätt obehagligt och jag tar med Charlie in. 
 
När jag lämnat honom i lägenheten går jag ut på framsidan (och inte baksidan där vi precis var) för en sista cigg. Då kommer en tjej som ser helt nerblodad ut mot dörren och jag håller på att dö av rädsla och tänker direkt att snubben där uppe väntat på henne och misshandlat henne under tiden jag var inne med katten. Dock visade det sig vara en slags Halloween-sminkning tjejen har. I januari. Tack för den hjärtinfarkten!

There's a glitch inside my system, rushing through my whole existence. Got me twisted, can't resist this, something's flipping all my switches.

 
Min dator är naturvän och slänger inte objekt, den återvinner!
(Hur nu det går till...)

En enda värld i mörker, en bur av natur. Människor som andas utan att veta hur.

Ett nytt kapitel är påväg att avslutas och ett nytt är på gång! Min lägenhet ligger nu ute på SGS igen och flyttlasset till den nya går om 16 dagar. Minst sagt snabba ryck men det känns jättebra! Ska in till stan nu och skriva på ett nytt anställningsavtal på bemanningsföretaget och hämta program till filmfestivalen. Kommer bli en grym vår!
 
 
Dia Psalma – Luft

When i jerk away from holding hands with you, I know these habits hurt important parts of you.

Sammanfattning av mitt kaotiska liv sedan slutet av 2012:
 
  • varit på besök i Skåne för julfirande, väldigt trevligt!
  • träffat bästa vännen Jonnas lilla bebis, så otroligt söt!
  • skaffat katt, och inte vilken katt som helst utan världens finaste Charlie.
  • firat nyår ala Project X, festen spårade efter tolvslaget men jäklar vad kul det var!
  • råkat få en lägenhet, så om knappt en månad flyttar jag och min sambo till en liten tvåa på Högsbohöjd. Ska för övrigt kolla på lägenheten idag ehehe. 
  • pluggat en jävla massa (ursäkta språket, men när det är såhär mycket plugg som det handlat om så är det okej att använda svordomar) och haft i princip noll socialt liv
  • skrivit klart b-uppsatsen, opponering imorgon så wish us good luck!
  • försöker hitta motivation till att få ihop en opponering, det går inte alls.
  • ska lägga mina sista pengar på vin och lyssna på massa Dia Psalma ikväll och förtränga att jag är superfattig student.

RSS 2.0