Det finns en annan sida, det finns någonting jag aldrig ser men jag vill inte veta vad, för därifrån syns längtan mer.

Tänk vad en timmes samtal kan göra! Har också varit ute i solen idag och köpt Nutella och två böcker, kände att jag var värd det.


Mörkret var snällt och varmt mot min kropp.

Vi drabbar våra medmänniskor med både allt det vi gör och allt det vi inte gör.



Välkommen in i mitt huvud.

En elefant balanserade på en liten liten spindeltråååd. Det tyckte han var så intressant, så han gick och hämtade en annan elefant. Två elefanter balanserade på en liten liten spindeltråååd. Det tyckte de var så intressant, så degick och hämtade en annan elefant. Tre elefanter balanserade på en liten liten spindeltråååd. Det tyckte de var så intressant, så de gick och hämtade en annan elefant. Fyra elefanter balanserade på en liten liten spindeltråååd. Det tyckte de var så intressant, så de gick och hämtade en annan elefant. Fem elefanter balanserade på en liten liten spindeltråååd. Det tyckte de var så intressant, så de gick och hämtade en annan elefant. Sex elefanter balanserade på en liten liten spindeltråååd. Det tyckte de var så intressant, så de gick och hämtade en annan elefant. Sju elefanter balanserade på en liten liten spindeltråååd. Det tyckte de var så intressant, så de gick och hämtade en annan elefant. Åtta elefanter balanserade på en liten liten spindeltråååd. Det tyckte de var så intressant, så de gick och hämtade en annan elefant. Nio elefanter balanserade på en liten liten spindeltråååd. Det tyckte de var så intressant, så de gick och hämtade en annan elefant. Tio elefanter balanserade på en liten liten spindeltråååd. Det tyckte de var så intressant, så de gick och hämtade en annan elefant. Elva elefanter balanserade på en liten liten spindeltråååd. Det tyckte de var så intressant, så de gick och hämtade en annan elefant. Femton elefanter balanserade på en liten liten spindeltråååd. Det tyckte de var så intressant, så de gick och hämtade en annan elefant. Tjugotvå elefanter balanserade på en liten liten spindeltråååd. Det tyckte de var så intressant, så de gick och hämtade en annan elefant. Femtiotolv elefanter balanserade på en liten liten spindeltråååd. Det tyckte de var så intressant, så de gick och hämtade en annan elefant. Några elefanter balanserade på en liten liten spindeltråååd. Det tyckte de var så intressant, så de gick och hämtade en annan elefant. Alla elefanter som balanserade på en liten liten spindeltråååd, trillade ner och dog och så fanns det inte några jävla glada elefanter längre.

We're not the same, dear, as we used to be. The seasons have changed and so have we.

Vila i frid farmor, älskar dig!
Sonja 
34-06-06 - 12-02-22

She's comin' over like a suicide and it's the same old trip, the same old trip as before.

Life's a fucking bitch.

Alabama, Arkansas, I do love my Ma & Pa, not the way that I do love you.

Den i särklass typ bästa låten just nu, urskön! Går inte att bädda in, men klicka på länken och kolla in den härliga videon, vettja!

Home - Edward Sharpe & The Magnetic Zeros

Alla vill till himmelen men få vill ju dö.

Hej å hå välkommen tillbaka till verkligheten! Har haft mamma på besök hela helgen, trevligt och skoj! Har dock blivit rejält bortskämd, fått kylskåpet och frysen full, lägenheten städad, hjälp att packa upp det sista från flytten och massa god mat. Nu ser lägenheten riktigt bra ut och jag börjar trivas mer och mer. Har äntligen också kunnat scanna in de där grejerna jag lovade att lägga upp efter oeprationen. Först kommer en signerad bild som läkaren gjort, en liten förklaring på vad de gjort med foten. Stumpen ska föreställa vadbenet och den lilla biten som de sågat ut ur tre olika vinklar. Den nedersta bilden är hur det ser ut nu, den utsågade biten är förskjuten ner en bit och fastskruvad för att hålla de hoppande senorna på plats under. Hur senorna ligger syns på mittenbilden. Det bästa var när jag fick operationsberättelsen hemskickad häromdagen och läste dissektion ner till malleolen där mjukdelar löses från benet. Mmmmmm mysigt!


Efter operationen fick jag ett intyg av sköterskan som gipsade mig, som läkaren dessutom skrev på. Tjaa, jag tycker det är ganska talande. Skönt att ha det på papper ^^


Jag är 40 år från döden enligt dagens statistik, det är en rogivande tanke att vi har så ont om tid.

Såhär snart en och en halv vecka efter operationen så har jag vågat kolla hur foten och såret mår. Kan väl säga att det gör lika ont som det ser ut. Under alla kompresser syns dels lite torkat blod och dels lite blåmärke. Mest förvånad blev jag dock av blåmärket på andra sidan foten, det var lite spännande!


En och en halv vecka till sen ryker stygnen, och om tre och en halv vecka får jag gå på den igen utan gips, awesome.

How I wish that I never grow old, oh so.

Lite dåligt bloggat senaste dagarna, men jag skyller allt på operationen. Är riktigt trött och konstant illamående av tabletterna (även de nya, skillnaden är att jag inte kräks av dessa) och har ont i foten. Nästa vecka är lugnare så då ska det bli som vanligt, hoppas jag. I vilket fall som så var det som tidigare nämnts finalsittning igår, en finsittning där nollorna slutar vara nollor och blir välförtjänta ettor. En väldigt trevlig tillställning på Villa Belparc med god mat, roliga spex och dans. Dock blev det inte så mycket av varken det andra eller det tredje för mig eftersom min fot inte riktigt var på humör. Har inga bilder från igår, men kan slänga in ett par från Rebecca & Fiona. Tror inte jag berättat det, men Carro, Therese och jag var på deras klubbspelning på Trädgårn i torsdags. Fick vip-plats längst bak bakom kravallstaket tillsammans med ljud- och ljusteknikerna och gratis coca cola. Lite segt dock att jag fick skippa romen i colan och sitta ner istället för att dansa, men men de var awesome ändå.


Här på bästa sändningstid får vi ett välserverat styckmord.

Drar på finalsittning, finmiddag, fredagkväll, kalla det vad ni vill men nu ska vi ha trevligt!


För att idag fyller jag år.

Såhär känns det att bli 22 år. Väntar på att finaste ska komma hit så vi kan käka lite thai, senare ikväll blir det Star Wars i 3D med några schyssta brudar och en och annan dude. Inte nog med det så har Thåström släppt nytt album idag, lycka!


Thåström – Beväpna dig med vingar

En svart sol sjöng för alla som va som oss.

Ooops. Råkade hamna på sjukan igår och spenderade natten där. Kom hem tidigt imorse och mår lite bättre nu, kan i alla fall stå upp utan att bli svimfärdig och kräkas. Antagligen en smärre överkänslighet mot morfintabletterna alternativt en snabb släng av magsjuka. Ska sova lite till nu och sen försöka plugga lite. Ligger rätt så efter nu när jag inte varit helt okej senaste veckan. Varför ska allt komma samtidigt!?

Skjut mig långsamt.

Vilken jävla dag. Var hos tandläkaren tidigt som fan imorse och fick halva ansiktet bedövat för att kunna laga ena visdomstanden. Gjorde lite småärenden (som för övrigt tar hundra år att utföra nu förtiden) och åkte hem och sov några timmar. De smärtstillande tabletterna tar bort smärtan men gör att man mår otroligt dåligt. Har fått upp allt maginnehåll tre gånger senaste timmen och magen vägrar ta emot något. Det är vid sådanahär tillfällen man önskade man bodde hemma...

Got my Ray-Bans on and I’m feeling hella cool tonight, yeah.

Yesbox, 22-årspresenten till mig själv är ett par äkta RayBan. Hähä cheers to that!


Don’t play the stupid game cause I’m a different kind of girl.

Hehe märkte imorse att foten inte riktigt tyckte det var så kul att flytta igår, fy helvete vad ont jag hade när jag skulle gå upp. Gjorde så ont att jag höll på att kräkas, så det var bara att ta på gipset, ta några smärtstillande och sen lägga mig igen. Det hade blodat ganska rejält igår dessutom och hela understa kompressen är helt svart. Kanske skulle låtit pappa skjuta runt mig i en rullstol på IKEA igår i alla fall... Så denna dagen har spenderats i soffan med foten i högläge. Var dock en snabbis på ICA och hämtade ut ett paket som jag köpt till mig själv i födelsedagspresent, lovar att visa senare. Och på tal om födelsedagspresenter så fick jag en gratis klippning och en helt egen stavmixer av mamma när jag var hemma hos henne efter operationen i torsdags! Vuxenpoäng till mig alltså! Ska försöka ta mig ut till badrummet för att fräscha upp mig, ska ut och käka med finaste och hans kompisar ikväll. Inte nog med att foten smärtar, huvudet håller på att sprängas. Tror dock att det kanske kan ha med stelheten kroppen får av att hoppa runt på kryckorna. Tänk vad en liten benförflyttning i foten kan ställa till med!

Madonna – Give Me All Your Luvin'

Beväpna dig med vingar.

Världsbäst på att göra folk besvikna.

You can be my boy, you can be my boy toy.

Först nu, lite mer än ett dygn efter operationen, så börjar det göra ganska ont i foten. Lokalbedövningen släppte inatt och det märktes kan jag meddela. Trots att jag går på painkiller deluxe så stramar det till och jag blir rätt trött av dem. Och jag som hade hoppats att få spel laserdome och hoppa runt på konsert nästa vecka.. Ortopeden jag träffade för ett par månader sen sa att operationen var yttepytteliten och att jag inte ens behövde gips, här sitter jag med ett fett paket på nästan hela underbenet. Det bästa är dock att gipset går att ta av, så jag slipper det på natten och när jag duschar. Måste dock säga att det faktiskt var kul att opereras! Fast det kan kanske bero på att jag bara hade massa härliga och schyssta sköterskor med humor runt mig hela tiden, och läkaren var helt awesome. Ska scanna in den signerade ritningen på vad han gjort med foten när jag är hemma igen. Dessutom börjar jag få in snitsen med kryckorna och börjar kunna gå rätt normalt nu. Och det bästa är att jag kommer ha en garanterad sittplats på bussen nu! Najsss!

Såhär ledsen kan man bli när det gör ont i foten.

I have built a treehouse, nobody can see us, it's a you and me house.

Nyopererad och nyanställd, tiptop! Berättar mer sen när jag kommit upp till Göteborg och installerat mig i nya lägenheten. Ska strax träffa Jonna och Nicole, wiiiiiiiiie!


Live fast, die young, bad girls do it well.

Igårkväll var det provsittning, en av de roligaste punkterna under insparken! Minns dock inte så mycket av min egen provsittning, var dretfull och det sista jag minns är att jag och någon annan är uppe och kör fågeldansen inför alla... Men det jag minns var kanonkul ^^ Det absolut roligaste igår var nog Lisa och hennes grupps spex, höll bokstavligt talat på att kissa på mig. Det är inte kul att förklara här, det behöver upplevas irl!

Ska unna mig en flott-pizza nu och kolla på uppdrag granskning och sen packa ner lägenheten i flyttlådor. Imorgonbitti åker jag till Halmstad för att bli cuttad i foten under narkos och sen vidare ner till Skåne. Alltså blir det sista natten på Hisingen inatt. Känns ganska vemodigt, men jag vet att jag kommer återvända! Dock ska jag försöka att inte flytta igen förrän till hösten, själva flyttprocessen är ganska tråkig plus att fyra aktiva adressändringar är rätt lagom. Hörs imorgon!


Lite bilder från igår.


En klockren moment-bild!


Några nollor som påbörjar och lika snabbt avslutar en striptease.


Roligaste och även kvällens vinnande spex.


Vi får igång allihopa att dansa "socionomdansen" till We speak no americano.

I don't care if you don't mind I'll be there not far behind.

Var en snabbis på Nordstan för att fixa en ny ögonfransböjare idag och gick in en liten sväng på DinSko för att checka in sista rean. Vad hittar jag då om inte de skorna jag kollat på sen i somras nersatta till ynka hundra kronor, alltså 450 spänn billigare än ordinarie pris! För någon vecka sen, när de kostade tvåhundra skulle jag köpa dem men insåg framme i kassan att jag glömt plånboken hemma. Tur i oturen så lyckades jag kirra ett par ändå! Fick även ett infall och dammade av kameran för att leka loss lite med lite andra skor jag plockade fram och dammade av (vad gör man inte för att slippa plugga!?). De nya skorna är de nere i vänstra hörnet, och det jobbiga är att de inte går att använda än. Jag vill vill vill vill ha sommar nu! Kanske går det att med tillräckligt mycket tankekraft få snön att smälta?


Someone call the ambulance, there's gonna be an accident.

Visste ni att:

dagen blir ungefär fem minuter längre för varje dag som går nu! Alltså solen går upp två-tre minuter tidigare och går ner två-tre minuter senare varje dag. Snart är det sommar, sol och värme igen!


Har världens Siesta-vibbar idag. Önskar det gick att vara med om igen, som en riktig favorit i repris. Här är världens bästa infra-red med världens grymmaste Placebo från Siesta-09. Helvete vad tiden går fort! Det var galet när de satte igång med denna sist av allt innan de försvann för gott. Lyssna också på Post blue, låten jag och Jonna gick runt och sjöng i princip 80% av hela festivalen.


Placebo – Post Blue

Jag är en ö-bo!

Efter lite mer än två månader på Hisingen fick jag idag reda på att det är en ö, och inte vilken som helst utan Sveriges fjärde största ö. Detta innebär att jag är en öbo. Visste ni till exempel att år 1020 spelade kungarna Olof skötkonung från Sverige och Olav Haraldsson från Norge tärning om Hisingen? Det är väldigt intressant om hur man förr i tiden tog beslut, som tärningsspelandet om Hisingen och linjaldragna gränser i Afrika. Tänk om man kunde vara lika lättsinniga idag och, typ, ha gyttjebrottning istället för krig med atombomber och granater. I vilket fall som så flyttar jag snart tillbaks till fastlandet. Var tvungen att säga det för det låter så roligt haha!


Du tar så lite plats, jag tar allt.

Finaste kom hem till mig igår och överraskade mig med semlor! Efter en kopp varm choklad och en otroligt mumsig semla åkte vi in till skolan för bartender utbildning med B6. En väldigt rolig och lärorik kväll, nu kan jag nästan sätta en fyra varje gång utan mått! Lyckades även kirra en bokhylla till nya lägenheten, vill flytta nu!! Vet bara inte hur jag ska hinna packa ner denna lägenheten innan torsdag, det är en galet packad vecka med plugg, föreläsningar, provsittning och en liten operation innan det bär av ner till Skåne och ytterligare packande där nere innan jag landar på Studiegången. Dags för lite mer hemtentaskrivande nu. Adios!

Give my gun away when it's loaded, is that alright?


Times are looking grim these days, holding on to everything it's hard to draw the line.

För första gången på evigheter vaknade jag av att jag var jättevarm. Solen står på och har värmt upp lägenheten, skönt att inte frysa för en gångs skull! Tänkte ge mig ut på en promenad ner till älven och om det är varmt och skönt i solen så tänker jag vara intellektuell och sofistikerad och sätta mig och plugga i hamnen, förena nytta med nöje liksom. Det är dock elva minusgrader så jag är lite tveksam till stillasittande aktiviteter utomhus. Får se!

Kvällen igår bjöd på en väldigt trevlig tillställning hemma hos Lisa med några av hennes kompisar, tacos, spel och massa snack. Dessutom hände inget läskigt när jag skulle hem. De senaste två gångerna jag väntat på bussen utanför henne har det hänt skumma saker, en gång blev jag instängd i busskuren av en läskig man i lång rock som föreläste om hur opålitliga och otrogna kvinnor är (hej-jag-kommer-bli-våldtagen-och-mördad-nu-ångesten var på rätt hög nivå kan jag berätta) och senast skedde det ett bråk mellan några fulla klillar och två lika fulla tjejer som slutade i en mindre misshandel med tillhörande biljakt av utomstående civila och killarna. Det enda som hände igår var att jag missade bussen på centralen med 300 meter.

Kollade genom lite bilder från Jönköpingstiden och hittade
denna favoriten! Från samma dag som jag flyttade till
Råslätt och HV71 tog sm-guld. En jäkligt rolig kväll!
Måste varit runt april 2010, och alla vi tre var svarthåriga.

Happy people never fantasize.

Under hösten har vi under många seminarier och samtal ofta diskuterat brister hos bland annat sjukvården som drabbar folk med psykiska funktionshinder eller bara mår alltmänt dåligt. Då var jag en av de som bara haft bra erfarenheter av sjuk- och psykvården. Idag blev jag dock ett exempel på de som sjukvården vill tjäna pengar på och bara trycka i tabletter och inte erbjuda samtalshjälp. Det är så otroligt sjukt och fel att man inte kan eller vill tro att det är sant! Tro fan att svenska folket mår allt sämre när man bara ger konstgjord andning istället för att ta tag i problemen. Känns bra att våra skattepengar går till taxi- och flygresor, dyra hotell, betald hyra och annat skit till politikerna istället för tillbaka till oss. Ju mer insatt man blir ju mer uppgiven och lack blir man.

På en grusväg mellan fält där ondskans blommor tilläts växa och förvandla evig skog till skvallerpress.

Fuck yeah, godkänt på välfärdspolitikstentan! Så otroligt jävla skönt att inte behöva göra om den. Har tillräckligt att pyssla med i denna kursen, ligger rejält efter med läsningen. Borde verkligen ta tag i tentafråga ett som vi fick ut i onsdags men behöver läsa lite mer först. Borde därför läsa lite nu, men mitt huvud gör så grymt ont att jag funderar på att sova en liten stund. Ska även testa att göra stuvad vitkål, Willys på Studiegången tog två kronor/kilot så det kändes som en dum idé att inte prova. Och på tal om Studiegången så fick föresten hem soffan och soffbordet innan idag.Så nu är inflyttningen officiellt igång!


Oh my God I see how everything is torn in the river deep.

Agnes Obel – Riverside

Hon låg på gatan medan rymdskeppen sände meddelanden genom atmosfären.

Fy baljan vad kallt det är ute! Trots att det "bara" är åtta minusgrader ute så gör fukten att det känns som minst tio till. Är precis hemkommen från Trollhättan och tänker inte lämna lägenhetens varma inre förrän imorgon! Sprang även inom en piercingstudio för konsultation av piercingen. Killen var helschysst och gav mig en tub med piercingsalva mot att jag lovade att komma tillbaks om en vecka för att visa hur det läkt. Ska bli spännande och se, hade varit riktigt skönt om skiten bara läkt ihop och slutat bråka.

Skulle egentligen vara en bild på en solbränd mig här, men eftersom blogg.se inte vill som jag vill plus att mitt vitlöksbröd i ugnen är klart så får ni klara er utan.

Du och jag under täcket, baby.

Hipp hurra! Har  ä n t l i g e n lyckats koppla mobilen till datorn! Det var jättelätt, alldeles för lätt för att fixa det första månaden haha. De två första bilderna jag bjuder på är dagsfärska:

50 spänn till den som diskar åt mig!



Hähä tvättade piercingen nyss och japp, den blodar ganska rejält. 
Ska besöka en studio imorgon för att få domen om den går att behålla
eller om jag efter ett halvår med strul, blod och var ska ge upp.

You know how the time flies, only yesterday was the time of our lives.

Känns som att allt hopar sig vid mina fötter, har så jäkla mycket att göra just nu. Har en väldig massa att läsa, snart dags att mentalt börja förbereda ännu en flyttpackning, fått första tentafrågan att sätta tänderna i och ska försöka trycka in en halvtimme lång powerpointpresentation tills imorgon. Ska till Trollhättan och ambassadöra hela dagen imorgon, tåget går 07:07 imorgonbitti, skjut mig långsamt!

Hämtade som tidigare nämnt nycklarna till den lilla skokartongen idag, jisses vad gullig! Att man ens får kalla det för lägenhet tycker jag är lite sött. Dock var den inte riktigt städad, så jag ska göra det själv och får 400 riksdalers hyresreducering nästa månad, katshing! Har även träffat finaste en sväng nu ikväll, saknar honom redan... Ska dock tillsammans med saknaden och det ständiga susandet i mina öron försöka mig på att plugga in den där pp:n nu. Wish us luck!

Tampons For Free.

Vet ni vad, jag tänkte tipsa om en kanonbra grej för oss som tycker det är skittråkigt att lägga pengar på tamponger varje månad- få dem gratis istället! Tampons for free erbjuder gratis tamponger en gång i månaden till sina medlemmar, inte en enda spänn kostar det. De är helt och hållet reklamfinansierade vilket innebär att varje månads samarbetspartner har prytt asken med en reklamkampanj. Vad är haken? tänker du säkert som jag gjorde och det ska jag berätta, det enda som krävs av dig som medlem är att fylla i en enkel liten utvärdering av den aktuella kampanjen, tar max två minuter att fylla i. Inga dolda avgifter någonstans, bara bra och gratis tamponger. Ett otroligt bra och fantastiskt koncept som gör att man kan lägga de där pengarna på annat roligt. Jag har prenumererat nu i snart ett år och är supermegakalasnöjd! Tycker du ska signa upp också, för varför köpa det när man kan få det gratis!?


RSS 2.0