Maybe heaven right now is a devil or angel away that won't change.

Hej å hå, dagarna går numera i ett- plugg, jobb, plugg, sova, jobb, plugg, sova osv. Detta har resulterat i att jag kommer få underkänt på tentan men ha pengar i plånkan. Visserligen har jag fortfarande ett par dagar på mig att försöka få in allt i skallen tills på tisdag... Imorgon börjar ääääääntligen Summerburst också! Det blir häng utanför imorgon för att lyssna in Calvin Harris och Deadmau5 och på lördag blir det så mycket dans att fötterna kommer trilla av och vi kommer svettas mer än vi hunnit med att göra hittills i våra liv! Segt som faaaaan är dock att de lagt Adrian Lux på Trädgårn efter sista akten på festivalområdet och att bara en liten bråkdel av alla kommer att få chans att se honom och det är inte okej någonstans eftersom man betalt för att faktiskt få se honom! Meeen men, life´s a bitch. Ska kränga lite Ben'n'Jerrys nu och sen nöta vidare bland alla dessa lagar och paragrafer.

Pay your surgeon very well to break the spell of aging.

Ångra hellre något du gjort än något du inte gjort. Annars kommer du en vacker dag ångra att du inte gjort det. Med andra ord- lev nu medan du kan!

And they say I give you poison to kill emotions, need your blood to play.

And they say I give you poison,
To kill emotions, need your blood to play.
Lune – Blood To Play

Let's go play in the water, you can borrow my Rolling Stones t-shirt.

Blä och fuck på allt. Vaknade inatt och kunde inte svälja och var på gränsen till svårt att andas, halsmandlarna hade svullnat upp till små äpplen i halsen. Efter ett besök på vårdcentralen (där de först misstänkte körtelfeber och jag såg jordens undergång komma allt närmre) konstaterades det början till halsfluss. Kan nätt och jämt svälja och enbart intaga flytande föda. Kul att ligga inne och knappt orka röra sig medan medelhavet och dess värme är på besök utanför fönstret. Ska knapra penicillin och alvedon för glatta livet nu för att ens orka ta mig utanför dörren. Så pojkar och flickor, passa på och njut av värmen och helgen för man vet aldrig när det är ni som drabbas!


SUMMERBURST PEPPPPPPP!!!!

Dada Life – Rolling Stones T-Shirt (Radio Edit)

Word.

Vem behöver tidningar när det finns Facebook?


Man lär sig att man klarar sig på nästan ingenting, till slut lever man sitt liv långtifrån alla andras.


Dagens skrattövning.


Get my television fix, sitting on my crucifix.

Tjohoooo! Skulle pluggat ikväll men bästa Linnéa kom på ett lite smått spontant besök istället. Vi har kollat på roliga videos, tagit en walk down memorie lane med gamla härliga låtar och ätit jordgubbskräm. Mumma! Bjuder på en gammal goding i låtväg, minns låten som igår men det är ju redan ett par år sen, tiden bara flyger iväg!


Don't leave me here to pass through time without a map or road sign.


Before you came into my life I missed you so bad.

Fett fail. Har varit grymt seg hela kvällen och nu när jag äntligen taggat till lite och tänkt ge mig ut på en skön powerwalk en härlig kväll som denna så börjar det både regna och åska. Inte okej alltså, inte okej!



You want me down on earth but i'm up in space.

Sjukt skön och härlig helg! Sol, värme, strandpromenad, båtåkande, loppis, chill med havsutsikt, biljard, lite fest och lite mys. Nu är det slut på det roliga och två äckligt jobbiga veckor med råpluggande inför tentan står för dörren, yay!


Jag hörde var du sa, bakom ryggen var du svag och hela världen sa.

Helg! Mot nya äventyr! 
Sup och svälj, trevlig helg!

Alina Devecerski – Flytta på dej

Just take a look at me I'm shaking, tonight it's gonna have me breaking.

Vissa anser att den bästa känslan är när man får en chokladkaka eller när man kan gå ut i bara linne och shorts för första gången. Finns dock en känsla som klår alla dessa med hästlängder, det är känslan efter att precis ha tränat. It's  a w e s o m e!

I got a message from the screen subliminal, like a sign saying no one cares no more.


Cause your lips taste just like money.

Japp, nu sitter jag här störtförkyld med slem från halsen upp till hjärnan, så jäkla segt (både förkylningen och slemmet hehe). Hade i alla fall en awesome kväll igår som innefattade både ett styck besök på kära Kings head och ett besök i Slottskogen i det härliga vädret. Therese och jag utforskade dessutom den coola lekplatsen där, riktigt ball måste jag säga. Hittade nya favoriten, en slags parabol som snurrar runt ^^
Varför betala för ett gym när det finns gratis här!?

Man vet att man hade en stressig morgon när...

... man senare under dagen inser att man fått trosorna ut och in.

Jag ska vara som färger som bara syns på natten.

Är hemma efter jobb och lite pluggande i skolan. Är halvt död med en liten huvudvärk och lite ont i halsen. Skulle inte förvåna mig ett dugg om jag är dunderförkyld imorgon.


Nya favoriter från just little things:


Make everything ok.

Har du en dålig dag? Är det något som inte känns helt okej? Klicka dig in här och klicka på den magiska knappen så fixar den allt! Best thing ever haha!

http://make-everything-ok.com/

It's a party, don't you know it don't get much better.

Hej igen!
Har varit en ganska hektisk vecka och har helt enkelt inte orkat berätta hur underbart det var hos Jennifer i Edinburgh förra helgen! På tre dagar hann vi med två utgångar, massa god mat, National museum of Scotland, Edinburgh Dungeon (en slags läskig grotta med folk som skrämdes och berättade läskiga saker), Camera Obscura (coolt ställe med massa optiska synvillor och grejer), Arthur's seat (litet berg att klättra upp för och sedan ta massa roliga kort med utsikten över hela Edinburgh i bakgrunden), leka i en awesome lekpark, billig shopping och bio. Jisses vilken mysig stad Edinburgh är! Är förälskad och skulle kunna flytta dit på studs!

Utöver Skottlandvisiten har senaste veckan mest bjudit på skola, påbörjad utbildning för Lidl och första träningspassen sedan operationen. Nästa vecka bjuder på mer Lidl, mer träning och en jäkla massa plugg... Vill vill vill ha sommar nuuuuu!!

Fick ett varmt välkomnande på flygplatsen,
har aldrig fått en egen skylt innan!

Vackra Edinburh uppe ifrån Arthur's seat.




Dagens rätt på Camera Obscura:
helstekt Emma på silverfat.


Fishbowl på ett fjortishak värre än Centrum i Jönköping,
en väldigt spännande upplevelse må jag säga!


Är det tyrannosaurus rex som är stor eller Jennifer som är liten?

Träningen har verkligen gett resultat!

Happy violence.

Och så var utväxten ääääääääääääntligen fixad! Tre timmar i frisörstolen och håret känns awesome. La i en intensivtoning i längderna också plus små blonda slingor lite här och var. Ska börja fixa och trixa lite nu för imorgon vid denna tiden är jag i Edinbugh hos Jennifer! Har aldrig varit i Skottland innan och inte träffat Jennifer på en halv evighet så det ska bli en sjukt nice helg, skönt att ta en liten paus från juridiken också. Ha en trevlig helg på er så kommer det bildbomb när jag kommit hem igen!

It's so hard to keep this smile from my face. Losing control, yeah, I'm all over the place.

Jisses vilken helg! Moa har som sagt varit här sen i fredags och åkte tidigare idag. Det har varit sooool (och jag har redan bränt mig hehe), valborg, grill, chill, parkhäng, glass, pubhäng och en jäkla massa skratt! Kändes som good old times in Jönköping. Istället för världens längsta inlägg om allt vi gjort så kommer en liten resumé i bilder istället!

Himmelriket i fyra små burkar.

Always be batman!

Champagnefrukost med B6 på valborg.



Caps!



Valborg fortsatte med grillning och cortegen!

Håkan Juholt jämfördes med Super Mario.

Kapten kåt sänkte båt, om idiotkaptenen som flydde
från det italienska skeppet som sjönk.

Valborg avslutades med brasa i Slottskogen.

Chill vid Härlandatjärnen fick avsluta Moa-helgen.

RSS 2.0