Höstglöd

Jaha då var det kväll igen. Sitter med en kopp te eftersom jag så för nån timme sedan började få ont i halsen. Måste börja dricka mer te, finns så sjukt mycket goda tesorter som bara väntar på att bli upptäckta! Btw så har jag och min kära kollega Herr Natalie bokat biljetter till vår julshopping i Göteborg idag, så den nionde bär det av mot julklappar och annat skoj. It's gonna be awesome! ^^

Trött, vitt, sur, julkalender

1. Jag är hemma igen, hade helst velat stanna några dagar till.. Dessutom är jag jäääääättetrött och ska nog sova en liten stund innan det bär av mot A6 för att fixa kläder till Herrmiddagen imorgon.

2. Världen, eller i alla fall Sverige, har blivit totalt attackerade av vår hemska fiende onde Mr Snow som har tagit över allt. Totalt lamslagna och snart ihjälfrusna är vi. Eller i alla fall jag, och sur över snön är jag också. Jag längtar redan till våren!

3. Låten jag diskuterade igår, Rihannas Love the way you lie (Part II) är borttagen från Spotify... Det gör mig ännu tröttare och ännu surare än jag redan var innan.

4. Imorgon är det första december och jag måste inhandla en julkalender! Har inte hunnit/orkat innan, men det är nostalgi på det, på riktigt hög nivå. Plus att chokladen är så sjuuuuuukt god!


Söndag-måndagsång

Skönt slapp helg har passerat med lussebak hos Nätälie i fredags, och resten av helgen har spenderats hos min kära pojkvän. Har även blivit lite smått kär i Rihannas nya album, och framförallt nya versionen av Love the way you lie, men bråkar fortfarande lite med mig själv om vilken av versionerna som är bäst eftersom båda är galet bra på olika sätt. Påminner lite om min ständigt pågående strid om Kents låt Kräm, som jag inte kan bestämma är bäst på svenska eller engelska.

För övrigt har det blivit massa godsaker i helgen (jag veeet jag ska sluta...) och snart blir det glass! Ska bara låta herr Snygg spela klart. Annars har jag i alla fall hållt mitt lilla köpstoppsförbud ganska bra och har bara köpt ett par benvärmare med toffsar på idag. Men nästa vecka ska det inhandlas jul- och nyårsklänningar. Awesome! ^^

Musik el tipso!

Såhär precis innan jag ska springa till bussen vill jag bara tipsa om denna helgens skönaste låt!
Sug och svälj, trevlig helg!



Mahabbaba

Insåg att film var för långtråkigt såhär på morgonen. Satsar på krull i håret idag istället. Snyggt va? Kommer lätt bli nästa Fröken Sverige, eller i alla fall Miss World ^^




Resa norrut

Efter ännu en ofullständig natt med mardrömmar har jag nu gett upp. Ska försöka sysselsätta mig med diverse saker, eventuellt film, innan det är dags att kolla om tågen går som de ska.. Meen kommer väl fram förr eller senare, jag menar det är ju inga x2000 inblandade så det borde gå relativt bra. I vilket fall som ska resterande helg spenderas hos den finaste killen denna sidan Big Bang! :)

Cyber Clean

Häromdagen beställde jag något spännande. En slags slajm som man kan rengöra tangentbordet, mobilen, whatever med. Fick den idag och har bara en sak att säga, mitt tangentbord har aldrig varit renare än såhär! Eller jao, när datorn var ny, men nu har den ändå ett halvår på nacken. Mobilen fick också sig en omgång och har nu blivit av med den värsta äckliga smutsen som gömmer sig mellan tangenterna och i skåror.

Alltså tycker jag den är väl värt sitt pris! 39 spänn för en hel liten påse, kommer räcka ett ganska bra tag! Hejdå äckliga små snuskbildningar! (obs, patent på det ordet...)

Sweet!


Checklista

  • Hemresa bokad: check!
  • Resor kring jul/nyår bokade och fixade: på gång
  • Börjat fundera över jul- och nyårsklänningar: check!
  • Bestämt vilka nyköpta kläder som ska behållas: check!
  • Slutat med godis: näääääääästan
  • Städat: kommer nog inte ske inom det närmsta...
  • Hittat outfit till Herrmiddagen: nä, måste ta tag i det snart
  • Hatat snön: check!
  • Varit sugen på chokladglögg: check check check!
  • Ätit lussekatter och pepparkakor: check!
  • Bakat lussekatter och pepparkakor? efter ikväll, check!
  • Hatat snön lite till: check!
  • Saknat hjärtat mitt: check!
  • Dags att starta dagen: att det är!

Seg segare Emma

Denna dagen har mestadels utspelat sig inne i stan bland affärer och butiker. Har köpt en tröja på New Yorker och lite hårgrejer på Kicks. Ska eventuellt köpa en till tröja på Carlings eftersom lilla jag kladdat choklad över hela den andra. Den ligger dock i tvätten nu, fårse hur den ser ut när den är klar. Ska nog även köpa den där gudomliga nyårsklänningen också... Iiiih, den är snyggast.se!

Nu blir det frallor, oboy och film innan sömnen kommer och tar över.


Snöstorm deluxe

Efter att ha övervunnit snöstormen med isvägar och vindar som skulle kunna välta flygplan har jag äntligen varit på Willys och införskaffat mat, så nu kan jag äta igen. Nu ska jag krypa ner med en kopp te och en stycken SOLO för varva ner efter den traumatiska och kalla vandringen.

Dessutom är detta dagens låt som sätter guldkant (höhö) på dagen!



Onsdaaaag

Har sovit gott gott inatt för en gångs skull! Har dessutom hunnit prata med läkaren, äta frukost, snacka med fadern min samt äta lite choklad. Nu är jag mest irriterad över att textningen i senaste avsnittet av Bartenderskolan inte funkar... Dagens i-landsproblem, I know.

Sitter även och funderar över när jag ska bege mig söderut igen. Blir till jul, men exakt när? Jag hatar att bestämma sånt så långt i förväg, sista minuten ftw säger jag bara! Men i just detta fallet är det noll bra idé eftersom det inte lär finnas biljetter kvar, och om det skulle finnas kostar de en och en halv förmögenhet. Dock ska jag ha bestämt innan dagen är över, och beställa direkt csn ramlat in på kontot imorgon. Sweet! Jag gillar den 25:e ^^


Dåtiden


Ibland saknar jag oss. Jättejättejättejättejättemycket!


Yippie ki yay!

J a g   h a t a r   m o r g n a r . . .

Energimätaren går neråt...

Hade jag varit en sim från The Sims så hade min energimätare varit farligt långt nere nu. Fast å andra sidan har jag ju faktiskt varit uppe väldigt många fler timmar än jag brukar. Så sängen, here I come! Snart.

Kvällen var bra i alla fall! Väldigt mycket skratt då Kommisarie Späck återupplevdes med nästan mer skratt än första gången eftersom vi började skratta innan skämten dragits. Plus att jag ätit godis igen... Men nu blir det ändring! Efter den 25:e blir det indragning på det! Har ju nästan lagt mer på godis än kläder denna månaden.. Men är man deprimerad så är man ;)


Bra dag

Idag har varit en riktigt bra dag, har känts bra idag och jag har inte sovit något alls sen jag gick upp! Detta har genererat i massa tid, så för första gången på länge har jag fixat både hår och smink.
STV-möte alldeles strax, sen blir det kväll á la Natalie! ^^

Morgonstund har guld i mund

För första gången på ett tag drömde jag för en gångs skull inte riktigt samma sak, och inte lika hemskt, som jag vanligtvis brukar göra. Riktigt skönt att få sova lite ordentligt för en gångs skull! Tror det är min snygga drömväktares förtjänst! ^^

Nu skall jag avnjuta en kopp te, lite smörgåsrån och lite Gossip Girl, samt störa mig på den enorma blåsan jag har fått i munnen. Som sagt, morgonstund har guld i mund!


Dagens känsla


Protect yourself cuz you'll wrack yourself
In this cold hard world, so check yourself

Shopaholics on the run

Efter ett par timmar på stan med Natalie har jag två tröjor och en ny väska med mig hem. Vet dock inte hur jag ska göra med väskan än, eventuellt åker den tillbaka igen. Faaast känner jag mig själv rätt så lär den stanna. Och btw så har jag en ny favoritaffär, New Yorker har öppnat här and I love it!

Nu ska jag städa lägenheten eftersom det är min städvecka. Jäkla tur det egentligen med tanke på hur mitt rum ser ut... Bombnedslag räcker inte på långa vägar som beskrivning. Därefter kommer kvällen gå i seghetens tecken, tröttheten och huvudvärken vinner.


Invigning!

Igår var det invigning, och inte vilken som helst. Det var en sparkling invigning av Xide Winter!
Visst, den smakar inte något jättespeciellt mer än typ c-vitaminsbrustabletter fast utan bruset,
plus att jag inte är något jättefan av cider. Men, den glittrar! :D

 

Look! It's sparkling!



Ambitionen var ett långsamt gift

Vissa dagar är jobbigare än andra...

Dagens fail

1. Varför glömmer jag alltid att ladda min iPod?
2. Varför sätter jag inte på ugnen istället för att sätta igång lyset och hoppas att maten blir klar?
3. Varför köper jag godis när jag för en gångs skull faktiskt inte är sugen?
4. Varför sitter jag här när jag egentligen borde ta tag i tvätten?
5. Ja, varför?

Ännu en icke-godisfri vecka till mötes...

Efter en liten runda på A6 med IKEA-fika (med Natalie), en halv Aladdinask (delad med Natalie) och ett par utbytta ord (med Natalie) ska jag alldeles strax krypa ner med min nya Cosmopolitan för att sedan ge herr Blund en andra chans eftersom det är tidig morgon imorgon. Och screw han/hon som kom på att man var tvungen att använda punkt hela tiden, detta är ett levande bevis på att det visst går att skriva långa meningar. Punkt slut!

Jesuses!

Oh my freaking god, om tre månader blir jag 21. Jag som inte ens har kommit över min 20-årskris än... Snart sitter man där med jobb, villa, bil, man och barn. Och en liten stund efter det är man pensionerad. Och innan man vet ordet av det ligger man där i en kista några meter ner i jorden. Och sen glöms man bort. Var tusan blir tiden av!?

Äkta jävla kärlek

Mardrömmar, frossa, halvsovande och vakna stup i kvarten. Visste inte att man kunde hinna med allt det under en enda natt, men tydligen. Jag äääälskar nätterna!

Pollybolly


Avslutar helgen med en helt underbar bild på Polly.
Hon kan förgylla en dag bara genom att titta på dig!


Myskväll i Malmö

Gårdagen bjöd på hemlagad pizza, te och en hel del yatzy och kasta gris. Verkligen supermysigt att träffa kära Emelie igen, fanns en hel del att ta igen!



Och på tal om yatzy, som är ett spel, så har jag haft sån sjuk tur vad gäller all sorts spel sista tiden- yatzy, bowling, biljard, kortspel, you name it. Känns bra för en gångs skull att både ha tur i spel och kärlek. Men nån gång ska man vara med om det också! Happii! <3

Ikväll blir det inget tärningskastande, bara film och godis. Ibland är det faktiskt ganska skönt att vara hemma!

En omgång skrattmaterial

Lite olika citat från folk i närheten ^^

Moa- Jag vet inte vilka skor jag ska ha. Kängorna blir jobbiga att gå i så långt. De är från H&M, så de vågar jag inte ha...

Daniel provar Filips glasögon- Är det olika styrka på de olika glasen?
Filip- Nä det är Prada.

Jonna smakar mitt Rosévin- Det var ju sött och vitt och rött samtidigt!

Theo- Schampo för kroppen, kroppsschampo!


Semesterhelg


Off we go till sydligare breddgrader med massa sol, bad och värme!
Eller ja, man kan ju alltid hoppas. Tror dock inte det är speciellt mycket
bättre väder nere i Skåne... Men men, Skånehelg it is!


Julstämning a la pepparkakor

Då var säsongens första lussebulle och pepparkakor inmundigade, IKEA är bäst på fika. Har varit en sväng ute på A6 idag igen, fast i Moas trevliga sällskap istället. Promenerade dit dessutom, pluspoäng pluspoäng! Fast det blev en heeel del pepparkakor samt en och annan kanelbulle hemma hos Natalie ikväll, så den där promenaden hade behövt sluta i Kiruna istället för A6 för att det skulle löna sig. Men det tar vi igen en annan gång. Nästa år.

Snöfan

Ännu en natt av orolig sömn. Halvt vaken/halvt sovande med jobbiga och konstiga drömmar. Tror till och med att jag hörde mig själv prata i sömnen? Jobbigt värre i alla fall. Sen har snöhelvetet tagit över och allt är alldeles vitt och fint. Tills plusgraderna kommer... Därför hatar jag snön. Men imorgon bär det av till Skåne igen! Har hört att det är snöfritt där, hallelujah!

Det var en kyckling som hette gullefjun...

Då var en fyra timmar lång lite smått twistad shoppingsession avklarad. Har äntligen hittat skor, stövlar dessutom, yummie! Även ett par vantar är i min ägo, behöver bara en mössa och sedan är jag redo för vintern som redan är här. Har varit lite smått snöstorm idag och det ligger snö på marken. När jag såg det när jag gått upp var jag nära att vända tillbaka till sängen igen. H A T A R snö.

Btw måste jag bara berätta om mina kuddar! Jag har fyra stycken när jag sover, men de har stört sig lite på senaste och inte fullbordat min sömn som de borde. Då kom jag helt plötsligt på att det tillhör både täcke och kudde till dessa rummen. Jag plockade fram kudden och är numera i kudd-himmeln! Numera behövs bara den. Och en under. Men åh vad underbar den kudden är!


Nära-döden-upplevelse



Kvällen har varit trevlig :) Efter ett flottigt och härligt Donkenbesök tidigare ikväll gick vi en hemsk kväll till mötes. Filmen var awesome, men gud vad vi skrek. Den var skitläskig, superäcklig och kommer ge mig mardrömmar och konstant rädsla för ett jäkligt bra tag framöver. Lite typ som Jag vet vad du gjorde förra sommaren gjorde för många år sedan. Men filmen var helt klart sevärd! Riktigt bra gjord och riktigt hemsk. Tror faktiskt jag ska ge mig på att se ettan också, den kan knappast vara värre än tvåan!

Nu ska jag i alla fall försöka sova. Får se hur det går med den saken..


Promenad in das winterland

Har precis varit på promenad med lilla fröken Natalie och ska alldeles strax springa till bussen för att infinna mig på STV-möte. Senare ikväll blir det bio med lilla fröken Natalie. Ska gå emot mina normer och kolla på läskigheter, Paranormal Activity 2 för att vara exakt. Och självklart blir det godis, trots att jag tidigare idag kom överens med mig själv att sluta med sötsaker. Som att det någonsin kommer ske...

Btw har det börjat snöa igen. Suck.


Varje gång du möter min blick


Idag är det fint väder och då ska jag försöka ta mig ut på
en promenad.  Eller i alla fall till Willys för jag behöver handla.
Utöver det går jag runt och funderar på om jag ska åka hem
till helgen eller om jag ska vänta nån vecka till. Svåra beslut det där...


Helgmys

Helgen har spenderats i kärlekens tecken tillsammans med herr underbar. Det har bowlats, spelats biljard, yatzy och kortspel. Det var otroligt jämnt och helgen får sammanfattas som oavgjord, även om var en liiiiiten aning bättre ;)

Nu har jag ätit ohälsosamt mycket glass och ska hoppa in i duschen för att sedan bege mig till skolan för lite filmtajm. Har en känsla av att jag kommer somna, energimätaren är farligt långt nere.


Sömnlös på Råslätt

Sömnlösheten 1 - Emma 0

Jag har alltid haft svårt att sova, men efter månader med bra sömn har sömnmonstret slagit till igen. Senaste dagarna har jag haft lite svårt att somna, men inatt hann jag knappt somna innan jag vaknade igen. Jävla skit. Man får väl vara glad så länge det varade..

Men men, solen är framme och jag ska snart in till stan och hämta upp min kärlek. Grekiskt står först på schemat, och jag har en känsla av att helgen blir bättre än min nattsömn. I alla fall föregående natten.


Emmakväll



Ingen Emmakväll utan Hemmakväll.

Men jag har faktiskt äääntligen orkat tvätta, och det var fanimig på tiden.
Så jag förtjänar lite godis säger vi...




Välkommen. Welcome. Willkommen. Bienvenue!

Jahapp, då var det dags igen. Tredje gången gillt brukar det ju heta, alltså gör jag ett sista försök med att hålla en blogg vid liv. Borde väl inte vara allt för svårt i dessa tider. But you never know!

Snart blir det en dusch för att sen ta en promenad med Moa i det underbara höstvädret, regn, moln och blåst. Lovely!


RSS 2.0