She looks like the real thing, she tastes like the real thing my fake plastic love.

Gooood morgon!

Varit uppe tidigt för att skriva klart etiken och har dessutom hunnit käka frukost och dricka te. Förkylningen verkar återigen ha vunnit över mig, har fått lite ont i halsen igen och förbannat ont i ena örat. Ska dricka lite mer te, sminka mig långsamt och tänkte sen promenera in till skolan. Ha en fin fredag!


För första gången på nära håll stod vi som frusna mot varandra.

Nu har jag lugnat ner mig lite. Var lite smått övertrött och stressad innan (vilket även kan ses på aktiviteten och innehållet på fb..) :P

Nu när klockan börjar bli mycket, i alla fall för mig som prioriterat sömn först av allt eftersom jag älskar sova, så kommer jag ihåg hur underbar natten faktiskt är. För något år sen var jag en riktig nattuggla och gick aldrig och la mig innan tre och behövde typ inte sova speciellt mycket. Har aldrig mått så bra som jag gjorde då. Men sen hände det en del grejer och jag blev en riktig dagmänniska, eller ja, mer dag- än nattmänniska. Att sitta uppe när typ ingen annan är uppe, med soft musik och det är tyst, lugnt och riktigt fridfullt ute är riktigt fina grejer. Det är en helt annan atmosfär och känsla. Love it!

Det är även nu som jag pluggar som bäst. Jag minns alla skrivgrejer i Jönköping, satt alltid halva natten dagen innan det skulle in och skrev. Dels för att jag är bäst på att skjuta upp saker, men även för att jag jobbar som bäst under en viss press. Men nu är etiken nästan klar, ska skriva klart den imorgon tänkte jag. Nu ska jag ta en kopp te och njuta lite till innan det är dags att krypa ner. Härliga nätter!


Kent – Varje gång du möter min blick

You're gonna catch a cold from the ice inside your soul.


Känsliga bitar.

Såhäääär bra går det med etiken, tackar som frågar. 
Jag börjar bli övertrött och kollar hellre på danska klipp på
youtube än skriver om köttbulleätande veganer med alhzeimers.
Ninja battles är också ganska roliga. Hejdå nu ska jag gå och diska!
Jag är så nöjd!

Some demons wanna dying, all demons wanna have fun, yeah.

Det är otroligt intressant att studera människor! När jag satt på Redbergsplatsen och väntade på bussen lyckades jag, på bara sju minuter, observera följande:
  • En mamma gick förbi med en barnvagn och den större bebisen/mindre barnet hade beigea (stavning?) uggs på sig. Japp, tydligen finns detta fenomen till och med för småttingar...

  • En något förvirrad man som gick runt och pratade för sig själv (nej det var inget headset på honom), såg allmänt arg ut och skakde med jämna mellanrum på huvudet. Jag tror han var irriterad på något. 

  • Två tanter som sitter och skvallrar och har sig. De diskuterar vilka de träffat sen senast och vad de i sin tur sagt. Bland annat så frågade den ena tanten om "hon fortfarande skakade lika mycket", alltså en annan tant som en av dem träffat. Dessutom kom de fram till att en annan tant "är så långsam". Som inte det var nog så hade ena tanten börjat på någon slags gympa som hon verkligen rekommenderade den andra. Man satt mest ner men använde även en stol och gummiband, och det var dessutom gratis. Hmmm, I wonder why...

Det är så typiskt att det är fint väder med sol och hela kitet när jag måste sitta inne och skriva ett paper om etiska dilemman och problem. Visserligen intressant, men inte lika intressant som en solskenspromenad. Aja, det är snart helg!

Ge mig en ny drog som tar mig nånstans, jag behöver en ny medicin och ett nytt land.

Vi har alla en historia - nej, vi är alla en historia, den historia som är vårt liv och som därför är en historia olik alla andras, och en historia vi är "mitt uppe i" utan att vi kan känna till slutet på den. Men vi har ändå vissa tankar om hur historien kommer att gå vidare, eller om hur vi hoppas att den ska fortsätta.
Jan-Olav Henriksen, Arne Johan Vetlesen


Väldigt tänkvärt! Taget ur etikboken vi har seminarium om på fredag, otroligt intressant bok!

Baby you can drive my car!

Nu när jag fått körkort så tyckte Tom att jag skulle ha en bil med så att jag inte glömmer bort hur man kör, så jag fick en bil av honom idag! ^^


You've had too much to think, now you need a wife.


Sover hos dig på din nåder, rör dig fast jag inte får det.

Dagens hiss
1. Hämtat ut mitt körkort, awesome!
2. Det var lovely höstväder imorse ♥
3. Vegetarisk mat, mumma!

Dagens diss
Den här mannen, som får mig att känna mig dum, korkad och ger mig huvudvärk. Han kommer förstöra halva min höst med sitt otroooligt akademiska språk och teorier. Du försökte charma mig med din rosa och söta lilla bok, men utsidan är inte allt vettu! Du är inte längre min vän.

Som musik man bara hör när man kan tala samma språk.

Denna jäkla förkylning sitter som berget, trots aktiva försök från min sida så vill den inte ge sig av riktigt än. Bu och blä för den! Dock trotsade jag den igår och var på finalsittning där det bjöds på trerätters, musik, sång, dans och lite tävling. Det var min första tillställning som officiell vegetarian! Lagade massa vegatariskt igår med, linsbiffar med soltorkad tomat och fetaost samt taboulé, mums mums! Ska ta kopp nummer 498651 med det underbara apelsinteet jag fyndade på Willys dagen innan csn trillade in. Är man fattig student så är man!


Kent – Ärlighet Respekt Kärlek

Look at the stars, look how they shine for you.

Man vet att det är höst när uteserveringarna börjar plockas ner och dörrarna till tunneln mellan centralen och Nordstan sätts upp. Idag är det alltså höst. Men inget ont om det! Det är helt underbart väder ute- solen skiner och det är lite småkyligt i luften. Jag älskar hösten!

Älskade bäbis försöker norpa äpplen för några höstar sedan.


Coldplay – Yellow

The sun goes down, the stars come out and all that counts is here and now.

Btw, min häl är påväg tillbaka! Att gå runt med riktiga joggingskor och den där specialsulan har verkligen gjort susen, har inte känt någon smärta på ett tag! Happy face!

If we're just waiting a second too long, darling I'll leave and you won't come along.

Antagligen så vill mitt undermedvetna mig något eftersom jag mer eller mindre under det senaste året haft liknande drömmar. Det går alltid ut på att jag på något sätt är jagad och oftast vill någon skada mig. Jag har bland annat blivit skjuten, slagen, blivit drogad, folk har jagat mig med sprutor, varit jagad av ormar och otaliga gånger flytt undan mördare/våldtäcktsmän/misshandlare. Ofta är det dessutom familjemedlemmar som vill skada mig. Dessa drömmar har dessutom utvecklat en stark fobi för ormar. Det jobbiga med detta är att jag inte sover ordentligt eftersom jag många gånger har grym ångest eller är jättestressad i drömmarna och många gånger vaknar jag även upp helt genomsvettig. Kanske borde göra lite efterforskningar vad detta kan betyda, just med tanke på att drömmarna/det undermedvetna envisas med att fortsätta terra mig med detta. Någon vis människa som vet något om drömtydning?

Lykke Li – Breaking It Up

Vi håller på att drunkna i vårt eget överflöd för å fylla denna dumhet och glömma vår död.

Förkylningen har än en gång vunnit över mig. En värdefull pluggkväll har sovits bort eftersom jag är helt slut, inte bra! Dock har vi vår första helt lediga dag på jäääättelänge imorgon och då jävlar ska det pluggas. Har en kopp med green mango-te bredvid mig som snart ska hjälpa till att kurera min stackars hals. Dock är det skitstörigt eftersom förkylningen får mat att smaka ickebra, jag vill bli frisk igen!

Ibland saknar jag mitt mörka hår...

They see me rollin', they hatin.

JAG HAR FÅTT KÖRKORT!!! :D

Hinner inte skriva mer om hur glad jag är för jag måste käka något och sen slänga mig i duschen, för ikväll är det True Colors på Kontiki! ^^

Lisefackingberg!

Äventyret började i fredagseftermiddag när Natalie, Moa, Jennifer och Viktor anlände till Göteborg, long time no see! Vi åkte till Liseberg och började smart nog med flum-ride. Kan meddela att man nog egentligen inte ska vara fem pers i en stock eftersom den tar i botten ibland, håller på att välta och orsakar enorma flodvågor. Moa och Viktor blev rejält blöta! Men vi hade det trevligt ändå och hade lite I´m on a boat- allsång. Därefter kommer även Filip och joinar oss!

När vi åkte kållerado tyckte Jennifer och jag att det var jättesmart att sitta under paraply så vi slapp bli blöta. Jag fråga om man fick åka med paraply varpå Moa säger att ingen ser. Ungefär tio skunder senare dundrar det Ta genast ner paraplyet, det är absolut förbjudet!!! Detta blev även dagens mening. En annan rolig grej som hände var att Moa fick ett litet psyksammanbrott efter kanonen, alltså inte att hon fick ett sammanbrott utan att hon var så gullig. Efter att ha haft en liten släng av dödsskräck så började hon skratta och kunde inte sluta. Hon är söt den där Moa.

Senare på kvällen försökte vi se lite av Håkan Hellström eftersom han lyckligtvis nog också var på Liseberg och spelade. Dock var det knökfullt så vi struntade i det och åkte kaninresan istället. Utöver detta så har det sagts en hel del roliga grejer, framförallt av allas våran stockholmare Jennifer! Här kommer några av citaten:
  • Påväg till Liseberg sitter Jennifer och lyssnar på rösten som berättar vilken nästa hållplats är. Efter ett tag säger hon: Åh vad bra att busschauffören berättar var vi är någonstans!
    Hon trodde seriöst att det var busschauffören trots att vi försökte motbevisa det. 

  • När vi sitter i lisebergsbanan i den första branta backen undrar Jennifer vad det är för något vi ska åka. Jag berättar att den i alla fall inte har några loopar varpå Jennifer utropar: Vaa!? Är det en riktig bergochdalbana? Jag trodde det var en sån som åkte runt parken och visade var saker fanns!

  • Vi går förbi massa spel där man kan vinna stora choklad och annat gott, när vi ser ett hjul man kan vinna ett jättestort Ballerinakexpaket undrar Jennifer: Undrar hur de bakar så stora kex, de måste ju vara jättestora!

  • Jennifer är väldigt skeptiskt till att åka Balder och hittar massa fel på den medan vi står i kön. Bland annat är träet murket, allting skakar, skruvar är lösa och man kan trilla av vagnen och dö. När vi kommer fram och det är vår tur nästa gång får Jennifer syn på bältet man knäpper fast sig i och blir livrädd: Är det allt man får!? Inte konstigt att man trillar av och dör! Detta är innan hon ser att man får en bygel också.

Detta är inte som jag menar att vi skrattar åt henne, vi skrattar med henne eftersom hon faktiskt förlänger våra liv med alla dessa härliga kommentarer och skratt!


Här kommer de få bilder som jag lyckades ta med mobilen eftersom kameran fick stanna hemma. Vill ni se mer bilder så kika in Moas blogg istället!

Moa, Viktor och Jennifer innan andra flum-rideåket.

Manlig kärlek i de flygande elefanterna. Viktor och Filip är så söta!

Dödskarusellen Balder i mörkret.

Fuck land I'm on a boat, motherfucker.

Om man ska sammanfatta de senaste dagarna så tror jag nog att awesome är det som passar bäst. Jag har gjort halkan, varit på sittning, träffat jönköpingsfolk och varit på Liseberg. Lisebergsupdaten kommer imorgon någon gång, men det kommer inte vara lika roligt att läsa det som att ha varit med om det. Så många dumförklaringar, skratt, skrik och blöthet som det var igår har jag nog aldrig varit med om, men kul var det! Halkan var också grymt rolig och jag ska plugga körkortsteori nu resten av kvällen, för imorgon bär det återigen av till Skåne, fina vänner och slutligen uppskrivning och uppkörning på måndag och tisdag. Tjolahopp!

Bjuder på bild från andra flum-rideåket, innan vi nästan dog av en flodvåg.

Vi låser in oss i rutor vi inte vågar gå ut ifrån, då kommer rädslan och tar oss.

Sitter just nu i mitt gamla rum nere i Skåne och käkar frukost, som jag har saknat min egen säng! Är på en blixtvisit här nere för idag är det halkan som gäller. Ska bara fixa till mig och sen dra ner till körskolan och plugga teori tills det är dags att bege oss till Olofström och halkbanan. Imorgonbitti åker jag tillbaks till mitt kära Göteborg och leker runt lite på skolan, sen på kvällen är det äntligen provsittningen! Sen jag flyttat till götet och började plugga känns der verkligen som jag hittat hem, så galet underbart! Kommer aldrig flytta därifrån igen. Men igårkväll på tåget kändes det ändå att det skulle bli skönt att komma ner hit en liten stund för att hinna andas lite. Tempot i Göteborg är helt annorlunda och jag gillart skarpt!

FML

Denna dagen har varit den i särklass värsta dagen på väldigt länge, dock är den inte över än... Ska ta allt från början:
  • Har drömt att jag blivit jagad inatt igen, vaknar skitstressad. Att man inte ens kan få lite lugn och ro på natten!

  • Var uppe tidigt för att tvätta eftersom det börjar bli lite akut och jag glömde bort tvättiden igårkväll. Inser att jag bokat fel och det blir inget tvättat. (Dock tvättade rara Sarah lite till mig ♥)

  • Försöker boka ny tvättid och får meddelandet att antalet bokningar är slut för denna perioden, får alltså tvätta i grovtvätten där endast EN tvättmaskin finns.

  • Allt blir stressigt och jag hinner knappt fixa mig. Har kännt mig totalt splittrad och stressad idag.

  • Påväg till bussen inser jag att iPoden är urladdad, glömde tydligen att stänga av den i lördags. 

  • Bussen är smockfull. Finns knappt någon plats att stå, och ändå ska en egoistisk kärringjävlen (max 40 år) tvunget sitta där barnvagnar ska stå trots att där står massa folk som nu ska försöka knö in sig där vi andra redan knappt kan andas.

  • Föreläsningen mellan 12-14 var tydligen vid 8-10 imorse, vår lärare hade gett vår klass ett schema som inte stämmer. 

  • Precis efter centralen påvägen hem så stannar spårvagnen, där står ett tågsätt mitt i alltihopa framför och ingen vet vad det gör där. Sitter och väntar ett tag men blir arg och hoppar av och går mot bussen istället, och det börjar regna..

  • Kommer hem och öppnar min dörr, ett par minuter senare smäller ena fönstret upp och en kruka trillar ner, går halvt sönder och förvandlar hela golvet till ett trädgårdsland.  

Men ikväll är det spelkväll! Åhh som jag har längtat efter den! Dock kommer jag väl få någon spelpjäs i ögat eller sätta tärningen i halsen, hade inte förvånat mig eftersom allt annat gått fel idag. Bäst att sova fram tills dess tror jag så jag inte skadar mig eller något så jag inte kan gå ikväll...

Tjuvlyssnat is the shit.

tjuvlyssnat.se

091101

Det finns verkligen inte ord för hur sjuk den här världen är. 
Alla tankar till de som fått sätta livet till, fått livet förstört
och alla som kommer att falla offer för dessa idioter.

He catches raindrops from his window, it reminds him how we fall.

Fan också. Jag är i ganska akut behov av att tvätta och hade tvättid nu ikväll, eller just nu faktiskt. Jag har sovit och vaknade lite mer än en timme in i tiden, och eftersom det bara är två timmars tvättid så hinner ingen maskin bli färdig nu.. Ballkulor! Jaja, får tvätta det mest akuta imorgonbitti istället.

Kvällen igår var en rolig liten historia! Började med förförfest hos Therese på andra sidan stan och övergick till förfest hos Nicolas inte så långt hemifrån mig (bra planering där!). Sedan gick vi till Vasa, ett hamburgerställe, Kingan och slutligen efterfest. Något trött idag kan jag meddela, men kul var det! Dags att sätta igång att plugga lite innan det är dags att sova igen ^^

Thereses übersöta och megabusiga katt Nisse!

I guarantee you'll miss me 'cause you changed the way you kiss me.

Efter en diskussion i skolan häromdagen om kladdkaka har jag gått runt och varit extreemt sugen på det. Så när Sarah igår började prata om att kanske baka kladdkaka blev jag överlycklig! Vi bakade en jättekladdig version med smält choklad både i och ovanpå, snacka om både mun- och smakorgasm!

Skyll på mobilen för den kassa kvallen.

Vi kollade också på (och somnade till haha) A clockwork orange, och tack vare den har jag haft jättejättekonstiga och totalweirda drömmar. Får ta och se hela någon gång och se vad den egentligen handlade om, mer än våldtäkt, utravåld och Ludwig Van :P

Ikväll är det socionomfest med fina flickor som gäller! Ska hoppa in i duschen nu och sen ta en liten powerpluggning. Sålåång!


Example – Changed The Way You Kiss Me

Du får passa dig som satan för jag glömmer aldrig bort vart du bor.

Pubrundan igår var kanonkul! Lekar, öl, byta kläder med faddrarna, utslängda pga nakenhet, roliga människor, dåliga skämt, sångskrivande och mer öl. Tummarna upp för det!

Idag har jag varit hos läkaren med min häl. Har jag krossat hälkudden, alltså trampdynan under hälen. Kommer ta ett ganska bra tag att få skiten att läka ihop plus att det är lätt att slå upp igen. Har lyckats paja både svanskotan och hälen nu, jippie! Dessutom kollade jag upp det där ledbandet på utsidan av foten som hela tiden glider över knutan som sitter där på utsidan, fick en tid till en ortoped om två (!!!) månader. Får se då om det är något som kan fixas eller om jag får leva med det resten av mitt liv också. Det är i alla fall inte självförvållat, tack gode gud för det.

Det är okej att känna.


Cause he can, he can get the knock out.

Dags för pubrunda #2 och lekar i Vasastan! Har knarkat Alvedon hela dagen för att huvudvärken ala big time ska släppa och ett rejält sovpass inatt har också hjälpt till. Aj lav lekar! ^^



Lil Wayne – Knockout

Emma ♥ kläder

Det är så frustrerande att gå runt och kolla i affärer nu när så mycket snygga höstkläder kommit in när man inser att man bara har råd att gå in i affären och titta. Om körkortet inte varit så jäkla dyrt bara... Men den avdelning jag helst besöker är underklädesavdelningen, kan gå runt där hur länge som helst. Det känns som att man aldrig kan få för mycket underkläder och jag kan nästan inte lämna utan att köpa något. Det är så kul att kunna matcha undertill också även om ingen direkt ser det! Jag hittade en sida med megasnygga underkläder, och när jag blir stor och rik så är det på såna ställen jag ska köpa min garderob ^^ Kolla in http://www.evasunderklader.se/!

Me like!

Jag har väntat på ett regn jag kan förlora mig i.

Detta eviga regnande har nu dessutom blivit till detta eviga blåsande, tack vare detta gick mitt paraply sönder nu ikväll. Fuck. Annars flyter allt på, lite skola blandas med sömn och trevligt sällskap. Ikväll var det quiz som gällde och vårt lag kom sist trots kreativa svar.. Men man fick gratis mat så jag klagar inte! Imorgon blir en lång dag med grupparbete och sen föreläsning. Fast det är så sjukligt intressant!

Dessutom har jag nästan redan lyckats göra av med nästan hela studiebidraget :P Dock så anser jag det välbehövligt med en ny foundation och puder såhär nu när hösten nalkas! Så nu är jag en stolt ägare till Clinique superbalanced makeup foundation och Clinique double face powder ^^ Och en nästan helt ekande plånbok...

I'm in love!

En annan grej som har gjort mig glad idag är att Veronica Maggio kommer hit till Götet i början av november!! :D Som om inte det var nog med det så har Göteborgsoperan vääärldens schysstaste erbjudande till studenter. För knappt 400 riksdaler får du biljetter till både musikalen West Side Story, operan Toscana och dansen Törnrosa. Det är halva priset! Hörde jag ett awesome!? Det var ett av mina löften när jag flyttade hit, att jag skulle börja med sådana kulturgrejer eftersom det faktiskt för en gångs skull finns ett utbud av det. Så snälla rara Gud i himmelen (om du nu finns), du skulle vara universums gulligaste om du kunde göra så att ödet gör så att jag väljer en Trisslott med vinst på imorgon. Det behöver inte vara någon miljonvinst, men typ en femhundralapp eller gärna en tusenlapp. Men jag skulle ju inte bli arg eller sur om jag vinner jättebautamycket pengar! Men aa, jag tror du hajjar. Amen!

Sometimes I feel like saying "Lord I just don't care".

Dagens i-landsproblem: knarrande bh:ar. Apstörigt.

I’m not a freak, I must keep fighting to stay cool on the streets.

Märks att man börjar bli gammal, två dagars utgång och man är helt totalt död. Kvällen igår slutade på Excet som inte riiiiktigt var lika kul som Yaki-da men som absolut kommer besökas igen. Men Natalie-helgen varit riktigt trevlig och awesome, precis som Natalie är! ^^ Denna dagen har ägnats åt att handla, städa, sova och sälja böcker. Har tjänat lite mer än tusenlappen på att sälja av gamla böcker, klirrar skönt i spargrisen! Imorgon måste jag ringa läkaren om min vänsterfot, hälen gör så förbannat ont plus att jag har ett annat fel på någon sena/led. Till och med så att pappa föreslog att jag skulle ta kontakt med någon pensionärsförening och joina deras symöten eftersom jag bara skadar mig annars, har ju skadat både svanskotan och hälen via festerier.. Nej nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig, är man gammal så är man!

Dette er en film om skoven, drenger og batterier.

Ujujuj vilken kväll igår! Totaltrevlig förfest hos Lisa i hennes mysiga lilla etta där Katrin även var på besök. Vi drog in till stan och hamnade på Yaki-da vid Avenyn, ett riktigt awesome ställe med fyra våningar med olika små dansgolvsrum med olika musik och en nice lounge på bottenplan. Vi höll på att missa sista bussen och lyckades springa från Avenyn till centralen på åtta minuter, slå det ni! Idag har vi sovit, ätit pizza, sovit lite till och har börjat ladda upp inför ikväll igen. Ska möta upp Lisa och Katrin inne i stan vid 12 (totalt älskar dygnsrytmen här!) och ska prova nåt nytt ställe ikväll. Nu ska vi äta chips och spela spel/sminka oss som en typisk Natalie- och Emmakväll! ^^

Bästa roomien Sarah och jag hos Lisa!
Bild lånad av Sarah.

I know your type, you're daddy's little girl.

Dags att dra till Lisa & Katrin för lite förfest,
sen får ödet välja kvällens utgång (höhö).

Kvällens filmtips!


Vad dåligt vi mår.

Hemma från kårfesten nu och måste bara tipsa om ett grymt göteborgsband med helt galet grym energi och humor. Ska helst upplevas live, men håll till godo!

Dapony Bros – Vad Dåligt Vi Mår

But I set fire to the rain, watched it pour as I touched your face.

Jeflar vad trött man kan vara... Att ha gått på halvfart/standby i ett år till att börja plugga på heltid i en ny stad tog mer på krafterna än vad jag trodde. Jag somnade på spårvagnen igårmorse igen och slumrade till på föreläsningen och lyckades ta en powernap på rasten. Sov typ hela eftermiddagen igår och har sovit som en gris inatt. Dock blev jag jagade på en sparkcykel hela natten, men sova har jag gjort! Ska snart möta fröken Fridell för en promenad och fika i solen. Ikväll är det kårfest med förfestdrinkar på Vasa! Innan dess måste jag plugga och sova lite till :P Men nu måste jag springa! Chiao!

Adele – Set Fire To The Rain (Thomas Gold Remix)

RSS 2.0