I just want back in your head, I'm not unfaithful but I'll stray.


Om det ändå vore så enkelt.

 
Perfekt för chokladälskande-och-jag-suger-på-att-laga-mat-människor som mig haha!

Tidiga morgnar är inte skoj någonstans...


Märkte du paniken i min blick när jag snurrade runt och gick min väg ifrån er?

Juste, glömde berätta att jag gått och blivit lite kopparish i håret! Saknar det guldgula lite, men vi ska nog bli vänner, jag och det kopparröda.
 

When the weekend comes I know I'll feel alive.

Söndagkväll och jag har såklart en inlämning imorgon som jag inte börjat med än. Känns ändå som att det är någerlunda under kontroll, det är ju faktiskt många timmar kvar! 
 
Har dessutom gått och blivit gravid med en popcorn-bebis ikväll när vi var och såg på Taken 2 på bio. Varför lyckas man aldrig sluta ät när man väl börjat!? Skyller på att filmen var alldeles för spännande så man behöve något att lugna nerverna med, alltid bra att ha något (eller någon) att skylla på. Filmen var, precis som ettan, bra! Tror dock att ettan är snäppet vassare då de båda två har en ganska likadan handling. 
 
Igår var det bartenderutbildning med B6 för de nya asparna och jag vågar säga att det mer eller mindre blev en succé! Eller det var vad jag tyckte i alla fall, men det verkade som att alla hade en trevlig kväll och lärde sig ett och annat bakom bardisken. Efter ett antal timmars praktiskt arbete drog vi vidare till Jerntorgets Brygghus och stod på andra sidan bardisken och njöt av lite god öl och trevligt sällskap! 
 
Gofika innan bion!
 
Bartenderutbildning! 
(Bild lånad av Sexmästeriet Byrå 6 facebooksida.)
 

Bästa gruppen på Facebook.


On a journey with no exploring in your house, locked up in your house.

Åhhhhhhhh alltså! Hur ofta får man choklad hemskickat på posten bara sådär!? Bästa dagen på länge!
 

Stick your hands inside of my pockets, keep them warm while I'm still here. Tell them this love hasn't changed me, hasn't changed me at all.

Morsning korsning! Här rullar livet på i sakta mak. Händer inte allt för intresseväckande saker just nu så tänkte köra en liten bildbomb. Enjoy!
 
 
Föreläsningsskoj.
 
Chillin' like a snake!
 
Vasa i höstskrud.
 
Baby!
 
Mumma för själen!
 

Ambitionen var ett långsamt gift, du höll ut länge men du föll till sist.

På ett sätt har jag blivit frisk från helgens påbörjade förkylning, men nu har jag istället drabbats av akut hemlängtan. Hade det gått hade jag åkt hem ikväll bara för att få vara hemma några timmar. Livet är jobbigt ibland alltså.

RSS 2.0