Vi sluter ögonen och lyssnar på en psalm som bor i hjärtslagen.

Stäng ute verkligheten
Älskling slut ögonen
Hör du melodierna i natthimlen?

 
Kent – Jag Ser Dig
 

You say – "These kids they're all insane", that "they got drugs instead of brains".

Har varit ledig idag, jäkligt skönt faktiskt. Har varit fint väder så ikväll blev det lite häng i Slottskogen med kubb och volleyboll. Dags att sova nu för att klara av den tuffa jobbhelgen!
 

The dreams we have, the love we share, this is what we're waiting for.

Och då satt vi här igen med en 50-timmarsvecka! Vi ses på andra sidan!
 
Axwell – In My Mind (Axwell Remix)

I'll describe the way I feel, you're my new Achilles heel.

Regnet öser ner men jag är ganska glad ändå. Trivs som fisken i vattnet på jobbet, ska kanske upp till Örebro och hälsa på bästa och gryyymt saknade Natalie snart och allt rullar på. Igår var jag och Linnéa på bio och såg Prometheus på bio, grymt bra film! Lite creepy dock, de där små penisformade varelserna som anfaller människorna och kryper in i munnen och parar sig och skapar en alienbebis får jag fortfarande kalla kårar av. Väldigt nytänkade film annars måste jag säga, några problem med fantasin har de inte haft! Och ikväll har det varit Studiegångenmys hemma hos Mikaela med paj, fruktsallad och Scott Pilgrim vs. world. Perfekt början på veckan!
 
 
Är dessutom lite ledsen i hjärtat att Swedish House Mafia ska lägga ner... En av Sveriges största musikexporter går ur tiden, men de kommer fortsätta med sina solokarriärer så än är inte det sista ordet sagt från dem! Rätt grymt att de lyckades sälja ut hela Friends Arena i Stockholm på 42 minuter imorse, det är omkring 830 biljetter per minut! 
 

No, don’t ever stop doing the things you do. Don’t go, in every breath I take I’m breathing you.

Har ju nästan helt glömt bort att berätta om MTV World Stage!! I torsdags anordnade MTV en av sina World Stage här i Göteborg, en fet scen byggdes upp på Götaplatsen och de gav gratis musik och skön stämning. Tove Styrke, Loreen, B.O.B och Nelly Furtado spelade och allt kommer sändas på MTV i augusti någon gång. Dock var jag och Therese jäkligt slitna efter allt jobbande och skulle upp tidigt som fasen dagen efter så vi gav upp när B.O.B kört halva sitt set. Enligt säkra källor (läs: jobbarkompis) så hade Nelly Furtado rockat fett. Jobbigt att ha missat henne då, men det kommer fler gånger!
 
 
Axl Smith, värden.
 
Euphoriaaaaa!
 
Konfettiregn.
 
B.O.B
 
B.O.B
 
 
 
 

If you can't buy happiness, try to lease.

Och där var denna veckan över och jag är heeeelt ledig imorgon! Min hjärna är, precis som kassan stått på största delen av dagen idag, på paus. Natti natti!
 
 
Outlandish – Warrior//Worrier
 

The dreams in which I'm dying are the best I've ever had .

Efter massa timmars jobb har jag firat en lite annorlunda midsommar med soffan som dejt. Vi har ätit kladdkaka, vaniljglass och jordgubbar, mums! Vi har även kollat på The intouchables, en fransk drama komedi från 2011 baserad på en verklig händelse och handlar om en förlamad, rik man och en kille från ghettot vars vägar korsas och förändrar dem radikalt. Kanske inte verkar så bra men den var verkligen fin och tänkvärd! Rekommenderas varmt till regniga dagar som dessa! :) Ska snart krypa ner och få lite sömn igen, blir en jäkligt tidig morgon imorgon med tio timmar på schemat. På söndag lär jag vara mer död än levande.
 
 
 

We’re not the ones who fake it, cause fakers never make it.

Vilken härlig dag! Solen är framme igen och gör lite sommar, en bra dag på jobbet och grillhäng vid Härlanda tjärn med bästa Lisa och Katrine! Dessutom är halsen lite bättre idag igen men det går lite upp och ner med den, ena dagen är bättre och andra dagen sämre. Har fått snuva igen också, verkar aldrig som att man ska få vara frisk. 
 
 
 

Jag är inte ensam nu, vi känner varandra genom tusen fenomen.

Har vaknat ett par gånger inatt av att jag snarkat (!?), har aldrig snarkat i hela mitt liv förrän nu. Har förbannat ont i halsen också, satmara på den. Drar i alla fall och jobbar nu, har en 50-timmarsvecka så det är lika bra att börja beta av timmarna!

Sometimes the curiosity can kill the soul but leave the pain.

If I had a world of my own, everything will be nonsense.
Nothing will be what it is, because everything will be what it isn't.
In contrary was what it is it wouldn't be. And what it wouldn't be it would.
You see?




Shinedown – Her Name is Alice

You’re from the 70’s, but i’m a 90’s bitch.

Nu drar jag till Therese för att spendera lördagkvällen med massa Summerburstminnen och lite abstinens efter Summerburst Stockholm som för tillfället håller på. Som tur är ska dock allas våran PSL sända live därifrån ikväll och vi kommer såklart sitta bänkade. Ha en trevlig kväll pojkar och flickor!

Sandro Silva & Quintino – Epic (Original Mix)

När jag får barn ska jag köra med denna...


Real life – killed me on the school bus.

Eftersom jag varit så sjukt trött senaste veckan så har jag passat på att sova väldigt mycket igår och idag när jag varit ledig. När jag sover ovanligt mycket så får jag väldigt konstiga drömmar, men en av drömmarna inatt tog fasiken priset. Drömde att jag, frivilligt, erbjöd mig att vara den omtalade bloggerskan Kissies fotograf, gratis, en hel dag. När jag vaknade visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta, men det kändes inte allt för bra och jag skulle nog gradera det som en mardröm.



Dagens fundering: Tandkräm är ju till för att göra tänderna rena och ta bort smuts och annat skit i munnen, men varför är det så svårt att få bort från kläderna när man spiller/skvätter/får det på kläderna? Borde inte rengöringsmedel (lite felaktig klassificering kanske, men tandkräm är ju en typ av rengöringsmedel) vara lätt att få bort eftersom det själv tar bort fläckar?

Satansjävlakukfitta.

Precis hemkommen efter tre timmar på akutmottagningen på vårdcentralen. Min hals har ju fortfarande inte blivit bättre och det är svårt att äta nu, måste svälja allt minst två gånger för att få ner det. Alla prover visar negativt och ingen vet vad det är eftersom det inte ser ut att vara någon infektion. Sak få en remiss till Frölunda sjukhus för att kolla upp det men allt verkar peka på att operera bort halsmandlarna efterdsom de ser ut som två golfbollar i halsen. Alltså verkar det som att jag ännu en gång ska opereras i år, kan snart flytta in på sjukhuset eftersom jag spenderar nästan mer tid där än hemma. Är så jäkla arg just nu att jag nästan bölar. Dessutom kan jag inte se kvällens match eftersom SVTplay tydligen visar alla matcher utom just de svenska. Åhhhhhh fml. Ska möla i mig massa kladdkaka och glass nu för att lugna nerverna lite. Hörs senare, om det inte är så att jag exploderat av ilska innan dess.
För två veckor sedan när det var som värst.

Destruction leads to a very rough road but it also breeds creation.

Har varit på utbildning hela dagen, suttit i en teaterlokal med sjukt obekväma bänkar i sju och en halv timme... Är helt jäkla slut i huvudet, men det roligaste med utbildningen var två obetalbara citat.
  • Sjuksköterskan som höll i deligeringsdelen, en kvinna på ungefär 50 jordsnurr, berättade om vilka lagar som styr äldrevården och sjukvården och säger:
    "... sen har vi LSS, lagen om social service"
    Vi lite juridikkunniga vet att så absolut inte är fallet, LSS är lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. En liiiten skillnad. 


  • När dagen är slut går jag förbi ett gäng yngre tjejer och hör en av dem säga:
    "vaddå träsmak i rumpan? Det är väl ganska omöjligt att känna smak med rumpan eller?!"

Nu när jag precis kommit innanför dörren så plingar det på och två asiatiska och engelsktalande kvinnor vill prata om Mother of God. Naaaaee, inte riktigt sugen på det just nu, återkom imorgon istället.

Håll hårt i era barn nu, man skjuts i ryggen om man flyr.

Hej!
Ville bara att alla skulle tycka lite synd om mig eftersom min hals fortfarande är svullen och börjar göra ont igen. Jag är dömd till att inte träna, så fort jag började träna igen och hunnit med typ fyra pass blev jag dålig och varit sen dess. FML.
Btw, fick godkänt på juridiktentan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Even angels have their wicked schemes and you take that to new extremes.

Sj gjorde precis vad de är bra på igår- att vara försenade. Kom hem två timmar senare än vad som var tänkt, dödssjuk var jag också. Eller njaa, inte dödssjuk kanske, men mådde apa i alla fall. Har fått en annan antibiotika nu som jag ska käka och se om halsen blir bra. Svullnaden har lagt sig nästan helt nu men det gjorde den ju å andra sidan av den andra också, hoppas bara det blir ett bestående resultat!

Har kommit hem från första dagen på jobbet idag och det känns helt okej! Ska bara fixa lite käk och sen dra in till stan igen för att kolla in när Sverige krossar Ukraina i fotbolls-EM!

My ears are bleeding, sing a song for me!

Nu har jag äntligen fått sova ut! I onsdags väckte pappa mig halv fyra på eftermiddagen och efter ett par timmar uppe gick jag och sov lite till och vaknade helt okej utvilad på torsdagen, galet skönt! Gäller att passa på att njuta av sommarlovet eftersom jag börjar jobba redan på måndag. Men fem dagar är bättre än inget alls! Lite segt dock att jag, två dagar efter avslutad antibiotikakur mot halsfluss har ont i halsen igen...

Har hunnit med att leka med alla hundar, träffa Nicole också och har precis varit på Saras skolavslutning. Så gulliga alla små barn är! Det spelades både fiol, blockflöjt, fiol och trombon (min gamla trumpetlärare är fortfarande kvar i gamet!) och sjöngs en del, snacka om nostalgitripp! Ska möta upp syrran om en stund också och ta igen allt som hänt sen sist, och imorgon vankas det grillfest hos bästa och jättesaknade Jonna!

Ronja är en söt mullvad som gillar trasiga bollar.


Tyson the monster!

Du begåvade min syn med sövande narkotika och vaken stimulans.

Den här störda men ack så tuffa bruden har precis gått klart första året på socionomprogrammet på Göteborgs universitet. Nu tar hon sommarlov i fem dagar och drar ner till Skåne för att göra iiiiiiiingeeentiiiiiiiing förutom att softa och hänga med coolt folk. Dock blir det först ett litet stopp på Andra Lång eller något annat passande för att fira tentan med ett gäng andra lika tuffa socionomer. Hell to the yeah!


Visst blöder jag vackert för dig?

Hur mycket man än försöker intala sig själv att man inte är stressad inför tentan så märker man hur stressad man egentligen är när man har panikångest i drömmarna en hel natt... Ska be till de högre makterna hela dagen, och plugga så klart. Eventuellt offra något för att öka chanserna att klara av morgondagen.

You can hate but never break me, 'cause this is what I'm made of.

Summerburst igår och det var crazzzzzzzzzzyy! Galet bäst! 

Dagens bästa: Sällskapet och alla härliga folk.
Dagens dj: Dada Life, lätt!
Dagens kommentar: "Det är lite speciellt..". Olivia om när vi stod nästan längst fram under Dada Life och det knöddes en heeel del.
Dagens sämsta: Att Adrian Lux spelade på Trädgårn istället för på området och att bara en del kom in...
Dagens skål: Olivia råkade säga Olga istället för vodka och där skapades skålen: Olga Banana!!
Dagens galnaste: Avicii's Levels, konfetti, fyrverkerier, eld och galna folk. Alternativt när Dada Life kör en Justin Bieber remix iklädda Justin Bieber-masker. 
Dagens mest oväntade: Alla bananer som flög runt i publiken under Dada Life.
Helgens skrattigaste: Jag och Therese satt utanför och lyssnade lite i fredags, och trots att vi (antagligen) var de nyktraste på hela området så var det oss alla poliser var på. Vi fick visat leg och berätta sanningen (vilket iofs kändes som bortförklaringar) om våra systemetpåsar och oöppnad dricka. Ganska kul ändå!



Naus.


Glad Olivia & Therese.


DADA LIFE!!




Alesso.




Avicii.


Avicii.



RSS 2.0