Undrar var det började gå snett...

Träffade Moa i Kristianstad häromdagen och skulle käka på ett fik. Vi läser på menyn och jag upptäcker till min fasa att det bara är massa kyckling och grejer i alla sallader.

Jag- Ursäkta, har ni någon vegetarisk sallad?
Hon bakom disken- Nej, tyvärr.


Sen när går det inte längre att få en helt jävla vanlig sallad, det mest vegetariska som finns, vegetarisk!?

Quicksand's got no sense of humor, I'm still laughing like hell.

Gott nytt år och så vidare!
Kom ihåg att ha en riktigt jävla kul kväll och inled det nya året med tankar om happiness! Gör som vi gjorde förra året och avge endast ett nyårslöfte: ångra hellre något du gjort än något du inte gjort!

Lika bra att ha det sagt direkt för annars kommer jag bara att glömma det. Har hållt på att förbereda mat tills ikväll, slängde ihop lite vegetariska biffar igår (lyckades dock få dem att till 60% smaka vitlkö... Skyller dock på oerfaranhet eftersom det faktiskt är första gången ever jag köpt och använt en vitlök) och har förberett tzatziki samt potatisar och morötter som ska gosa till sig i ugnen sen. Är stolt över mig själv att jag dessutom suttit ett par timmar och pluggat i förmiddags. Ska pyssla lite till innan farmors ride går mot Vankiva och Jonna och Theos crib för nyårskalasande! Blir ett bildlöst inlägg idag eftersom jag fortfarande inte lyckats koppla mobilen till datorn för att föra över bilder. Ska försöka på allvar när jag kommer hem igen!

Jag vill rida på en åsna från Lausanne till Madrid och hoppa hoppstylta i rymden på en asteroid.

Nämen hej, snygga killar på bild!

I en film ser jag regnet falla upp mot dig och jag ler, för du blir min räddning.

Det är jobbigt och smärtsamt att återvända, allt påminner om gamla minnen och väggarna är fulla av ångest. Jag är konstant orolig men vet inte för vad. När ångesten kommer är det bara kyla som hjälper, det är det enda som får tankarna att lugna och samla sig. Ikväll hjälpte regnet och blåsten. Fick strypgreppet att lossna och stenen över bröstet att upplösas. Illamåendet och klumpen i magen är dock värre att bli av med. Det är ständigt världskrig i hjärnan som hotar att spränga kroppen. Dagar som idag känns ett fredsavtal väldigt avlägset.


Jag sa: Om du äter upp mig ska jag hämta mina bröder, och jag ska tjalla-lla, tjalla ifrån döden.

Då var denna julen snart också över. Har varit en väldigt trevlig sådan än sålänge! Julafton firades hos min farbror och hans sambo ute i Sjörröd med mycket mat och Kalle Anka. Igår passade jag på att mellandagsshoppa och blev med ny mobil. En htc wildfire, en lila och söt sak. Tips från coachen: passa på att utmana mig i wordfeud nu när jag är en kass noobie! ;) Kvällen spenderades hemma hos Nicole och Victor med förfest, twister och engelsmän. Det var alldeles för längesen sist! Idag blir det mer mat hemma hos farmor och sen måste jag ta tag i pluggandet. När jag kollade i kalendern insåg jag att tiden går alldeles för fort och att skolan snart börjar igen. Prisa gud, här kommer pluggångesten tillbaka!

My new baby!

Jag hade hammaren beredd under kavajen.

Hejhejhej!

Första inlägget på skånsk mark! Måste börja med att klaga lite, vädret är kasst (till och med värre än i Göteborg), staden är skittråkig och människorna är för få. Det var fler människor ute i Göteborg vid fem imorse än vid åtta här. Dock blev jag glad när jag såg en västtrafikbuss utanför stationen här i hålan när jag kom fram imorse!

Denna dagen har spenderats med systeryster, hon är minst sagt lite speciell... Fast på ett bra sätt. Middag hos mamma är också avnjuten och jag har fått köra bil för första gången sedan uppkörningen!!!! Har även en egen bil till förfogande de närmsta dagarna ^^ Har dessutom lite spontant klickat hem en kompaktkamera, det var så mycket rea på den att jag inte kunde låta bli. Nu vankas det lite pluggeri med katten i knät och hembakade bullar i munnen. Mumsfilibabba!


Busan das hårboll.

Elementary, my dear Watson!

Jag måste berätta en väldigt söt och rolig sak! Imorse, precis innan jag skulle springa till spårvagnen, fick jag ett mejl från Gina Tricot. Jag gick in på deras hemsida för att kolla lite snabbt innan jag skulle gå, och där ser jag vääärldens sötaste nattlinne som jag var så otroligt nära att klicka hem ett sådant. När jag nu ikväll träffade finaste och vi bytte julklappar, gissa vad jag fick!? Japp, det übersöta nattlinnet jag såg imorse! Han visste inte om att jag kollat på just det. Gissa om jag är den gladaste tjejen på jorden! ^^

Blev lite thaimat också med finaste innan det var dags för bio. Sherlock Holmes blev det och den var bra! Rappa repliker, snygga detaljer i filmandet, en ganska bra handling och massa humor. Med andra ord en toppenkväll! Måste börja packa inför imorgon nu men ser att det verkar vara något bra på tv, kanske blir det som alla andra gånger att jag packar i panik en liten stund innan bussen till centralen går. Jaaaja, men varför göra det nu när man kan göra det sen!?


Jag ville hittas under marken.

Gooooood mooorgon! Uppe med tuppen idag, lämnade faktiskt sängen och täckets värme redan vid åtta. Har sprungit upp och ner till tvättmaskinerna som håller på att göra kläderna julfina. Ska skriva den där nedrans uppgiften som ska vara inne till eftermiddagens seminarium, städa, duscha och börja småpacka lite smått för imorgonbitti 05.57 (skjut mig långsamt...) sitter jag på tåget ner till Skåne! Dock blir det biomys med finaste och lite annat trevligt folk ikväll innan vi skiljs åt för det här året. Kan fortfarande inte riktigt fatta att det redan gått en hel termin och ett helt jäkla år!? Känns som det inte var speciellt längesen vi var hemma hos Lisa i Jönköping och käkade alldeles för mycket kladdkaka (jag och Jennifer försökte oss på ett nyårslöfte att inte äta mer kladdkaka, varpå tjugo i tolv vi frågar oss hur mycket kladdkaka man hinner käka på tjugo minuter. Halv två satt jag där med munnen full av kladdkaka igen. Fail.), drack lite för mycket ur våra champagneglas av plast och dagen efter degade ihop i tv-studion till en halvkass film. Den kvällen, på nyårsdagen, gjorde jag och Natalie en epic resa till Nässjö (HAHAHA mycket ska man vara med om innan ögonen trillar ur.) Åhh old sweet memories!

Nä nu är det dags att springa ner i tvättstugan igen. Vem fixar frulle till mig sälånge?


Såhär kul är det att skriva om hur väl vårt
välfärdssytem fungerar för funktionshindrade.

It's funny cause it's true.

När folk fyller år brukar jag skämta till det lite och säga grattis! hur känns det såhär ett år närmre pensionen? Det var inte riktigt lika kul när jag fick hem den här grejen idag. Jag känner mig gammal.


I created the sound of madness, wrote the book on pain.

Varning för tråkigt och bildlöst inlägg!

Trrrrrrrreeevligt som tusan igår, bakis som ett as idag. Dock var det jäkligt värt det! Fick dessutom mina onda axlar och skulderblad masserade så nu har jag inte haft huvudvärk sen dess, awesome in a box! Snart dags att bege sig ner mot Skåne igen, känns jättekonstigt att det redan gått (nästan) en hel termin. Det har gått fort och varit kul! Tänkte sätta mig på spårvagnen nu och plugga lite, många har tipsat om det så det måste provas. Tanken var ju att denna dagen skulle ägnas endast och enbart åt att plugga men har istället gått ut på att bota bakfyllan. Men som sagt, det var det värt!


Shinedown – Sound Of Madness

Snabbt ska det gå!

Jag gillar när det går snabbt och man slipper vänta så förbaskat länge. Adlibris gjorde mig glad idag för jag slapp vänta så länge, knappt alls faktiskt. Beställde en bok igår, fick den idag. Det kallar jag service!

Stand alone and greet the coming night in the last remaining light.

Liten update angående mitt brummande kylskåp jag skrev om igår. Jag har suttit och försökt identifiera vad det egentligen försöker låta som, tror nästan att en motorbåt låter lite mer likt. Vid lite mer eftertanke så vet jag faktiskt inte om det är kylskåpet eller frysen som låter... Btw så håller min dator på att crascha. Jag ska försöka installera om den, men har inte vågat än. Dock börjar det bli lite akut nu. Får försöka fixa det imorgon, wish me jävligt mycket luck!

Bovarna i dramat.

I can't help it i like to party, it's genetic.

Åhhhh vad skönt med sovmorgon! Det underbara med tråkiga föreläsare som säger exakt samma sak som det står i powerpointen som är överfull med text är att man kan skippa deras föreläsningar och kolla pp:n i efterhand. Det gjorde jag alltså idag och har fått massa oersättlig sömn. Har dock varit inne en liten vända i skolan för att snacka lite skit med alla, byta bok med Olivia samt få en bit loooooooooovely saffranskaka. Oliva är nog den bästa bakerskan denna sidan ekvatorn!

Nu ska jag sätta tänderna i annat roligt (hehe) och läsa lite sociala rapporter från socialstyrelsen. Måste bara kila ner och köpa lite mer mjölk, jag har blivit lite smått oboyberoende.. Senare ikväll är det julavslutning för B6 med spel och öl. Kan det bli mycket bättre än den kombinationen? Nae, tror knappast det!


P!nk – Bad Influence

Dagens i-landsproblem.

Tänkte att jag och min huvudvärk skulle gå och lägga oss nu. Enda problemet är elefanterna som hoppar hopprep (!?) i lägenheten ovanför. Nej de gängar inte, ibland blir det tyst och så skrattar massa killar. Eller jag tror inte det i alla fall, kanske gang bang där uppe? Blir lika glad varje gång det händer. Annars brukar det största problemet vara kylskåpet som tränar på försöka låta som en elbil. Härliga ljud det där!
I know detta är varken en elefant eller ett brummande kylskåp. Tyckte bara att det
är en väldigt rolig karaktär (som jag glömt namnet på) från Madagascar. Se den!

Den här känslan som jag har är inte min den blev kvar, är den din?

  • Sova
  • Äta
  • Plugga
  • Äta
  • Sova
  • Plugga
  • Plugga lite till
  • Äta
  • Sova
Ungefär så spännande är mina dagar just nu. Är så jäkla trött på vädret och blir grinig. Dessutom har hypokondrikern i mig vaknat till liv och tror att jag håller på att bli sjuk alternativt bli lite utbränd igen. Ska bli så jääääla skönt att komma hem och bara umgås med nära och kära. Hoppas ni har det i alla fall dubbelt så bra som mig, men inte mer än så för då blir det orättvist!

Dagens citat, när pedagogiken är som bäst.

Råder det brist på kapital kommer priset på pengar att öka.


Ur boken Sveriges ekonomi- intoduktion till samhällsekonomi

I lööööööv when it happens...

Den härliga känslan som uppstår när man gått upp tidigt och masat sig till Apoteket för att hämta ut nya tabletter och får reda på att receptet gick ut tre dagar tidigare. FML.

Oh, sometimes I get a good feeling, yeah.

Haj haj hammarhaj!

Hemma igen efter en toppenkväll! Teatern vi såg hette Vintertid och var en ganska rå föreställning om en pojkes kärlekslösa uppväxt omringad av råa och elaka människor. Ett väldigt gripande och ganska obehagligt framträdande faktiskt, även om det väckte mycket känslor och tankar om att det faktiskt finns barn som har det såhär även om det verkade ganska överdrivet. Värd att se alltså! Efteråt tog vi en fika och hängde vid Musikhjälpen där vi skänkte några slantar och fick kramar av Saman från P3. Nu kräver min hjärna och kropp sömn.. Detta ständiga sömnbehov gör mig galen.


Random snubbe & Saman i glasburen.

Throw bombs on it, just smash something.

Igår var det pub, och pub är kul! Det är typ lika kul att besöka puben som att jobba där :P Igår var det dessutom bartömning, jisses vilka priser! Vad sägs om en öl för 15 spänn, eller en fyra drink för trettio? It was awesome i alla fall, sä jäkla kul att stå i baren. Dessutom amlade vi in pengar till Musikhjälpen, vet inte ännu hur mycket det blev men återkommer med det! Nu är det juluppehåll för B6, men till våren är vi tillbaks!

Har varit hemma en liten sväng nu och slängt i mig lite mat. Ska strax in mot stan igen och möta upp kära Lisa för att spendera kvällen på Göteborgs stadsteater. Dags att rasta den kultiverade sidan lite så att den inte förtvinar helt.


Btw så fick jag godkänt på senaste hemtentan, lycka på det!


Labrinth feat.Tinie Tempah – Earthquake - Explicit Full Version

All that we can do is smile, it would be like this for a while.


If a god created us the bastard must have hated us.

Känns som den här dagen aldrig tar slut? Pluggat med Anna i skolan och sedan hängt vid Musikhjälpen någon timme. Åt världens godaste falafel och höll på att frysa händera av oss, men det var det värt. Vi såg bland annat när Soran Ismail lyckades rabbla upp 553 siffror i rätt ordning (borde gå på minnesträning hos honom med tanke på att jag knappt kan mitt eget mobilnummer eller postnummer), Eric Saade hängde i buren och Özz Nüjen kom och skämtade till det. Jaa, vi stannade kvar och kollade på Saade, men bara för att skratta åt alla småtjejer! Det roligaste måste ha varit när ett gäng fjortisar med texten Eric i pannan kom springande till sina kompisar längst fram vid buren och skrek att vi såg honom och jag gav honom rosor!! Lite roligt var det också att så fort Eric Saade vände sig om eller gjorde något i buren så skrek alla, det kändes som att man var på Liseberg... Btw så är de uppe i över 2 miljoner nu efter bara knappt tre dygn! Det är helt galet underbart, med tanke på att allt går till flickors rätt att gå i skolan vilket är ett ämne som verkligen är viktigt!

Soran, Kodjo, Gina och Jason bakom julstjärnan.




Eric Saade by Anna.

På vagnen hem hoppade det på två poliser. De skulle ta spårvagnen till Biskopsgården där det hade hänt något. Lite kul faktiskt att även poliserna tar spårvagnen ibland! Dock stämplade de inte, undrar hur de hade gjort om kontrollanterna hade hoppat på?


Hämta kapten skutan går under!

Jisses vad trött jag är nu. Åkte hemifrån för tolv timmar sen och är hemma sedan en liten stund tillbaka. Först skola och en rejäl hjärnmosare och därefter möte om vårens inspark med tillhörande tryck av faddertröjor. Har en känsla av att det kommer bli riktigt jäkla dunderskoj! Ska bara käka lite och sedan stupa för några timmars sömn innan en rejäl pluggdag imorgon.

Efter lussevakan igår föresten så kollade jag och finaste lite på Musikhjälpen och såg när Kapten Röd spelade. Ska sätta igång livesändningen därifrån nu till fryspizzan som håller på att bli en varm pizza som jag sedan ska äta upp. Joo, jag är bästast på svenska meningsuppbyggnader :P

Ladies and gentlemen, this is something they call a ground breaker.

Idag har varit en spännande dag! Imorse när jag satt på vagnen till skolan läste jag om Göteborgs universitets klappjakt på Facebook och listade tack vare ledtråden ut var paketet befann sig. När jag dessutom åkte förbi gatan så kunde jag inte låta bli att hoppa av vagnen och springa dit för att hoppas på att jag var först på plats. Det bästa var att jag faktiskt var det! I paketet fanns ett (numera uppätet) Fairtraid-märkt choklad av mörk sort. Passade bra att mumsa på under föreläsningen! Dessutom fanns ett kort från Vi-skogen, GU har köpt fem träd åt mig som ska planteras vid Victoriasjön i Afrika för att hjälpa till att bekämpa fattigdomen :)

Japp, ännu en sunkig mobilbild!

Just nu multitaskas det för fulla muggar. Har en gryta med linsgryta samt en gryta med grönsaker på kokning på spisen, disk som diskas lite då och då, går igenom dagens powerpoint för att komplettera anteckningarna samt bloggar. Ska in en snabb vända i duschen med innan det bär av mot skolan igen för lussevaka med kåren och B6. Ska även få träffa mr snygg för första gången på nästan en vecka, supermys!

Google translate gör det igen!

Say whaat!?

Take the time to learn to breathe, ‘cause some day we’re goin’ under.

God förmiddag!
Klockan är bara lite efter elva och jag har redan hunnit städa och käka frukost. Minns inte senast jag vaknade innan tolv och var utvilad och pigg! Ska strax ta tag i pluggandet och sitta med det några timmar. Måste också laga lite nya matlådor, har inte lyckats klura ut något gott än.

Olivias inflyttningsfest igår måste jag säga var väldigt lyckad! Man skulle väl kunna sammanfatta kvällen ganska rättvist med ordet "kul", i flera olika bemärkelser. En ny sport till nästa vårens inspark började ta form, en blandning mellan quidditch och hästpolo med käpphästar, tror stenhårt på idéen och tror det kommer bli en stor succé! Leken "full eller barn" såg också sitt ljus, väldigt spännande och rolig lek må jag säga.


I'll show you mine if you show me yours first.

Trevlig lördagkväll! Det tänker jag ha i alla fall ^^

Berätta för mig om det är sant att din hud är doppad i honung.

Säkert! dånar på hög volym ur högtalarna, och det är inte från datorn. Nääe det är lp-kväll ikväll så jag går och byter sida ett par gånger då och då, det känns så mycket mer äkta än att sitta och köa musik på datorn. Ska slänga på lite smink i fejjan, fixa håret och klä mig i lite festligare kläder än mjukisbyxor för ikväll är det inflyttningsfest hos Olivia!

Japp, ännu en ganska kass mobilbild. Väntar fortfarande på inspiration
för att ta fram den riktiga kameran. Ni får helt enkelt stå ut sålänge!

Call me your favorite, call me the worst.

Hej å hå! På grund av lite olika skäl så blev det en liten bloggpaus, men nu är jag på gång igen! Har varit en minst sagt händelserik vecka, föreläsningar, dampanfall på seminarieuppgifter, storm, möte inför nästa års inspark, tacomys med en viss mr snygg, flytt och bokkaos. Igår träffade jag Sarah för första gången på jättelänge och hade en maratonfika på fyra timmar, jättekul och trevligt! Det var väl en liten update såhär i efterhand om vad som hänt ^^

I wear my heart on my sleeve.

Hemma från B6-möte med julölsprovning, väldigt spännande må jag säga! Det finns verkligen öl för alla olika smaker och smaklökar. Blev en liten vända på Kingan också, alltid lika trevligt! Det är första natten i nya lägenheten nu och mitt livs andra natt på Hisingen. Berättar mer om flytten imorgon, den var ganska så, ehh, spännande. Natti natti!

It didn't fit, it wasn't, right wasn't just the size.

Världen är inte rättvis någonstans. Ont i magen, klump i bröstet, inte ens chokladpudding hjälper. Ibland går det upp och ibland går det ner, värre än Balders första nerförsbacke.

Katy Perry – Not Like The Movies

I can’t afford this heart? Still I am responsible if it will fall apart.

Lisa introducerade årets Idol för mig ikväll, och precis som typ resten av Sverige är jag helt såld på Moas låt When I held ya, jisses vilken låt, röst och grejer! Gåshud deluxe! Dock tycker jag att Amanda rockar fett, heja heja på henne nästa fredag!

Boy talk that talk to me all night.

Jumjum, har en paj i ugnen som håller på att gotta till sig, ska bli otroligt gott efter några dagar med nästan enbart knäckebröd. Efter det bär det av till kära Lisa för en chillkväll i Idols tecken. Flytten som skulle blivit av idag är flyttad till på söndag, då ska jag även bjuda mina föräldrar på en hemlagad vegansk supermumsig gryta :)

Innan baby åkte in i ugnen.

Fick btw äntligen hem papper om operationen idag. Visade sig tydligen att Göteborg inte kan fixa det inom de 90 garanterade dagarna så jag ska opereras i Halmstad. Kul att åka ner dit helt själv, sövas ner och sen sitta helt groggy på tåget hela vägen hem. Hade varit grymt mycket enklare om det varit här. Men men, vill man slippa hoppande senor så får man lida pin. Trevlig fredagkväll på er!


En av de absolut bästa känslorna man kan ha.

När man tar på sig ett par nya strumpbyxor. Mmmmmmmmmums!

Jag blev trött på mig själv, jag blev så destruktiv och du fick inte följa med.

Satt och kollade igenom lite gamla bilder och hittade denna. Tog den när jag precis flyttat till lägenheten med pappa, tror det var juni 2009, och redigerade den två månader senare när det vankades flytt upp till Jönköping. Det året var början på en oändlig massa flyttar. Har dessutom precis adressändrat, igen. Det är åttonde adressändringen på två och ett halvt år och den tredje aktiva adressändringen. Spännande hur allt kan bli. Känner dock att det är dags att flytta igen, jag blir lätt rastlös när vardagen blir allt för inrutad och inramad. Stället jag stannat längst på senaste två åren är faktiskt Råslätt i Jönköping, bodde där i lite mer än ett år. Är ganska säker på att jag kommer flytta igen inom ett halvår. But that's life när man kräver ständig förändring och förnyelse! Att stanna på ett och samma ställe allt för länge kväver mig...

Bang bang go the coffin nails, like a breath exhaled then gone forever.

Oboy! Vilket vackert vaeder!
Eller inte. Halv storm, regnet öser ner, det är kallt och är beckmörkt ute nu. En styck Emma som inte är glad- check! Dock är jag ganska stolt ändå, jag och Lisa trotsade vädret och var ute och promenerade nästan en timme vid lunchtid. Känns fruktansvärt bra såhär i efterhand må jag säga! Har dessutom sökt massa jobb också, får hoppas att någon tycker jag verkar intressant och vill ha mig. Känns som att jag gjort all den nytta som jag skulle göra idag, så nu blir det soppa, duntäcke och DH! ^^

Rise Against – Make It Stop (September's Children)

RSS 2.0