När alla säger nej ska jag säga ja, när allting går emot ska jag hålla kvar.

 
Hittade världens sötaste tröja idag!
Dock fick den inte följa med hem. Denna gången...

You have never been in love until you've seen the stars reflect in the resevoirs.

Hej!
 
Idag blev jag av med tatueringsoskulden. Skulle egentligen bli helt klar idag, men eftersom färgen hade grymt svårt att fästa där rosen sitter så tog det sex timmar att bli halvfärdig med tatueringen. Sittning nummer två kommer om en månad!
 
Observera att den inte är klar någonstans och att
det är utkladdat bläck överallt!

Dagens sanning.


Things are quite unreal to me now. Sitting on a cloud up in my tree, lately. But I guess you'll never know.

Fittiga jävla kukdag. PMS deluxe och har inte fått sova på några nätter nu, är väl påväg in i en sån skitperiod igen... Hej lugnande, nu jävlar ska jag sova! 
 
 
Johnossi – Roscoe - Rebecca & Fiona Remix

But I miss the thing, are we ever gonna feel the same?


Standing in the light ’til it’s over, out of our minds, someone had to draw a line. We’ll be coming back for you one day.

Åhhhhhhhh han är så bra så man vill ju bara pussa honom på kinden! Dessutom är videon rätt käck, dock lite på gränsen till cheesy, men ändå. En stycken snygg kille, snabba bilar, kan inte bli så mycket bättre! Finns liksom en anledning till att jag har Paul Walker som bakgrund på mobilen... Tror jag måste sätta igång en fast and furious-film nu så jag somnar lyckligt!
 

Gonna rise, gonna fall, gettin pulled apart and we all do it all cause it stole our hearts.

Igår var det ju som jag tidigare nämnt finalsittning och jag lyckades alltså få biljett. Var hos kära Linnéa hela dagen och hon hjälpte mig med min dator som flippat senaste tiden, så nu är den som ny igen! Är helt lyrisk över att ha fixat och pillat med den i snart två timmar utan att den hängt sig, startats om eller att saker återställts var och varannan minut haha. Har dessutom bakgrundsbild för första gången på snart ett år, bara en sådan sak liksom!
 
Var en jäkligt trevlig sittning igår med tillhörande förfest. Är dock något grymt bakis idag trots kollektivt bakispizzahäng med ett gäng nya studenter innan idag. Imorgon är det dessutom ingen skola så tänkte ta rejäl sovmorgon, ganska härligt att vara student ibland. 
 
 Inför sittningen igår!

The roof, the roof, the roof is on fire. We don't need no water, let the motherfucker burn.

Lite bilder från denna nästsista vecka i september so far! Den har bestått av:
 
 tråkiga föreläsningar där Olivia hittade ett eget sätt att fördriva tiden på.
 
Teater!
 
Plugg.
 
Levande filmquiz på BioRoy. Här gestaltas den braiga filmen Seven
som i princip var det enda svaret jag kunde...
 
Terminens första pub! Stötte på en trevlig skåning som också diggar
Jesper Rönndahl. Hon tipsade om en video jag inte sett och ville skriva
namnet på videon på min arm så jag inte skulle glömma bort det. 
Trodde dock att hon bara skulle skriva videons namn lite diskret på handleden...
 
Här är förresten videon! Han är härlig den där Jesper.
 

Bank-o-mat har fått en helt annan innebörd.

 
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.1071752-de-har-flyttat-in-i-bankomaten

True story.


Och gäst ikväll är Jesus, han har kickat heroin. Han läppjar på sitt glas och Ramlösa blir vin.

Nyligen hemkommen från en lååååååång dag- fem timmars föreläsning, goda veggoburgare och sen teater har dagen bestått av. Teatern handlade, vad jag och min übertrötta hjärna fattade det som, att kineserna i framtiden kommer att ta över Sverige och vi kommer jobba 16 timmar om dagen/6 dagar i veckan och ingen kommer vilja vara svensk längre. Kanske hade den någon djupare mening men det var aldrig något jag orkade gräva djupare i. Ska sätta mig och läsa massa utredningar inför grupparbetet som kommer uppta större delen av morgondagen. 
 
Fick en smärre glädjechock när jag hittade en plusgiroutbetalning adresserat till mig i min brevlåda. Hela 179 kronor har jag fått av någon av någon anledning. Vem/vad/vilka ni nu än är, skicka gärna fler sådana!

Every chance we get we run.

SENSATION WHITE BOKAT!!!!! 
 

It's gonna be more awesome than awesome itself!
 
 
 

Sär skrivning på El giganten.

Att Elgiganten har problem med särskrivning är ju inte direkt någon nyhet, men att de har fått in informations möss (?!) i sortimentet är ju något nytt!
 

Waiting in a car, waiting for a ride in the dark. Drinking in the lights, following the neon signs.

Chill myssöndagar är nog det bästa som finns. Har hängt med Ira och Carro på bakluckeloppis idag där ett frågespel och en grå högmidjad (finns det ordet ens?) kjol fick följa med mig hem. Efter det firade vi söndagen med pizza och skrattattacker på bussen till Nordstan där vi suktade efter ipads, datorer, tv, mobilskal, mascaror och andra saker. Ska alldeles strax ta tag i pluggandet eftersom jag ligger en aning efter med det. Veckan som kommer lär bli lika tuff som förra med heldagar av föreläsningar, grupparbete, B6-pub och eventuellt finalsittning om jag får tag på någon biljett. Kommer dock bli väldigt skoj! 
 
Skattjakt!
 

Ira skyddar sig mot regnet på sitt eget sätt.

Don’t you worry, don’t you worry child. See heaven’s got a plan for you.

Gåshud. Epic. Galet.
 
Får tankarna att gå tillbaka till underbara Summerburst och längtan efter kommande Sensation White och Tomorrowland. 
 
 

Det tog alltför många år för mig att äntligen bli fri, det har slitit mig itu, det fanns ingen bara du. Men jag är lyckligare nu.

Efter en jobbig vecka med alldeles för mycket av allt så tar jag time out med Linnéa Henriksson, några koppar te, Ben´n´Jerrys och spännande dokumentärer. Bättre lördagkväll med egentid kan man inte få!
 
Linnea Henriksson – Lyckligare nu

How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?

Igår var jag cool och jobbade på Trädgårn. Det skulle anordnas en fet kick-off för alla nya studenter med 2500 sålda biljetter och ett antal liveakter skulle spela. Kravallstaket skulle byggas, utescenen skulle smyckas, skyltar skulle hängas upp och artister skulle tas emot. Fick bland annat en liten pratstund med Alina Devecerski och fick dansa loss lite till hennes och några dj´s soundchecks. Riktigt skoj kväll trots att jag var tvungen att dra ganska tidigt. Lite roligt att se hur det ser ut där inne i dagsljus eftersom man bara varit där under konserter. 
 
 
 
 
 
Backstagelogen med signerade tavlor av
alla artister som spelat där genom åren.
 

Du är på repeat peat peat peat peat i mitt huvud.


Jag vet att du ser bra ut men tittar nära ser att inget annat har du.

 
Operation sova börjar nu!

Send your dreams where nobody hides.

Kvällens bästa:
 
M83 – Wait

We don't sleep when the sun goes down, we don't waste no precious time.

En awesome helg är till ändå och den har minst sagt varit intensiv och sjukt trevlig! Pubrundan i fredags var grym och dessutom vann Elins och min grupp hela skiten! Stolt som en liten hönsmamma är jag! Varje grupp fick en bokstav och skulle samla så många grejer som möjligt på den bokstaven. Vår grupp fick F och jisses vad kreativa och bäst de var. Kvällens roligaste var nog fattiglapp, garvade så jag dog!
 
 
 
Igår anordnade Volvo en minifestival som lansering av deras nya lastbil (knas kombination men grym uppmärksamhet fick de!). Eftersom jag dels var s bakis att jag ville dö och hade jobbat hela eftermiddagen och halva kvällen var jag rätt sliten så hann bara se två akter, men de var grymma båda två! Först ut var Teddybears som verkligen levererade och var tokbra live! Sen kom han jag längtat efter och missat så många gånger, Adrian Lux himself och det var det bästa på riktigt länge. Var som i extas och hade en enda lång öronorgasm!
 
Teddybears
 

Teddybears
 

Teddybears
 

Teddybears
 

Adrian Lux
 

Adrian Lux
 

Adrian Lux
 

Bästa sällskapet Ira & Therese
 

I can love again tonight, we bounce to this track.

Drar på pubrunda ala B6 nu! Ha en fruktansvärt trevlig fredagkväll, för det tänker minsann jag ha!
 

500 Internal Service Error

Skulle kolla en video på Youtube men fick bara upp ett felmeddelande hela tiden. När jag väl läste det dog jag av skratt!
 

I can’t sleep when the sun goes down, just want to feel like we’re together.

Känslan av att vara uppe tidigt och vara igång och plugga igen är faktiskt jäkligt skön måste jag medge. Dagens inlämning är färdigskriven kvart över nio en onsdagmorgon (vilket är vääääldigt tidigt för mig eheh), nästan fyra timmar till godo, och jag har hela dagen framför mig! Tror faktiskt jag tar en powerwalk bara för att jag kan innan det är dags för seminarium. Hell to the yeah!

Apatiska för nybörjare.

Om ni har tid över (inom de närmsta 27 dagarna) så rekommenderar jag er verkligen att se teatern Apatiska för nybörjare som blivit inspelad och kan ses på svtplay! En väldigt rolig men samtidigt allvarlig och ganska mörk teater om de apatiska flyktingbarnen som kommer till Sverige. Kanske inte verkar så rolig, men det är den verkligen! Det är det som är det bästa med teater, att de väcker tankar och göra att man börjar tänka efter. Så klicka in på länken och börja kolla nu!
 
 
http://www.svtplay.se/video/268185/apatiska-for-nyborjare

I'd be waking up in the morning probably hating myself. And i'd be waking up, feeling satisfied but guilty as hell.

Har gått hela eftermiddagen med en känsla av enorm stress över något, men kan verkligen inte komma på vad det är jag är stressad över. Otroligt jobbigt! Antagligen är det för morgondagens seminarium och tillhörande inlämningsuppgift som jag varken börjat läsa till eller skriva på, men jag känner ingen stress när jag tänker på det, det är ju faktiskt inte förrän klockan ett imorgon! 
 
Eller så är det kanske så enkelt att jag är stressad över att det känns som om det är något jag är (eller bör vara) stressad över. Ibland är kroppen bra konstig.

Vad har du sålt för att få komma härifrån? Du har levt på lånad tid.

Ännu en helg till ända. En väldigt rolig och något skruvad sådan. Kul kväll i fredags som började i Bifrost och som slutade på Yaki-da. Trevlig dag i lördags med finbesök från söder, nya bekantskaper, grillning, biljard, bad för vissa, skratt, kortspel och god dricka. Söndagen var lagom seg som en söndag ska vara och poff, så var det måndag igen. Hur kommer det sig att helgen alltid går fortare än vardagarna!?
 
Jag tror att vi hittade rätt!
 

Gulliga suddgummin för kvinnor!
 

Moa och Elle badade och badade och badade.
 

Söt, helvit katt som var lite knasig.

RSS 2.0