Man måste vara frisk för att bli sjuk.

Nu står Moa inne i badrummet och sprutar vatten i håret samtidigt som det skummar schampo överallt. Eller så tror jag i alla fall att det ser ut. Igår var en riktigt sjuk kväll. Vi träffade upp Johanna och satt hela kvällen på Kingan där ett gäng killar slog sig ner vid vårt bord och började snacka med oss. En av killarna, den jobbigaste och fulaste av dem alla, råkade lura ur Moa hennes nummer när de var ute och rökte. När vi drog hem efter stängning så började han skicka massa sms. Efter att vi svarat (se bilden) så ringde han som en galning och höll på och skickade slutligen ett sms och fråga om han fick vara med. Snacka om stolpskott, han fattade inte att vi skämtade. Jaja, vi fick oss ett riktigt rejält skratt och kommer nu leva i minst två veckor till eftersom ett gott skratt förlänger livet!


Som en fet unge utanför godisaffären som har megafet rea.

Nu har Moa anlänt, och såhär ser vi ut när vi kollar hur lång tid det är kvar innan våra pizzor ringer på dörren!

Someone has taken your heart just to leave it alone.

Gooooood morgon!
Huvudvärk som om jag haft en tolv timmar lång fylla. Något trött också. Meeeeen det var allt värt! Pub igår med massa komiker, bl.a. Aron Flam och Emma Knyckare. Sjukt mycket folk och en totally awesome kväll! Om drygt en månad är det terminens sista pub, helt sjukt vad tiden går fort! Och nästa helg åker jag till Skottland för att hälsa på bästa Jennifer, ska bli superdupermegakul! Har nämligen gört att det ska finnas en jättestor lekpark där... Wiiie! Ska till skolan strax och sen hämta upp Moagoa! Trevlig helg pojkar och flickor!

We want to put it in your mouth. Tasty, so get down and take it.

Åhhh vad bra det känns nu! Var på ett litet infomöte med chefen på sommarjobbet och det känns så sjukt bra inför sommaren! Så just nu gör det verkligen ingenting att jag fick erbjudande om ett annat för det vill jag inte ha längre. Är också glad för att jag fick en gåva från Clinique med massa små roliga saker när jag köpte ny foundation och en annan hudkräm idag. Dessutom är det onsdag, vilket innebär att det snart är fredag och Moa kommer på besök för en awesommmmmme valborg! Det är de små grejerna i livet som gör att man blir glad.

Dada Life – Cookies With A Smile - Radio Edit


Några av oss har varit där men vi har glömt hur vi kom dit.

Lycka! Kärlek! Jag är inte rädd för mörkret har äntligen släppts! Första godbiten:
Kent – Tänd På

Jag kan inte återvända, en brottsplats måste vila.

Dagens innehåll och saker värda att notera
  • Införskaffat gymkort nu innehållande gruppträning, gym och bad. Awesome!
  • Willys gynnar mitt pannkaksberoende och säljer mjölk för 2,50kr/litern. Inte bra...
  • Har hittat den perfekta vårjackan och inväntar att csn ska skramla in på kontot.
  • Blivit erbjuden ännu ett jobb, ett som jag dessutom hellre velat ha... Men avtal är till för att hållas enligt avtalslagen och jag har redan tackat ja till det andra.
  • Ska på barnkalas-sittning ikväll och kvällen tillära ska jag dricka hallonsoda! Yummie!
  • Har träningsvärk i heeeeeela kroppen, så jävla gött!
  • Är grymt avis på syrran och hennes kille som just i detta nu antagligen sitter i badkläder och steker i solen på en strand på Cypern dit de åkte igår. Vill också!!!
  • Ikväll är det barnkalas-sittning! :D
  • Nu ska jag gå och slänga soporna och samtidigt hämta posten och hoppas på att få H&M-kuponger så jag kan få rabatt på den perfekta vårjackan.

Hej hopp, superkropp!

Idag kom det efterlängtade presentkortet på SATS så imorgon ska jag knalla dit och fixa gymkort det första jag gör. Efter att ha kollat på flera timmars thaiboxningstävling med Linnéa i lördags är jag mer taggad än någonsin att komma igång igen!

En lögn blir lätt en sanning när den kommer inifrån.

Satt häromdagen och reflekterade lite över hur livet sett ut och utvecklats senaste åren. Det har hänt mycket och jag kom fram till att jag är lyckligare och mår bättre än på väldigt länge. Trots det så finns det ändå delar av mitt gamla jag som jag saknar, var rädd att förlora och inte trodde jag skulle kunna leva utan. Ångesten, självföraktet och alla otroligt jobbiga tankarna var min trygghet, mitt mörka hörn, det var dit jag kunde vända mig för att må bra. Låter kanske lite vrickat men så var det. När jag skulle börja få hjälp för allt det här den där hösten för snart ett och ett halvt år när det inte längre gick att hantera var jag livrädd, jag skulle förlora den jag var och förändras till något jag inte var bekant med och det tog tid innan jag accepterade det och släppte in hjälpen. Idag vågar jag inte tillbaka till det där som tidigare var mitt allt, det går så otroligt fort att trilla ner dit igen och det tar betydligt längre tid att komma upp än det gör att trilla ner. Det står så mycket mer på spel idag också än då. Idag har jag, för första gången på länge, mål att försöka uppnå och framförallt motivation att ta mig dit. Trots att jag klarar längre och längre perioder utan det där hörnet så kommer jag att falla ner många gånger till, men det är ju trots allt fortfarande en del av mig men en betydligt mindre del än tidigare och jag har lärt mig att hantera det. Nu känner jag att jag äntligen kan lämna allt det där bakom mig och titta framåt igen och har framförallt inspiration till det. Ni som hjälpt mig att komma hit där jag är idag är mer än guld värda, utan er hade vägen tagit slut för längesen. Stor kram till er alla! 

Jag ser dig – Kent

Gick omkring i ditt kvarter tills det blev för kallt tänkte, ut en dialog mellan oss och allt.

Fick mitt första uppdrag för jobbet igår och jobbade för Sifo några timmar och ska jobba några timmar i eftermiddag också. Senare blir det spel- och godiskväll med Therese & co. Adios amigos!


Och ni två hör på se upp så att ni inte också blir såna jävla svin.

Jäklar vad kul det är att stå i baren! Det var en del folk på puben i tisdags så det var ganska lyckat. Dessutom fick vi italiensk cateringmat, mumsfilibabba! Av någon anledning dock så kände jag mig ganska bakis igår under hela Halmstadtrippen, skumt med tanke på att jag bara drack vatten och alkoholfritt. Man börjar väl bli gammal antar jag.. I vilket fall som så har foten läkt bra enligt läkaren, trots att det fortfarande hoppar lite bland senorna. Men det är nog fortfarande svullnaden som orsakar hoppandet. Ska avvakta någon månad till och vänta på att svullnaden ska lägga sig lite mer och se hur det känns då.

Visste ni att: Halmstad luktar som ny badboll? Vart man än gick i stan så luktade det så, antar att det är förberedelserna för sommaren kanske...

You get so used to being sad you never try to be glad.

Nej nu drar jag och har kul. Ses/hörs/pussas imorgonkväll!

Allsång ala Broder Daniel.

Cause I'm a hiphopper, yes I am.

Bra dag idag alltså! Vaknade och var för en gångs skull faktiskt pigg, trots mardrömmar hela natten. Har börjat få massa såna äckliga drömmar igen men hoppas att träningen kommer göra lite nytta. Det var någon slags arbetsmarknadsdag i skolan idag så på rasterna jagade vi goodiebags och fick några finfina saker plus massa arbetsinspiration. Har varit ute och powerwalkat igen och lyckades gå både längre och fortare än sist. Ska på återbesök nere i Halmstad imorgon så vi får se hur domen lyder. Ikväll är det jobb med B6 som gäller, första puben sen operationen och det kommer kicka ass! ^^

Dj, gör så att han och jag kan flyga hela tiden.

Kolla vad jag hittade i brevlådan idag! Ett paket från Tampoons for free med Maxosol som räcker över nästan hela sommaren och ett solfaktorstift för läpparna, och tamponger såklart. Vad jag har fattat så bygger man upp brännan inifrån med tabletterna så att man blir brunare snabbare, mer intensivt och så håller brännan längre. Kanske det äntligen är min tur att vara brun i sommar! :D

Emma gratissaker

Let's go and see the stars, the milky way or even Mars.

Nu, kära läsare, ska jag berätta om ett av mina nya favoritställen här i denna underbara stad som går under namnet Göteborg. I söndags var jag och bästa Linnéa ute på promenad och hon introducerade mig för Änggårdsbergen, ett naturreservat bakom Sahlgrenska som gränsar till Botansika trädgården, som för övrigt också är ett nytt favvoplace. Änggårdsbergen är ett skitmysigt område med massvis med skog, fin utsikt och roliga växter. Det är uppdelat i olika kontinenter och innehåller träd och grejer från olika platser i världen.


Exempelvis så såg vi åtminstone fem-sex olika sorters granar och tallar, jättespännande faktiskt! Plus att alla träd har små namnskyltar som hänger på grenar så man vet vad det är man beskådar. Vitsippsdalen ligger precis utanför Änggårdsbergen och verkligen kryllar av vitsippor!


Det är lika mysigt som om det vore en saga! Dock har jag inte så mycket bilder därifrån eftersom jag hade fullt upp att beskåda den vackra omgivningen, sprang runt som ett litet barn som upptäcker prinsessor för första gången. Kan verkligen rekommendera er (som har möjlighet) att besöka detta reservat, jättemysigt! Dessutom skulle jag råda alla att ta en sväng till Botaniska trädgården också, kan tänka mig att det kommer vara grymt vackert när allt blommar! Plus att det är väldigt roligt och kolla vad allt heter, vi höll på att garva ihjäl oss åt alla tulpansorter vars namn lät som porrskådisar. Jennifer- dig ska jag personligen dra dit så du kan få lite naturluft i näsan, plus att jag tror du älskat alla namn och världsdelar! ;)

Det fanns dessutom massa roliga skyltar överallt, bland annat
en skylt som berättade att stigen var avstängd. Och denna
roliga skylten som varnar för att dansa med träden!

Glada nyheter, igen!

Det går minst sagt bra nu! Var på arbetsintervju för ett bemanningscenter inom äldreomsorgen uppe på Hisingen idag. Var på en tio minuter lång intervju och när jag stod och väntade på bussen hem igen ringde de och sa att jag fått jobb. Alla platser på boende var dessvärre redan tagna så det blir att åka runt helt vilsen i Tuve istället för hemtjänsten. Meeeeen vafasen det är ju i alla fall ett jobb! Plus att det är sju veckors heltid. Dessutom kommer jag att ingå i deras bemanningspool till hösten. Väntar bara på svar från mitt andra jobb också om det kan bli några veckor där också eller i alla fall några timmar här och var.

A blitzkrieg of images to break your will, I hope you choke on every pill.

Lite målningar, lite skisser, lite screeningtryck, ett antal fotografier och en fika på det, så har denna perfekta eftermiddag spenderats. Alltid lika intressant på konstmuseet, fast denna gången kollade vi på några nya utställningar av bland annat Andy Warhole, Edvard Munch och Laurie Simmons som var coola, läskiga och fantastiska. Köpte mig också en tygväska med ett roschachtryck på av Andy Warhole. Dags för en powerwalk för att se vad foten pallar!
Andy Warhole himself.


Don't wake daddy.


En sådan borde man ha hemma!


En vilsen stormtrooper.


En talande kokosnöt.


Kommer drömma mardrömmar efter alla dess äckliga dockor.


Som jag har letat efter en ny tygpåse!

Ett mirakel i din envishet, du faller men du reser dig igen.

God morgon! Sitter och avnjuter en kopp te i min finfina kopp jag fick av världens bästa roomie Azam i Jönköping. Saknar tiden där något enormt! Men life goes on, nya äventyr ska fylla sidorna och skapa ny kapitel i sagan om våra liv. Dagens sidor kommer fyllas av en tripp till mitt andra hem, konstmuseet, med bästa Katrin. Ha en bästig dag!

Miss you Azam!

Och nånstans där så blev jag den jag är nu.


Jag är kär i dig och du i han och han i kokain.


This is the end for you my friend, I can't forgive I won't forget.

Förlåt för min skrytighet men jag är så jävla bäst för JAG FICK GODKÄNT PÅ TENTAAAAAAN!!!!!!! Ni förstår verkligen inte hur skönt det är. Trots en jäkligt jobbig period i mitt liv med både det ena och det andra som bara slog till samtidigt så klarade jag alltså tentan. Ingen läsning eller något alls förrän sista veckan och ändå klarade jag tentan. Kommer leva på detta ett bra tag framöver nu! Bara juridiktentan också sen är första året avklarat och sommaren (förhoppningsvis) här! Puss på det!

Påsk.

Finally kommer en sammanfattning från den senaste veckan. Har varit nere i Skåne över påsk och blivit bortskämd. Dock lyckas jag av någon konstig anledning alltid bli sjuk efter att jag kommer hem till götet igen, och så även denna gång. Förutom snor i hela hjärnan och extremdamp på mobilen som håller på att fucka ur helt så mär jag nu bättre! Ska snart ägna mig åt att studera lite juridik och hyresrätt och sen åka in till skolan för föreläsning. Vi ska få tillbaks den där hemtentan idag också, den jag slet häcken av mig för att få färdigt för några veckor sedan. Av någon anledning så har fredagen den trettonde något samband med våra tentor, vår senaste salstenta skrevs ju fredagen den trettonde januari. Spännande det där!

Liten resumé i bilder


Årets första grillning!


Valpmys.


Söta bäbisar!


Världens mysigaste Ronja!


Knäppis 


Jag mäter försprång i ljusår, jag är redan i mål.

Hej mitt namn är Emma och jag är (nästan) sämst i världen på att uppdatera. Återkommer när jag frisknat till!

Och så var det det där om research...

Vänta nu! Varför är det egentligen vi firar påsk?
Var det inte för att Jesus hängde på korset och led för våra synder?

Hate me, break me down.

Crazy days, crazy days! Fick ett mejl från Adobe igår om att jag fått deras träningsstipendium, så de betalar 2800 kronor av de 3500 det kostar för ett gymkort på SATS i ett halvår och jag pröjsar bara de resterande 700. Som om inte det vore nog så var jag på återbesök hos sjukgymnasten idag och fick ett okej att börja träna igen! Bara återbesök hos läkaren nere i Halmstad om två veckor kvar sen ska allt med foten förhoppningsvis vara klart! Ska strax börja packa lite smått inför morgondagens resa ner till fyra dagars påsklov och slapperi i Skåne. Ska bli riktigt skönt att åka ner igen, har saknat alla grymt jäkla mycket. Och förhoppningsvis så har de lyckats fixa värmen i lägenheten som fortfarande är helt fucked up och påväg mot ny istid, de snygga killarna var nog snyggare än vad de kunde hantera mina envisa element. Btw så sitter lampan fortfarande kvar uppe i taket, score!



Seether – Breakdown

Ett sjörövarskepp som blåser rätt in i Los Angeles och stjärnorna som glittrar.

Måste bara meddela att jag blivit frälst. Och inte av vem som helst utan av Reebok. Berättade ju häromdagen att jag köpt deras easytone-skor, och jag hoppar nästan runt på moln av lycka! Varken foten eller benet jag haft såna problem med senaste tiden känns inte och jag kan gå helt normalt igen. Som omväxling provade jag gå i ballerinaskor när jag tvättade imorse och då kunde jag knappt gå för att det gjorde så sjuhelskotta ont. Sen om skorna verkligen tränar rumpan och låren mer spelar mindre roll, huvudsaken är att jag kan gå! Dessutom känns det faktiskt som att gå på moln tack vare luftkulorna under foten. YAAAAAYYYY!!!!

Ungefär såhär glad är jag!

Det är det magiska tänkandet man behöver för att klara sig.

När jag kom från tvättstugan för en stund sen så står det två assnygga killar i korridoren, det visar sig vara killarna som skulle kolla värmen i min lägenhet. Welcome welcome! De var här och skruvade och grejade en stund och skulle komma tillbaka senare i eftermiddag. Synd bara att jag är i skolan då.. Om det ska vara såhär snygga hantverkare som fixar och grejar kan jag lätt leva med att bo i en svinkall lägenhet så de får komma hit och kolla fler gånger! eheheheheh

Allt kommer sluta i kaos i en ding ding värld.

Har varit grymt sugen på falafelrulle senaste tiden och ikväll tog suget över så jag provade göra en egen. Dock har jag ingen vitlökssås, så det får bli currysås istället. Har bara sallad och gurka hemma, så det får duga. Har bröd och falafel i alla fall så det kan ju inte vara såå jätteäckligt. Återstår att se! Avslutar därmed denna kväll med en dokumentär om våra identiteter på internet och denna hemmasnickrade rulle. Om ni inte får några livstecken från mig imorgon så har jag nog förgiftats av smakkombinationen. Dock kommer vaktmästaren för att kolla värmen här redan vid åtta imorgon så frukta inte, jag är nog under vård när ni börjar undra. Trevlig kväll!

They're picking up pieces of me while they're picking up pieces of you, in a bag you will be before the day is over.

Har suttit och gjort lite nytta inför framtiden nu och sökt lite olika sommarjobb, ska fortsätta sökandet imorgon!

Gårdagen gick minst sagt i shoppingens tecken då jag och Linnéa gick runt på stan i ex antal timmar och fikade, handlade på Stadium, käkade glass, handlade lite till på Stadium och avslutade med Donken/BK-häng med tillhörande fetmat. Lyckades roffa åt mig ett par Reebok easytone för ynka 375 riksdaler, alltså ungefär 600 spänn i rabatt. Känner mig lagom nöjd! Det roliga var att enligt häftet om skorna i skokartongen menade att skorna ökade människors aktiviteter och vilja till aktivering och på så sätt ökade bland annat shoppingen. Say whaaat!? Dock kan man ju säga att de lyckades eftersom vi fortsatte springa runt några timmar till efter att jag bytt skor. Grymt sköna är de i alla fall! Fixade även hem superstark dubbelhäftande tejp i ett andra försök att få lampjäveln att stanna i taket och inte skrämma livet ur mig på nätterna genom att trilla ner. Må bästa Emma eller lampa vinna!

Nu är det snart dags att kila in till skolan och lära sig om konsumenträtt och tillhörande lagtexter!

Roliga skor med rundade sulor för ökad balans och muskelanvändning.

I had a bullet with your name on it.

Snacka om chill inledning på helgen! På grund av sjuklig mängd trötthet så checkade jag ut i fredags och gjorde inte mer än nödvändigt (läs: tog en promenad i solen med en glass i handen och blev avis på några dagisbarn som hoppade runt på en filt i solen och sjöng "..och pappa haj, duh, duh, duh, duh, duh, duh, duh!"). Igår satte jag lite fart och lagade både asgod spagetti och quornfärssås och storstädade hela lägenheten. Detta firades på Biljardpalatset med Therese och hennes kompis Olivia med mycket skratt, lite biljard och ungefär tre deciliter prat! Man kan väl säga att hela kvällen kan sammanfattas med det korta men ack så betydelsefulla ordet oj! (obs, det är ett internskämt och inte du som är trög och inte fattar)

RSS 2.0