MILF- mörtar I like to fiska!

En aning sliten och längtar efter en dusch och lite mat. Har landat igen efter en toppenhelg i Jönköping med kanonpysslingar till kompisar, kul att träffa alla igen! Kom dit i torsdags eftermiddag och gick en runda på systemet och sen till Råslätt för att hälsa på/förföra med Nätälaj. Kändes lite småskumt att vara tillbaka, men Natalies puff var välkomnande som alltid! Drog sedan till Lisa för förfest och träffa lite andra från klassen, och slutligen mötte vi upp Jennifer och co utanför Farfar. Dans, dans, dans, lite gratis dricka och en upphittad tia i baren senare däckade jag i Jennifers otroooooligt sköna soffa. Mina stackars skor ser ut att ha varit med under andra världskriget...

Efter lite sömn mötte jag upp Natalie i stan och vi käkade på Pallas Athena (kärlek på den maten!) och totaldäckade på Råslätt. Sen var det upp och hem till Jennifer för lite fördricka inför SWE. A w e s o m e deluxe på en kvällen! Skumpartyt ägde, precis som allt annat. Dock är min kropp lite mörbultad med småsår, blåmärken plus en pajjad häl, och lungorna har precis återhämtat sig från allt skum de fick bekanta sig med. Sen hem direkt i Jennifers saccosäck för sömn. Dock missade vi Adrian Lux igår, men det var det lätt värt!

Det bästa med insparken är att en walk of shame inte direkt är någon walk of shame, det är normalt att gå omkring i gårdagens kläder och helt osminkad i overallen. Synd bara att det inte verkar funka på samma sätt här i Göteborg. Kommer sakna att bära den där underbart svettiga och flottiga overallen. Har ingen bra bild på den i dagsläget mer än en från vår nolleinspark och ganska opimpad. Det var denna dagen mina älskade gamla pumaskor gav upp efter att jag fått gå baklänges en hel dag, det är mycket jobbigare än man tror! Prova ska ni få se!

Gosh det är två hela år sen! Jävlar vad tiden går alldeles för fort..
Men man säger ju att livet är som en toarulle- ju närmre slutet
man kommer ju fortare går det!

Kommentarer
Postat av: Anonym

hejsan :) du var med i min tävling om ett smycke på shopbyalexandra.se och nu har jag presenterat vinnaren! :D

klicka in här för att se om det var du som vann:

http://hannalovisasol.blogg.se/2011/august/vinnarna.html#comment

2011-08-28 @ 15:32:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0