I could be fake I could be stupid, you know I could be just like you.

Nyspelad, nya brillor, nypratad med goa Moa, ny kopp varm choklad och nybränd på tungan. Livet är fint ibland.

Like a raven she goes hunting keys with Jane Doe.

Hejsan hoppsan!

Denna ack så fullspäckade vecka rullar vidare och halva tisdagen är avklarad. Spenderade måndagen på KTB med Carro och pluggade. Denna dagen har bjudit på arbetsintervju, grupparbete samt seminarium. Kvällen bjuder på spelkväll ala insparksaktivitet. Ska även åka och hämta mina nya glasögon som jag råkade argshoppa i rent raseri i fredagskväll när jag var som allra mest förbannad.

Imorgon är det kanske som bekant den första februari och då ska jag äntligen få hämta ut nycklarna till min alldeles egna lilla pyttelägenhet! Då är jag äntligen en studiegångare igen, denna gången dessutom en äkta sådan!

Ny design.

Tryck på din f5-tangent så uppdateras designen! Inte någon direkt high-tech sådan, men jag var så jäkla trött på den rosa. Har skrivit upp "cool och bautahäftig design" på min oändligt långa lista över saker att ta tag i. Läs med datoriserad telefonröst: Förväntad tid innan denna punkt kommer kunna bockas av är mer än ett halvår.

How should I stay calm when panic lies just ahead?

Jag är en förlorare. När det som mest känns som jag har vunnit eller är på väg att vinna så faller jag ner igen. Aldrig riktigt fri, aldrig riktigt hel. Slutar verkligen alla sagor lyckligt?


Anna Ternheim – No Subtle Men

I swear I never meant to let it die, I just don't care about you anymore.

Inte nog med en träningsvärk från helvetet, kroppen har även blivit angripen av sjuklighet. Ena örat har gjort ganska ont senaste dagarna och idag gör det så ont att jag knappt kan tugga om jag inte knaprar alvedon. Lägg till lite huvudvärk också plus en ganska stor portion trötthet. Har förutom en ganska lång sovmorgon även lyckats sova bort ännu ett par timmar nu på eftermiddagen. Inte så skoj med tanke på att vi har några obligatorisk dagar i skolan, ska på arbetsintervju på tisdag och jobba hela torsdagen. Dock brukar ju alltid sånt här skit komma när man som minst behöver det... Nej, en alvedon till och sedan lite utvecklingspsykologi på det!

Three Days Grace – Let It Die

The moon is low tonight. Nightswimming deserves a quiet night.

Ibland är det ganska patetiskt men ändå roligt att se hur folk är desperata för att få läsare till sina bloggar. Var inne på en skvallerblogg för en stund sen och hittade denna kommentaren från en tjej som annonserar om sin annorlunda blogg som sticker ut och handlar om hennes annorlunda intresse mode. Wow! Nu är det ju så då va att ungefär 95% av alla bloggar idag handlar om samma sak som hennes blogg. Hade hon haft intresse som exempelvis knyppling, tapetsering, yoga eller bilar så hade man kunnat säga att det var en annorlunda blogg som sticker ut, nu är det bara skrattretande. Fattar inte varför grejen med att alla vill bli som storbloggarna med no privatliv, ständigt skitsnack och bråk och bli hatobjekt?


Dagens tips, dagens tips, lalalalala dagens tips!

Tips från coachen:
Om du ska använda ett glas för att få upp internetdongeln lite och få bättre täckning, ha inte glaset fullt med vatten. Förr eller senare kommer du stöta till datorn så att dongeln får bada och den blir inte glad, tro mig, I've learned the hard way.

Ingen bra idé alls...

Du förlät mig, jag kunde inte se dig i ögonen, förlåt älskling jag gör det snart igen.

Just nu känner jag mig mer död än levande. Jag och Carro överlevde en och en halv timme på Friskis, första halvan skivstång och andra halvan spinning. Vi gick därifrån med samma gångstil som gamlingar. Har äntligen fått tummen ur och diskat undan diskberget och dammsugat upp alla dammråttor som lekt runt på golvet. Enda jag inte hunnit med än är att plugga. Tänkte ägna någon timme åt det snart, sen blir det häng ute i Långedrag hos Therese med diverse annat trevligt folk. Först ska jag dock avnjuta en tallrik med tortellini och ostsås till ett avsnitt av Sveriges Mästerkock. Have a nice day!

Ps. Jag ska ta tag i bildproblemet så fort jag har lite mindre att göra!

When you're on the edge and falling off it's all over for you.

Fan vad jag är trött på detta jävla hoppande i humöret nu... Är så arg att jag sitter och bölar. Orsak: uppfuckat känsloliv. Vet inte riktigt vad jag är arg på, men förbannad är jag. Arg på tangenterna när jag råkar skriva fel, arg på mobilens rättstavning som aldrig vill skriva som jag, förbannad på bussen för att den kör för fort och ryckigt, arg på mig själv för att jag inte städat, arg för att jag sparkade till dörren när den inte ville öppnas och därigenom fick ont i tårna, förbannad på klockfan som kasat ner på armen och fastnat, bankar datormusen i bordet i rent raseri eftersom den slutar fungera ibland på grund av glapp i usbuttaget, skitarg på gårdagens Metro som ligger på golvet, arg för att jag är lätt illamående, fruktansvärt irriterad för att foten gör ont sen igår, håller på att kasta datorn i väggen för att Spotify laggar, ännu argare för att Spotify väljer fel låt åt mig och så vidare och så vidare. Skitjobbigt! Förhoppningsvis vänjer sig kroppen snart för abstinens är inget att leka med, framförallt inte med grejer som fuckar upp känslorna och fifflar med nivåer och skit i hjärnan.

För övrigt var kvällens biofilm, Simon och ekarna, väldigt bra, stark och gripande. Mest spännande var när man kom på sig själv med att applicera anknytningsteorier på barnen i filmen och deras problem. Att byta till socionomprogrammet är något av det bästa jag gjort på väldigt länge!


Cheers to the freaking weekend, I drink to that, yeah yeah.

Igårkväll var det B6-premiär för iår, och den heldundrande insparkspuben blev minst sagt en succé! Massvis med folk, glada folk och liveband. Fick stå i baren största delen av kvällen och det är jag glad för, trivs som fisken i vattnet bakom den däriga bardisken! Enda misslyckandet var valet av skor. Att springa runt i converse nio timmar i sträck kändes som en väldigt dålig idé idag, fötterna är lagom mörbultade och hälarna känns ungefär som när jag krossade ena häldynan i höstas. Ska bara käka lite och sen däcka tänkte jag, med knappt tre timmars sömn i kroppen de senaste 30 timmarna så känns det som en väldigt bra start på helgen. Ska även hinna med att diska, städa och plugga lite innan klockan blir kväll och det är dags för gofika och bio med det fina sällskapet Lisa och Katrin!

Rihanna – Cheers (Drink To That)

Take me, ta-ta take me, wanna be your victim ready for abduction.

Hej du kära träningsvärk! Jag lyckades vara på gymmet tjugo över sju igårmorse (så sjukt stolt), så otroligt härligt! Ikväll blir det beachvolley så jag antar att jag inte behöver besöka gymmet idag, blir bokdejt hela dagen istället. Har dessutom lyckats köpa en soffa med tillhörande soffbord för 350 riksdaler! Enda problemet är bara hur jag ska hämta det, meeen det löser sig! Har bara två och en halv vecka kvar här på Hisingen. Juste, om på att jag måste adressändra! Skönt att man kan påminna sig själv ibland. Sist jag gjorde det så tänkte jag hur jobbigt det hade varit om lägenheten brunnit upp och kom på att hemförsäkringen inte flyttats ^^

Jag har något som inte du har.




Jag har en rund kortlek!
En gång hade jag en rund tärning också, men den försvann
i en av de miljoner flyttar som ägt rum senaste åren :(

Ett skratt om dagen är bra för magen!


Vi kommer nästan ingen vart som bollen i en pingismatch.

Kan man säga upp sig från livet, eller i alla fall ta ett friår?

Loose your hunger, you loose your way, get confused and you fade away.

Ett litet smakprov från teatern vi var på i lördags. Kan verkligen, verkligen rekommendera den!
Väldigt stark med så otroligt många känslor, precis som det ska vara.

Oh the world won't understand, it's left no time for us.

Förra våren läste jag 7,5hp psykologi i Jönköping som jag på grund av lite olika orsaker kuggade. Idag märkte jag att det inte gör något eftersom vi läser exakt samma sak i denna delkursen, minus neuropsykologi. Phett.

Har även (äntligen) fått en operationstid nu (har gått 80 dagar av vårdgarantin nu och är alltså tio dagar kvar. Det roliga är att gbg skickade mig till Halmstad eftersom kön var mer än 90 dagar lång här, när jag ringde till Halmstad idag hade de inte ens bokat något än. Alltså kommer det ha tagit över 90 dagar i Halmstad också. Ehhhhh gbg kan inte räkna?). Lyckades självklart bli dagen innan jag åker till Hässleholm för att förbereda flytten som sker dagen därefter. Bra att flytta med nyopererad fot... Ytterligare två dagar senare ska det miniopereras i munnen för att laga ett hål i ena visdomstanden. Yeeeeey! Eller inte riktigt. En vecka efter operationen är det dessutom laserdome och konsert som gäller och sedan finalsittning dagen därpå. Haha känns stabilt som faen! Ber till gudarna att ingreppet inte är så omfattande som läkarna påstår! :P

Med ögon som är rädda, för allting som kan hända fast det redan hänt.

Humörsvängningar värre än en hormonstinn fjortonåring med pms, lättirriterad som få, skitförbannad på allt, hopplöshetskänslor, illamående, huvudvärk, yrsel och svårt att fokusera blicken. Nae men sååatteeeeeh annars är det bara bra!


Jag gör om alla söndagar till lördag ikväll och klär mig för att gå på kalas.

Trots en usel dag igår så blev kvällen väldigt lyckad! Många nya och trevliga nollor som hakade på igår, väldigt skojsigt. Lyckades masa mig upp on in till skolan vid åtta och har precis kommit hem igen. Var inne en sväng på Lush med Ira och provade på nästan allt där inne, allt luktar så otroligt gott! Så nu luktar mina händer som ett bollhav av underbara, bubbliga dofter ^^

Helgen kommer att bli mysig, finaste kommer strax och hämtar upp mig och sen bär det av mot hans hemtrakter här i Göteborg. Imorgon blir det teater! Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva heter föreställningen. Har läst boken som är väldigt bra, ska bli väldigt spännande att se hur de valt att göra om den till teater. Rekommenderar boken varmt, trots att den tar upp en sådant starkt ämne så är den välfigt lätt att läsa och förstå. En bok som egentligen alla borde läsa.


Happy freaking helg på er!

In your fucking faces!

Blev fullkomligt förbannad när folk ifrågasatte Rolf-Göran Bengtsson efter att han vunnit Jerringpriset på sportgalan häromdagen och sågade hela ridsporten och påstod att "det är hästen som gör allt", "hur kunde en bögig hästkille vinna?" och hela den gamla vanliga visan. Om folk nu tror att det är så jävla lätt så kan väl de visa hur otroligt lätt det är genom att själva hoppa upp på hästen och lotsa den genom en hoppbana. Ridsportsverige kokade av ilska och Lasse Anrell, sportkrönikor på Aftonbladet, blev utmanad. Han skulle hoppa en bana på 60 cm, men han var så feg att han bara vågade skritta över en bom 15 cm över marken. Nååå, är det så jävla lätt som det ser ut som? Nej så fan heller. Trots detta kommer säkerligen vissa fortfarande tro att det inte är någon match att rida, men ni är bara hopplösa fall och spånskallar. Tjolahopp!

(Ursäkta språkvalet, jag har en riktigt urusel dag...)

En liten tanke så här på morgonkvisten.

Drömde om Werthers original inatt och vaknade dösugen på dem. Subliminal reklam? Vem har köpt den reklamplatsen i min hjärna? Och framförallt, vem har tagit betalt!?


We're pretty and sick, we're young and we're bored.

Nytränad, nyduschad och redo att avnjuta en tallrik grönsakssoppa (jag valde pastasalladen innan, orkade inte vänta på att soppan skulle sluta vara så jäkla varm.) Imorgon drar det igång igen, efter några dagar i mestadels ensamhet med tid för att ladda batterierna och njuta av tystnaden är det dags att bli fröken busy igen. Ska hinna med att fika-dejta både Olivia och Sarah innan årets första B6-möte senare på eftermiddagen. Tycker det är jäkligt skönt att ha några dagars paus från omvärlden ibland för att hinna med saker man vanligtvis inte hinner eller orkar göra. Har praktiskt taget levt i mina träningskläder och är piggare än på länge! Nu börjar det dock krypa i hela kroppen och det är åter dags att återvända till verkligheten. Jag är så att säga on the top of the world just nu. Det enda som smärtar mig är att Natalie befinner sig på andra sidan jorden och att vi itne kan ha några vilda tvåmansfester längre. Näth, I miss you din lilla bananfluga!

Råslätt, det var tider det!

Let the noise run through your head.


I want you to do me with a tommy-gun baby.

PLING!

Dagens i-landsproblem: Har gjort så många goda matlådor och vet inte vilken jag ska välja...
Har varit duktig och gjort både grönsakssoppa, tacopastasallad och har någon vegetarisk gryta kvar att käka upp. What do choose, what to choose!?

Here we go again!

Hej hej hemskt mycket hej!

Efter en liten paus så kör vi igen! Har fortfarande inte lyckats få mobilen att connecta med denna dumburken, eller snarare fått mobilen att vilja ge ifrån sig eller ta emot material. Mina tekniska kunskaper tar slut där eftersom det inte går att få fram något vettigt på google, hehe. Därför får ni stå ut med lite bildlöshet ett tag till.

En del har hänt sen senast- tenta skriven och avbockad, fått förstahandskontrakt på en yttepyttelägenhet på Studiegången och min vikt har minskat något. Lite blandade känslor över att flytta, ska självklart bli svinkul att flytta tillbaks men samtidigt har Hisingen vunnit mitt hjärta. En vacker dag kommer jag att återvända!

Nej nu ska jag ge upp för idag! Mitt huvud har inte velat samarbeta de senaste dagarna och imorgon behövs all koncentration då det ska lagas en jäkla massa matlådor. Det är ju snart inspark och då hinns det minsann inte med något slavande vid spisen!

Kan passa på att dela med mig av mitt senaste beroende: Unblock me.
Finns både till android och iphone!

PAUS.

Kommer av lite olika skäl att ta en paus ifrån bloggandet, har en del att lösa och reda ut. Just so you know. På återseende!

It's getting late, I think my time is running out.

Illamåendet äter upp mig inifrån.

Anna Ternheim – No Subtle Men

Ingen kommer undan, inte ens i Sverige.

Nu jävlar! Nu har jag bestämt mig, jag ska komma i mina jeans igen. Efter snart ett och ett halvt år i strumpbyxor är det fan dags. Började dagen med en nästan två timmar lång powerwalk runt hela Eriksberg och Sannegården då jag även passade på att boka spinning på Friskis och handla salladsingredienser. Nu ska de där äckliga sjukskrivningskilona äntligen bort! (Haha lät lite roligt det där, låter nästan som om jag varit gravid eller nåt.) När jag promenerade runt och njöt av vintersolen har jag hittat mitt drömboende, där jag ska bo när jag blir vuxen och har man, barn, hund och jobb. Sannegården är ett übermysigt område med ganska nybyggda lägenhetshus med lekplatser, promenadstråk och jättenära till ett litet inlopp från Göta älv med kajplatser och grejer. Så jäkla mysigt! Där ska mina barn växa upp! På måndag ringer jag och ställer mig i bostadskö!

Veronica Maggio – Ingen kommer undan (inte ens i Sverige)

You've been infected by a social disease, well, then take your medicine.

Tja!
Jag har varit en upptagen brud sen jag flyttade upp. Har pluggat, druckit öl, pluggat, umgåtts med finaste och druckit lite mer öl. Nu är jag trött och tänkte ta en powernap innan det är tid för lite mer plugg. Har dessutom lyckats fixa tre av nya kursens böcker, de stod i bokhyllan redan. Fast tillhörde herr hyresvärd, men nu tillhör de mig. Tips från coachen: hyr lägenhet av student som går på samma program fast en eller några fler terminer över dig. Ska försöka få mobilen att vilja connecta med datorn så jag kan lägga över någon låt så jag kan byta ringsignal, skitstörigt att ha samma signal som typ hälften av befolkningen. Puss på er!

Gud uppfinn nåt nytt som gör det lätt att hålla ut.

Ibland är en väldigt lång tid att uthärda. Tiden går så otroligt fort men samtidigt så jävla långsamt.

Vi som krossas krossar och går på.

Hon blev en hjälte en legend för alla kvinnor med lata män.

Dagens schema ser ut som följer:
  • Hejdå-fika med Nicole
  • Dega sönder på ett gammalt tåg upp till bästa staden (borde plugga men har såklart råkat packa ner böckerna längst ner i väskan, typiskt)
  • Hämta ut min och syrrans kameror
  • Boka tvättid (MYCKET VIKTIGT!!)
  • Träffa söta fina rara Nojlas
Kolla vad kul man kan ha med en mönstrad gardin
och glasögon som förstorar saker!
(Japp, jag har
för mycket fritid och är alldeles för lättroad...)

Snälla ge mig två sekunder innan du ger upp.

Det spelar ingen roll hur fort du springer, hur långt eller hur länge, det förflutna hinner alltid ikapp.

Självinsikt när den är som bäst.


Bjuder på cigg igen, men nu så fienden.

Nyår i några få ord: trevliga deltagare, en jävla massa mat, massa god mat, söt och knasig hund, yatzyvinster, äcklig skumpa och massvis med skratt. Känns som detta kommer bli ett bra år. Eller hoppas i alla fall det, de senaste har ju inte direkt varit några höjdarår om man säger så. Imorgon bär det norrut igen. Ska faktiskt bli ganska skönt att komma hem. När jag kom ner hit precis innan jul höll jag på att kräkas och visste inte hur jag skulle överleva, men nu känns det faktiskt lite vemodigt att åka igen. Även om det är jobbigt att återvända så är det rätt jobbigt att lämna. Insåg det ikväll under den lilla kvällspromenaden. Det känns som man åker flera år tillbaks i tiden när man kommer ner hit, och att man växt för mycket för att få plats här. Men men. Kommer dessutom att sakna ihjäl alla fina vänner här! Ni är mer värdefulla än guld, diamanter och olja tillsammans, vi mot världen!

Veronica Maggio – Satan i gatan

RSS 2.0