Paris del 3

Fredag och lördag var det dags att utforska Paris nattliv. På fredagen åkte vi upp till Champs Elysees, en välkänd shoppinggata med lyxmärken, för att hitta någon spännande klubb och stället alla rekommenderade var Le Queen. Dock kostade det 20 euro bara för att komma in, så vi letade vidare. Vi fann istället två brittiska tjejer som vi hakade på i jakten på det perfekta stället. Till slut gav vi upp och gick till Queen. Dock blev ena tjejen nekad för att hon tydligen var för full, vilket hon inte direkt var. Istället hittade vi ett gäng killar vi hängde med natten genom, de var mist sagt spännande. Jag och Natalie skrattade flera dagar åt dem och den halvt misslyckade kvällen!

På lördagen åkte vi in till Champs Elysees under dagen för att shoppa lite fint till kvällen då vi skulle prova Le Queen. Det finns en hel butik, Sephora, med huuuuur mycket smink och parfym som helst, nämn ett märke och det fanns där! Rena rama drömmen för en tjej. Jag unnade mig äntligen en hett efterlängtad ask med ögonskuggor från Too Faced, kärlek på den!
Vi drog som sagt till Le Queen på kvällen och det var ett minst sagt flott ställe. Vatten på flaska kostade 10 euro och öl/cider/drinkar gick loss på 15 euro.. Även denna kväll skrattade vi gott åt folk, bland annat ett gäng asiater som dansade som halvt trasiga växelspakar och lightstrippor. En bra kväll helt enkelt!
Snyggish-Näth med den kokoslikören vi förbrukade ganska friskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0