Lisefackingberg!

Äventyret började i fredagseftermiddag när Natalie, Moa, Jennifer och Viktor anlände till Göteborg, long time no see! Vi åkte till Liseberg och började smart nog med flum-ride. Kan meddela att man nog egentligen inte ska vara fem pers i en stock eftersom den tar i botten ibland, håller på att välta och orsakar enorma flodvågor. Moa och Viktor blev rejält blöta! Men vi hade det trevligt ändå och hade lite I´m on a boat- allsång. Därefter kommer även Filip och joinar oss!

När vi åkte kållerado tyckte Jennifer och jag att det var jättesmart att sitta under paraply så vi slapp bli blöta. Jag fråga om man fick åka med paraply varpå Moa säger att ingen ser. Ungefär tio skunder senare dundrar det Ta genast ner paraplyet, det är absolut förbjudet!!! Detta blev även dagens mening. En annan rolig grej som hände var att Moa fick ett litet psyksammanbrott efter kanonen, alltså inte att hon fick ett sammanbrott utan att hon var så gullig. Efter att ha haft en liten släng av dödsskräck så började hon skratta och kunde inte sluta. Hon är söt den där Moa.

Senare på kvällen försökte vi se lite av Håkan Hellström eftersom han lyckligtvis nog också var på Liseberg och spelade. Dock var det knökfullt så vi struntade i det och åkte kaninresan istället. Utöver detta så har det sagts en hel del roliga grejer, framförallt av allas våran stockholmare Jennifer! Här kommer några av citaten:
  • Påväg till Liseberg sitter Jennifer och lyssnar på rösten som berättar vilken nästa hållplats är. Efter ett tag säger hon: Åh vad bra att busschauffören berättar var vi är någonstans!
    Hon trodde seriöst att det var busschauffören trots att vi försökte motbevisa det. 

  • När vi sitter i lisebergsbanan i den första branta backen undrar Jennifer vad det är för något vi ska åka. Jag berättar att den i alla fall inte har några loopar varpå Jennifer utropar: Vaa!? Är det en riktig bergochdalbana? Jag trodde det var en sån som åkte runt parken och visade var saker fanns!

  • Vi går förbi massa spel där man kan vinna stora choklad och annat gott, när vi ser ett hjul man kan vinna ett jättestort Ballerinakexpaket undrar Jennifer: Undrar hur de bakar så stora kex, de måste ju vara jättestora!

  • Jennifer är väldigt skeptiskt till att åka Balder och hittar massa fel på den medan vi står i kön. Bland annat är träet murket, allting skakar, skruvar är lösa och man kan trilla av vagnen och dö. När vi kommer fram och det är vår tur nästa gång får Jennifer syn på bältet man knäpper fast sig i och blir livrädd: Är det allt man får!? Inte konstigt att man trillar av och dör! Detta är innan hon ser att man får en bygel också.

Detta är inte som jag menar att vi skrattar åt henne, vi skrattar med henne eftersom hon faktiskt förlänger våra liv med alla dessa härliga kommentarer och skratt!


Här kommer de få bilder som jag lyckades ta med mobilen eftersom kameran fick stanna hemma. Vill ni se mer bilder så kika in Moas blogg istället!

Moa, Viktor och Jennifer innan andra flum-rideåket.

Manlig kärlek i de flygande elefanterna. Viktor och Filip är så söta!

Dödskarusellen Balder i mörkret.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0