I'll find someone like you, I wish nothing but the best for you.


And although my pride is not easily disturbed you sent me flying when you kicked me to the kerb.

Idag firar jag en vecka som göteborgare. Min hjärna är helt död av alla nya intryck, allt för tidiga morgnar (stavning?) och sysslor, råkade somna på spårvagnen både till och från skolan idag plus att jag nickade till ett par gånger på föreläsningen i morse. Nu blir det sovdags! Sooooooov gott fuckers!

So, you think you know how this story goes. Are you ready for this?

Igårkväll var det typ storm, nääääästan som tornadon i USA. Det regnade, blåste som fan och åskade. Nu har det sistnämnda slutat och jag väntar bara på att det förstnämnda ska börja. Därför är jag lat och tar spårvagnen till skolan. Japp så är det. Dessutom börjar vår inspark ikväll, tjoho! Dessutom får jag äntligen csn imorgon, det är jäkligt välbehövligt eftersom jag enbart käkat pasta sen jag flyttade upp här. Awesome in a box!

Took me down to the river so I could drown drown drown.

Min piercing mår inte bra efter swe, den protesterar konstant och vätskar, gör ont och är inte alls på humör. Min häl har hämtat sig lite och är hälften blå och hälften lila, men jag kan i alla fall stödja på den nu :P Dessutom har jag varit ute och cyklat idag, hör och häpna! Jag skulle försöka ta mig cykelvägen till skolan, ska ta typ 40 minuter tur och retur och är cirkus 1,2 mil. För mig tog hela kalaset över två timmar och cykeln har nog rullat närmare 3-4 mil. Dock tror jag att jag klarar mig på halva tiden imorgon ^^ Nu är i alla fall hela kroppen öm och det blir en jäkligt lugn kväll med en släng av tvätt. Tjolahopp!

MILF- mörtar I like to fiska!

En aning sliten och längtar efter en dusch och lite mat. Har landat igen efter en toppenhelg i Jönköping med kanonpysslingar till kompisar, kul att träffa alla igen! Kom dit i torsdags eftermiddag och gick en runda på systemet och sen till Råslätt för att hälsa på/förföra med Nätälaj. Kändes lite småskumt att vara tillbaka, men Natalies puff var välkomnande som alltid! Drog sedan till Lisa för förfest och träffa lite andra från klassen, och slutligen mötte vi upp Jennifer och co utanför Farfar. Dans, dans, dans, lite gratis dricka och en upphittad tia i baren senare däckade jag i Jennifers otroooooligt sköna soffa. Mina stackars skor ser ut att ha varit med under andra världskriget...

Efter lite sömn mötte jag upp Natalie i stan och vi käkade på Pallas Athena (kärlek på den maten!) och totaldäckade på Råslätt. Sen var det upp och hem till Jennifer för lite fördricka inför SWE. A w e s o m e deluxe på en kvällen! Skumpartyt ägde, precis som allt annat. Dock är min kropp lite mörbultad med småsår, blåmärken plus en pajjad häl, och lungorna har precis återhämtat sig från allt skum de fick bekanta sig med. Sen hem direkt i Jennifers saccosäck för sömn. Dock missade vi Adrian Lux igår, men det var det lätt värt!

Det bästa med insparken är att en walk of shame inte direkt är någon walk of shame, det är normalt att gå omkring i gårdagens kläder och helt osminkad i overallen. Synd bara att det inte verkar funka på samma sätt här i Göteborg. Kommer sakna att bära den där underbart svettiga och flottiga overallen. Har ingen bra bild på den i dagsläget mer än en från vår nolleinspark och ganska opimpad. Det var denna dagen mina älskade gamla pumaskor gav upp efter att jag fått gå baklänges en hel dag, det är mycket jobbigare än man tror! Prova ska ni få se!

Gosh det är två hela år sen! Jävlar vad tiden går alldeles för fort..
Men man säger ju att livet är som en toarulle- ju närmre slutet
man kommer ju fortare går det!

Well we got a new dance, so get up on your feet. It's real easy to do and it's called the creep.

Flytt, uppackning, inskrivning, xbox-spelande och massa prat och skratt. Så har de två senaste dagarna sett ut, och detta är bara början på ett nytta kapitel i sagan om Emma! Jag har som sagt flyttat upp till Göteborg och bor med underbara Sarah och ska börja plugga på måndag. Träffade trevligt folk och schyssta faddrar idag på inskrivningen, ska bli så jäkla kul att komma igång igen! Plus att det kryllar av snygga killar! Livet leker och jag ska fortsätta leka med det! Hejsan svejsan!

Worms med pimpade affromaskar.

Like sugar and cyanide, these worlds are gonna collide.

Trots den dryga morgonen (ja, allt det där hände faktiskt) så har detta blivit en lyckad sista riktiga dag i hålan :) Träffade bästis Jonna och var ute på Hovdala med Ballack och deras nya bebis Kelvin, jag dog lite smått och det var kärlek vid första ögonkastet, i alla fall från min sida. Ska käka och packa ner det sista nu, imorgon förmiddag bär det av mot min andra kärlek, Göteborg!

Kelvin, aka Kevlin/Kalvin/Fredrik/Snurris ^^

Så förskräckta att vi knappt kan tänka, mänskligheten i en masspsykos.

Idag tänker jag vara riktigt svensk och göra det vi svenskar är bäst på, nämligen gnälla och klaga.

Nu ska jag berätta om min måndag som knappt har hunnit börja innan allt gått fel. Till att börja med så har jag huvudvärk of doom. Man skulle lätt kunna tro att jag drack två flaskor rött igår, men som den lagom svensk jag är så drack jag bara två glas (nej det gjorde jag inte, men för att det ska passa in här så säger vi det. Dock åt jag kladdkaka, kan kanske ha med sockret att göra. Eller vad vet jag, jag är ingen dietistspecialist!). Dessutom hade tvättmaskinen nyss sönder två par strumpbyxor. Eller nej nu ljög jag, det var ett par strumpbyxor och ett par leggings. Rätt ska vara rätt. Inte nog med det, håll i hatten mitt herrskap, någon jävel hade glömt, eller snarare STRUNTAT I, att ta bort LUDDET från torktumlaren! Död åt dig hemska människa!!!! Detta är det värsta man kan vara med om, att behöva ta bort någon annans ludd från tork-facking-tumlaren! Som inte detta vore nog (jag håller fortfarande på att hämta mig efter chocken och ilskan) så måste jag ner till körskolan sen och reda ut lite saker om teorin. Jag menar, det är ju inte min hjärna som är trög, det är ju de där jäkla frågorna som är fel!? Undrar om jag någonsin kommer återhämta mig efter denna dagen? Tror inte det, bäst att ringa försäkringskassan och sjukskriva sig. Måste bara få tag på en korkad doktor först men det borde inte vara så svårt, jag har läst i tidningen att alla läkare är födda bakom flötet och går på vad som helst! Usch, måste ha mitt morgonkaffe..


Vilka i-landsproblem vi svenskar egentligen har...




Feel-good time!


When your standing on the window ledge, I'll talk you back from the edge.


I want to yell it from the rooftops down.

Då var nästan alla mina tillhörigheter uppe i Göteborg. Jag har insett att jag kommer få damp på datorns inbyggda högtalare eftersom det låter konstigt, jag saknar redan mitt lilla högtalarsystem... Har bokat tågbiljett upp på tisdag nu med, så det är bara att ränka ner tills jag får lämna Hässleholm för en ganska lång tid! När vi kom till Kållered utanför Göteborg (där finns IKEA och ett köpcenter och lite sånt smått och gott) blev jag helt varm i magen och kunde inte låta bli att le när vi sen snurrade runt inne i stan, jag tror jag är kär i Göteborg :P Men håll ut baby, jag är tillbaks om knappt en vecka! ^^

Seether – Tonight

With a crash and burn we could make it better.

Imorgon flyttar jag upp mina grejer till Göteborg. Därefter återvänder jag för knappt en vecka till i Skåne. Därefter flyttar jag upp på riktigt. Efter en dag eller två beger jag mig till Jönköping för att avnjuta lite hederlig inspark ala mkv. Efter detta kalasande drar jag mig återigen tillbaka till Göteborg och börjar skolan och får förhoppningsvis prova på gu:s nollning. Tror inte den slår mkv:s, men det ska bli intressant och se!

För att avrunda detta flängande (höhö) inlägg så avslutar jag med det vi alla vill veta. Har jag packat färdigt?

Svar: nej, jag har inte ens börjat. Jag är sämstast på att packa plus att det är svårt och svåra grejer är tråkigt och behöver hjärnaktivitet för att lösas. Därför kommer jag nog att packa sent inatt alternativt tidigt imorgon. Återkommer med resultatet.

Från första gången jag flydde Skåne, ganska så exakt två år sen.
Eller egentligen är bilden från när jag flyttade in i pappas lägenhet.
En väldigt användbar bild har det visat sig!

Save tonight and fight the break of dawn.

Imorse var jag på körskolan och hade en fejkad uppkörning. Hade det varit riktig uppkörning idag så hade jag haft körkortet direkt! Kunde till och med avboka sista lektionen eftersom den inte behövs. Lite segt nu bara att det är en månad kvar till uppkörningen, men det grejar sig! Efter lektionen mötte jag upp mamma och blev bjuden på tacopaj på Chicco, muuuums!

Inatt har jag gjort typ allt annat än sovit. Jag har nästan läst en hel bok, noppat ögonbrynen, kokat makaroner och läst ännu lite till. Först vid femtiden kunde jag äntligen somna. Bara det inte är dags för ännu en sömnlös period som jag hade för något år sen.. Fast å andra sidan var det ganska praktiskt för då kan man träna på natten så slipper man göra det på dagen när man har massa annat planerat! Det är väl det enda positiva :P

She's comin' over like a suicide, and it's the same old trip.

Sitter och är lite smått hungrig, men orkar inte gå och handla. Kollar också på lite olika danskurser till hösten och kan inte bestämma mig om jag ska börja med balett eller modern dans. Gaaaaahh beslutsångest! Dock är det några veckor kvar att bestämma sig. Och om tio dagar så flyr jag Skåne för denna gången, hjälp vad tiden har gått fort!

Seether – Like Suicide

I feel so alive tonight, you got me feeling sublime.

Väntar på att Alex ska bli färdig och Jonna ska bestämma sig. Har fördrivit kvällen med både Jennifer & systeryster. Kooom iiigeeeeen Leeeenaa!


If you have to kill me use a tommy-gun baby.


Don't make me bring you back to the start, you can run but you won't come far.

Mot metropolen Osby och sen tillbaka för att göra festivalen osäker! Sup och svälj, trevlig helg!

Hey baby, I'm a rockstar!

Visste ni att karaktärerna i både Sagan om ringen och Twilight finns som Barbiedockor? ^^


I'm a barbie girl, in the barbie world. Life in plastic, it's fantastic!

Herre min skapare vad trött jag är. Har varit upp sen åtta imorse, så tidigt har jag inte varit uppe på nästan hela sommaren! Körde en sväng med körskolan och mötte sedan upp mami på tåget mot Kristianstad. Idag har vi nämligen varit och kollat på en Barbie-utställning på regionmuseet. Jäkligt intressant måste jag säga, där fanns huuuuur många Barbiedockor som helst, från den allra första till någon av de senaste och allt där emellan! Väldigt tänkvärda texter om utvecklingen, historik och Barbies utseende. Hur kan en docka av 100% plast ha väckt så många känslor? Idag får man snarare omformulera det och byta ut docka mot person... Men utställningen var verkligen tankeväckande! Otroligt spännande! Här är lite bilder på några av de pampigaste dockorna.



Efter Barbie-utställningen så kollade vi även på en annan asgrym utställning med en konstnär som gjort klädkreationer i papper och andra material. Hade Lady Gaga kommit in där så hade hon köpt hela högen, för de såg verkligen ut som hennes stil :P

Där var en skitsnygg klänning som var gjord av hönsnät, servetter och papper ^^

En soldans på din grammofon, håller regnet härifrån.

För hela året har jag väntat på
Juni, juli augusti
För vindarna är varma då
Juni, juli, augusti

På den tiden som Gyllene Tider skrev den här låten så var det varmt under sommaren, och sommaren varade från juni till augusti. Idag, den 11 augusti 2011, sitter jag inne med strumpbyxor, mjukisbyxor, tjocka strumpor och en stickad tröja på mig. Utanför regnar det och är 12,5 grader varmt. Här är det minsann inga varma vindar inte. Kanske det stämmer det där som alla äldre säger, att det var bättre förr...

Jag har sökt efter sanningen och svaren, blev mest klämd mellan Bibeln och min porr.

Tjoho #1! Genom att byta abonnemang har efter bara en halv månad redan sänkt mobilräkningen med 200 spänn! Ska bli kul att se vad den hamnar på när jag har använt det nya abonnemanget en hel månad istället för en splittad med det gamla. Awesome!

Tjoho #2! Kristian Anttila spelar på Sommarfestivalen i Hembygdsparken imorgon! En av bästisJonnas och mina låtar är ju Smutser med just Anttila. Hade varit galet kul att se honom! Dock går han på redan vid halv åtta, och då är vi långt ifrån färdiga med förandet... Vi får helt enkelt se vad ödet har planerat för oss imorgon :P I vilket fall som så blir det partaj för hela slanten!


Kristian Anttila – Smutser

Slash deluxe!

Idag har jag åkt tåg. I fem timmar. Har åkt till Malmö-Helsingborg-Malmö-Hässleholm. Hmmm, varför nu detta då kanske man tänker sig. Jo, jag var trött på att plugga teori och var sugen på att läsa slut en asbra bok jag höll på med, och jag läser som bäst när jag åker tåg. That´s why.

Den braiga boken jag hållit på med ett tag är Slash´s självbiografi som faktiskt heter så mycket som Slash. Dengår igenom hela hans barndom, bildandet och splittrandet av Guns´n´Roses, den galna tonårs- och ungdomslivet, turnéerna, drog- & alkoholproblemen, tjejerna, senare musikprojekt, familjelivet och Velvet Revolver. G a l e t bra och underhållande.

Dock vet jag inte hur mycket man ska ta med en nypa salt, det framgår en hel del kritik och annat man antagligen inte ska tro allt för mycket på utan att ha hört andras versioner av det också, vilket han i och för sig är tydlig med flertalet gånger genom boken. Dock är den otroligt spännande och inspirerande att läsa (inte inspirerande till att bli en heroin-, kokain- och alkoholmissbrukare nu) eftersom Slash verkligen brinner för musiken.

Boken har dessutom fyllt ut min musiksvacka som jag för några dagar sen berättade om, det finns så sjukt galet mycket som man aldrig hört tidigare som bara ligger och väntar på att bli lyssnat på. Eftersom Slash är en grym gitarrist som genomgående beskrivit gitarrsound på ett inspirerande sätt får jag gåshud av vissa gitarrpartier i låtar, innan lyssnade jag bara på sångarens röst och dennes kvalitéer. Ett plus är alla bilder i boken, och att Slash dessutom var ganska snygg som yngre :P

Guns´n´Roses med Slash i mitten.

Här är en länk till en video med gitarrsolon deluxe. Slash vs Tom Morello (Rage Against The Machine & Audioslave). Ett ord räcker- wow! Den är värd att se, så var nu så snälla och klicka er dit och få lite gåshud! ^^

Black hole sun won't you come and wash away the rain?

Förutom spantana håltagningar igår så träffade jag även bästis-Jonna och käkade på Asia Corner. Alltid gott med kinakäk! Vi planerade även lite smått inför helgens festligheter med Festivaldax och förhoppningsvis är vädergudarna med oss iår, förra året regnade ena kvällen bort helt och hållet bokstavligt talat.

Annars händer det inte så jättemycket just nu, mer än att jag pluggar på körkortsteorin och övningskör lite då och då. Men än är sommaren inte över! Ett Tysklandsbesök och ett Lisebergbesök ska hinnas med innan jag flyttar. Awesome in a box! Dessutom är vädret helt jävla schizofrent, inte ens en sluten psykavdelning skulle ta emot det, så schizo är det. För ungefär en minut sedan regnade det på sniskan ute och nu skiner solen. Inte konstigt att folk blir trötta av detta vädret...

Soundgarden – Black Hole Sun

Come as you are, as you were, as I want you to be.

Har precis varit på ett spontanbesök hos Evil Woman. För en halvtimme sen bestämde jag mig för att göra ett hål upptill i örat. Sagt och gjort, en kvart senare var jag där och nu ska jag fortsätta plugga teori ^^

Ömt och dålig kvalle, precis som det ska va!

The man who sold the world.

Efter att ha varit i en lång musiksvacka utan några bra artister/grupper/låtar som varit intressant börjar det vända, och här är dagens kärlek! Lite smått galet att det är hela 17 år sen videon spelades in...


Dagens visdom.

Det är möjligheten att förverkliga en dröm som gör livet spännande.

We don't sleep when the sun goes down, we don't waste no precious time.

Hemma från en tipptopp kväll hos min kära vän Nicole nu. Grillfest med übergod mat, god dryck och Nicole-familj med flera. Väldigt mycket skratt men också lite allvarligheter, typ som det ekonomiska läget i världen, politik, internetsäkerhet och andra sådana vanliga samtalsämnen. Det är vid sånahär tillfällen man märker att man börjar bli gammal.. :P

Sovdags nu till denna eviga favorit, är fortfarande helt såld på den och har lyssnat på den största delen av dagen. Natti natti!


Rape me. Rape me, my friend. Rape me, rape me again.

Beger mig ut i regnet med destination Nicole! Long time, no see om man säger så!

Nirvana – Rape Me

Indiana Jones gånger två.

Indiana Jones på Disneyland ^^

Grab somebody sexy tell ‘em hey!

God morgon, god middag, god natt beroende hur långt ni kommit med dagen! Har sovit som ett litet as inatt igen, äckliga jobbiga fittdrömmar på besök igen, har till och med börjat få deja vu i drömmarna eftersom jag redan drömt om det innan. Skitjobbigt verkligen! Men om drygt två och en halv vecka flyttar jag upp till Göteborg, längtar ihjäl mig! Kommer bli helt awesome med ny stad (som jag velat flytta till sen jag var typ 15), inspark, nytt intressant program och mer liv och rörelse. Jag är galet trött på Hässleholm nu och Jönköping var också för litet, därför var det så skönt att få vara i Paris en vecka. Dock tror jag att det kan bli lite jobbigt och svårt att börja plugga heltid igen efter så långt uppehåll, bara omtentan i psykologi innan sommaren höll på att kväva mig. Men nu är det nya tider! Ska ta en rejd i rummet nu och packa upp resväskan, fixa tvätten, dammsuga och greja, plus diska eftersom det är ett gaaaanska bra tag sen sist :P


Fridens liljor, kärlek och respekt samt skinande sol till er alla!

Paris del 4

Sista dagarna kom vääldigt fort, och lite smått bakissega som vi var på söndagen bestämde vi oss för att ge Lafayette ett nytt försök eftersom vi inte var på humör på onsdagen. När vi väl kom dit visade det sig att allt var stängt så vi tog tillfället i akt att turista loss och åka till alla sevärdheter istället. Moulin Rouge var det lätt coolaste! Hela kvarteret bestod av sexshoppar, strippklubbar och "runkbås", och till skillnad från oss tråkiga och blyga svenskar så var det helt normalt att gå runt i affärerna och kolla på dildos, kamasutraböcker, porrfilmer och utklädnadsdräkter. Där stötte vi på en ganska rolig man som kom fram och började snacka med oss, det blev mest som en monolog eftersom det bara var han som pratade.

"Hello girls! Do you have any boyfriends? You know it doesn't work in real life so you should fuck with me tonight!"

Vi gick bara vidare o skrattade lite åt honom och när han väl lämnat oss så hörde vi bakom oss:

"Au revoir, go to hell!! Hellooo girls..." och så hittade han några andra att försöka på x)

På måndagen var det tredje gången gilt på Lafayette och denna gången hade vi turen på vår sida. För den som inte vet vad Lafayette är så är det ett stort köpcentrum med det ena dyra märket efter det andra. Ganska kul att gå runt bland ena svindyra grejen efter den andra. Jag hittade en snygg plånbok jag velat ha, dock gick den loss på 4300... Lafayette är en helt otroligt fin byggnad invändigt med högt kupoltak med mönstrat glas och ser allmänt lyxigt ut! Dock vågade jag inte gå runt och ta massa bilder med tanke på alla vakter som smög omkring, så därför måste ni själva åka dit för att uppleva det! :P

Louvren


Underbara Notre Dame!


Så galet fint, detaljrikt och en sån stämning där inne.


Sacre Cuer, en jättestor kyrka på en stor kulle.


Moulin Rouge!


Triumfbågen på Champs Elysees.



I stora drag så var detta vår lilla spontanresa. Den har varit både epic, rolig och full av skratt. Nämnde jag att den var epic! xD

Paris del 3

Fredag och lördag var det dags att utforska Paris nattliv. På fredagen åkte vi upp till Champs Elysees, en välkänd shoppinggata med lyxmärken, för att hitta någon spännande klubb och stället alla rekommenderade var Le Queen. Dock kostade det 20 euro bara för att komma in, så vi letade vidare. Vi fann istället två brittiska tjejer som vi hakade på i jakten på det perfekta stället. Till slut gav vi upp och gick till Queen. Dock blev ena tjejen nekad för att hon tydligen var för full, vilket hon inte direkt var. Istället hittade vi ett gäng killar vi hängde med natten genom, de var mist sagt spännande. Jag och Natalie skrattade flera dagar åt dem och den halvt misslyckade kvällen!

På lördagen åkte vi in till Champs Elysees under dagen för att shoppa lite fint till kvällen då vi skulle prova Le Queen. Det finns en hel butik, Sephora, med huuuuur mycket smink och parfym som helst, nämn ett märke och det fanns där! Rena rama drömmen för en tjej. Jag unnade mig äntligen en hett efterlängtad ask med ögonskuggor från Too Faced, kärlek på den!
Vi drog som sagt till Le Queen på kvällen och det var ett minst sagt flott ställe. Vatten på flaska kostade 10 euro och öl/cider/drinkar gick loss på 15 euro.. Även denna kväll skrattade vi gott åt folk, bland annat ett gäng asiater som dansade som halvt trasiga växelspakar och lightstrippor. En bra kväll helt enkelt!
Snyggish-Näth med den kokoslikören vi förbrukade ganska friskt.

Johnny, la gente esta muy loca, what the f*ck!?

Hurra! Sovit som ett mindre as inatt med massa sjukt konstiga drömmar, bland annat att Natalie blivit skjuten i Thailand och att jag hällde saft över min syrra? Weird. Dessutom ösregnar det ute, då menar jag verkligen öser ner. Perfekt väder för att sitta inne och plugga körkortsteori. Det enda jobbiga är att jag blir galet trött när det är sånthär väder. Meeeen men. Ska knalla iväg till frisören snart, måste bestämma mig om jag ska raka av håret eller inte tills dess!

Paris del 2

På torsdagen var det dags för ett besök på Disneyland. Natalie hade tjatat massa om det om hur kul och coolt det var, och jag är mer än beredd att hålla med, wow! Så gulligt, så välgjort, så välplanerat, så skoj och så äkta! Dock hade vi lite otur med ena bergochdalbanan. Efter lite mer än en timme i kön och vi äntligen började närma oss slutet så fick den tekniskt fel och vi fick lämna kön. Behöver jag ens säga att vi struntade i den sen? :P Dock så var Indiana Jones en storfavorit! Star Tours, en simulerad flygtur ala Star Wars, var också grym! Precis som Alice i Underlandet-labyrinten.

Indiana Jones!


Delar av den coola bergochdalbanan vi inte fick åka..


Under tiden vi köade till den så hade vi lite småtråkigt och tog lite
roliga bilder. Natalie är übersöt!


En ganska rolig figur som försökte laga en R2D2 men råkade
få in en radiokanal istället och dansade loss lite :P 
I kön till Star Tours.


"Eeeeevaaaaaaaaaaa!"


Space Mountain, en bergochdalbana i mörker där man bara ser massa 
planeter och grejer. Ganska obehaglig och man fick hjärnskakning av den.


Disneyslottet från baksidan.


Natalie inne i Alice i underlandet-labyrinten.


Chesire-katten och diverse figurer från Alice i underlandet. 


Dessutom såg vi, precis som alla andra tusentals barn, båda paraderna. På grund av mycket folk så blev inte bilderna helt hundra på dagen, och på kvällen var vi helt galet slut i fötterna att vi knappt kunde stå plus att där var en tant framför mig som tog all plats. Därför blev inte bilderna på kvällen helt optimala heller eftersom jag använde blixt.

Kalle, Musse och Mimmi.


Ännu mer Alice i underlandet.


Toy Story.


Lejonkungen.


Musse Pigg i Disneys Fantilusion.




Skönheten och Odjuret! :D


Paris del 1

Vi anlände till Paris en tisdag förra veckan, och efter att ha hittat hotellet efter lite omvägar så började vi den fyra kilometer långa promenaden in till Eiffeltornet. Vi gick och vi gick och hittade inget stort torn, men efter en liten omväg hittade vi till slut dit. Vi köpte lite käk på Monoprix och njöt av det nedanför denna stora skapelse.



Efter att vi avnjutit måltiden så klättrade vi upp till första våningen och njöt av utsikten, helt underbar!



Eftersom det är väldigt dyrt att käka ute så valde vi att leva på mackor, taboulé (♥) samt chokladefterrätter. Vi unnade oss också två donkenbesök och ett på KFC.



Onsdagen hade vi planerat skulle bli en shoppingdag deluxe. Vi påbörjade vår vandring in mot själva kärnan av Paris och vi gick och gick och gick och gick. När vi efter många om och men kollade på kartan hade vi gått fel och fick byta riktning och fortsatte att gå. Och gå. Och gå. När vi slutligen kom fram till H&M och Lafayette var vi så trötta och våra fötter hade totalt lagt av så vi åkte hem igen lagom tills det var dags att sova. Så mycket shopping blev det den dagen... Efter den dagen bestämde vi oss för att ta metron resten av veckan eftersom vi felbedömt och underskattat stadens storlek en liiiiten aning :P

Give me everything tonight!

Back in reality igen efter en helt underbart toppenbra vecka i Paris. Ska bli skönt att sova i min egen säng inatt med mitt eget täcke och fyra kuddar. Kommer att påbörja en resumé av veckan imorgon med bilder och grejer, kommer även komma upp bilder på den där ansiktsboken. Dock blev det en och annan bild och jag fick köpa ett nytt minneskort efter bara några dagar, och eftersom där är 411 bilder att gå igenom så lär det ta lite tid... Kan dock bjuda på ett litet smakprov redan nu- fix och förferre på hotellet innan vi åkte till Champs-Elysees för att dansa fötterna av oss på den före detta gayklubben Le Queen, som numera är en ren house/technoklubb ^^


RSS 2.0